- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.181
Benimde canım çok çekiyor arada yiyorumda biri bana tatlı yeme demişti ondan sordum canım. Herşey yasak ne yiycez bilmiyorum vllaBen yiyorum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde canım çok çekiyor arada yiyorumda biri bana tatlı yeme demişti ondan sordum canım. Herşey yasak ne yiycez bilmiyorum vllaBen yiyorum valla
Çıkabiliyorum canım sana da çok geçmiş olsun paroldan sonra baya hafifledi ağrılarım ama tamamen geçmedi ne yazıkki buna şükür diyorumBol bol su ıc ve yuruyus yap. Ben Ohss olup hastanede 9 gun yattım 6 kg sıvı bırıkmıstı karnımda. Bana hep hastanede gunde 1.5 kg serum takıyolardı bırde 3 lt su ıcmemı ıstıyorlardı. Dıkkat et idrara cıkabılıyorsan sıkıntı yok
Valla herşeyde yiyorum sanki hiç transfer olmamış gibiBenimde canım çok çekiyor arada yiyorumda biri bana tatlı yeme demişti ondan sordum canım. Herşey yasak ne yiycez bilmiyorum vlla
Valla benim kasık ağrılarım hala devam ediyor ya napicam bilmiyorumMerhaba kızlar nasılsınız ben hafta sonu memleketteydim hiç yazamadım transfer olanlar nasılsınız degişiklik hissedşyor musunuz
Ben 19.gun oldumKızlar bişey soracağım özellikle dondurulmuş embriyo transferi olanlar adet başlangıcın kaçıncı günü transfer oldunuz ?
belirti olabilir canım inşallah tutunmadandırValla benim kasık ağrılarım hala devam ediyor ya napicam bilmiyorum
Göğüslerim de çok ağrıyor dokunamiyorum bilmiyorum tutunmami ama baya ağrım var benim ya adet sancısi gibi değil anlık giriyor nefesimi kesiyorbelirti olabilir canım inşallah tutunmadandır
Benimde devam ediyor ya bide buqün qaz sancısı çok oldu öqlen birde qeride kalan yumurtaların buyuduqunu hissttimValla benim kasık ağrılarım hala devam ediyor ya napicam bilmiyorum
hadi ya o kadarı da fazla ama normal adet sancısı gibi oluyor da nefes kesecek kadar neden olsun ki bilemedimGöğüslerim de çok ağrıyor dokunamiyorum bilmiyorum tutunmami ama baya ağrım var benim ya adet sancısi gibi değil anlık giriyor nefesimi kesiyor
Benimde aynı bazen nefes almakta quçluk çekiyorum bizim ikimizinde çift transfer ondanmi acaba bilemedimhadi ya o kadarı da fazla ama normal adet sancısı gibi oluyor da nefes kesecek kadar neden olsun ki bilemedim
Bilmiyorum bı anda giriyor sancı 10 sn. Filan sürüyor sonra kesiliyor ilk defa yaşıyorum böyle bir şey yahadi ya o kadarı da fazla ama normal adet sancısı gibi oluyor da nefes kesecek kadar neden olsun ki bilemedim
Canim bacaklarında kramplar oluyormu benim hiç bir iş falan yapmama rağmen sanki çok iş yapmisimda bileklerime kadar bacaklarım sizliyoBilmiyorum bı anda giriyor sancı 10 sn. Filan sürüyor sonra kesiliyor ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ya
Bacaklarim yatmaktan ağrıyor canım sırtımda aynı şekilde belim ilk 3 gün ağrıdı baya şimdi okdr agrimiyo belim ama kasigim felâket ve bugün göğüslerim aldı başını gidiyor resmen iyce sistiler sizliyorlar dokunamiyorum sütyen bile takamiyorm o dereceCanim bacaklarında kramplar oluyormu benim hiç bir iş falan yapmama rağmen sanki çok iş yapmisimda bileklerime kadar bacaklarım sizliyo
Valla yavrum ben zaten bu tedaviye başladığımdan beri ilaçlar iqneler benim qöquslerim de hep aqri yaptı abartısız neredeyse 2 ay olacak benim qöquslerim çok aqriyo ben sadece dışarı çıkınca sütyen takabiliyorum evde takamiyorum çok aqriyor buqün takmak zorundaydim ama biraz önce çikarinca aqrılar resmen kol altıma kadar indi ruhum bedenden ayrılacak qibi adetimede daha 10 falan var yani ben adet olmadan önce bukadar çekmem adetliyken bukadar aqrilarim oluyor qöquslerimde ama kasık aqrisi ben ömrumde böyle iki adet arasında yaşamamiştim çok kötü zaten bu iki ayın acısi buqün çıktı qibi çok duyqusaldim eşimi özlemiştim ve kavqaya meyilliydim oturdum aqladim çaresizlikten sonucun ne çıkacaqindanBacaklarim yatmaktan ağrıyor canım sırtımda aynı şekilde belim ilk 3 gün ağrıdı baya şimdi okdr agrimiyo belim ama kasigim felâket ve bugün göğüslerim aldı başını gidiyor resmen iyce sistiler sizliyorlar dokunamiyorum sütyen bile takamiyorm o derece
Ya benim adetlerimde düzensiz hep kendimi bildim bileli adet söktürücü ile adet görüyorum ve adetten öncede böyle şeyler yaşamam diyorum ya tuhaf birşey ama yinede belirti aramak istemiyorum üzülmek istemiyorum Perşembe aksmai gidip kan vericem devlete gidicem normalde cumartesi günü kan verme günüm kendi hastanemdr ama Perşembe gününe ignem bitiyor onu almam lazım en azından negatif sonuç olursa almam iğneyi zaten Perşembe günü de 8.gun oluyor ya illaki çıkar varsa daValla yavrum ben zaten bu tedaviye başladığımdan beri ilaçlar iqneler benim qöquslerim de hep aqri yaptı abartısız neredeyse 2 ay olacak benim qöquslerim çok aqriyo ben sadece dışarı çıkınca sütyen takabiliyorum evde takamiyorum çok aqriyor buqün takmak zorundaydim ama biraz önce çikarinca aqrılar resmen kol altıma kadar indi ruhum bedenden ayrılacak qibi adetimede daha 10 falan var yani ben adet olmadan önce bukadar çekmem adetliyken bukadar aqrilarim oluyor qöquslerimde ama kasık aqrisi ben ömrumde böyle iki adet arasında yaşamamiştim çok kötü zaten bu iki ayın acısi buqün çıktı qibi çok duyqusaldim eşimi özlemiştim ve kavqaya meyilliydim oturdum aqladim çaresizlikten sonucun ne çıkacaqindan
Çikar Allah'ın izniyle inşallah rabbim bekleyen hepimize müjdeli haberleri versin yap ben çarşamba günü size yazarım sonucu inşallah qüzel haberler vereyim sizeYa benim adetlerimde düzensiz hep kendimi bildim bileli adet söktürücü ile adet görüyorum ve adetten öncede böyle şeyler yaşamam diyorum ya tuhaf birşey ama yinede belirti aramak istemiyorum üzülmek istemiyorum Perşembe aksmai gidip kan vericem devlete gidicem normalde cumartesi günü kan verme günüm kendi hastanemdr ama Perşembe gününe ignem bitiyor onu almam lazım en azından negatif sonuç olursa almam iğneyi zaten Perşembe günü de 8.gun oluyor ya illaki çıkar varsa da
Benim polikistik over sendromu var benimde düzensiz ama 7 aydr düzene qirdiYa benim adetlerimde düzensiz hep kendimi bildim bileli adet söktürücü ile adet görüyorum ve adetten öncede böyle şeyler yaşamam diyorum ya tuhaf birşey ama yinede belirti aramak istemiyorum üzülmek istemiyorum Perşembe aksmai gidip kan vericem devlete gidicem normalde cumartesi günü kan verme günüm kendi hastanemdr ama Perşembe gününe ignem bitiyor onu almam lazım en azından negatif sonuç olursa almam iğneyi zaten Perşembe günü de 8.gun oluyor ya illaki çıkar varsa da
Bende de pko var ya ergenligimden beri şimdi de küçük kardeşim de çıkmış hiç bir zaman düzene girmedi benim regl kilo aldırdı hep banaBenim polikistik over sendromu var benimde düzensiz ama 7 aydr düzene qirdi
Şuan utanmasam çıplak yatacam depremden korkum olmasa okdr ateş basti beni sende de oluyor mu gece boyleÇikar Allah'ın izniyle inşallah rabbim bekleyen hepimize müjdeli haberleri versin yap ben çarşamba günü size yazarım sonucu inşallah qüzel haberler vereyim size
Bizim herşeyimiz şuan aynı Rabbim ikimizide sevindirsin inşallah psikolojik olarak çok kötü bişey hanqi ay doqumlusunBende de pko var ya ergenligimden beri şimdi de küçük kardeşim de çıkmış hiç bir zaman düzene girmedi benim regl kilo aldırdı hep bana