- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.161
Valla sabah soldaydi şimdide saqda belkide tam ortadadır diye iki taraflı hissediyorum birde benim çift transfer oldu tek deqil canimSağ damı solda mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sabah soldaydi şimdide saqda belkide tam ortadadır diye iki taraflı hissediyorum birde benim çift transfer oldu tek deqil canimSağ damı solda mı canım
Kalbine nasıl geliyorsa öyle olur inşallah taze transfer miydi dondurulmuşmuydu canımValla sabah soldaydi şimdide saqda belkide tam ortadadır diye iki taraflı hissediyorum birde benim çift transfer oldu tek deqil canim
Dondurulmuştu canım Allah razı olsun şimdi baktım saq taraf aqriyo 1 adetim tek qeçti sonra yaptılar rahim kalinliqim iyi deqildi diye dondurulduKalbine nasıl geliyorsa öyle olur inşallah taze transfer miydi dondurulmuşmuydu canım
Saqda veya solda olunca ne oluyor acaba benim bı bilqim yok ondan soruyorumSağ damı solda mı canım
Ben 15.qun oldum canimKızlar bişey soracağım özellikle dondurulmuş embriyo transferi olanlar adet başlangıcın kaçıncı günü transfer oldunuz ?
Ahahah maşallah ya benim yaşım 33 bu yaştan sonra çocuk bakılır mı moduna giriyorum aradaManisadan bı teyze geliyor bizim doktora tedavi için tüp bebek tedavisi görüyor kadının ikinci evliligiymis adamında aynı şekilde ikisinin de varmış çocukları 4 5 tane 50 küsur yaşındalar dedimki e varmış cocuguniz dyo aşkımızın bı meyvesi olsun istedik ikimizde
Az kaldı kızlar dayanın bu arada tatlı biseler yemek yasak mı bilginiz var mı kızlarBu sabah kahvalti yapamadım midem almadı ya çiğ fındık yedim ananas suyu içtim havuç yedim kıvi ve muz yedim su içiyorum arada kalkıyorum evin içinde öyle dolanıyorum 1 2 dk ondan sonra yine uzanıyorum ve ben hiç bu kdr yatmadım sırtım ağrıdı yatmaktan ama.mecburum kasiklarima ağrı giriyor ayakta fazla kalınca ya bide
Herşey normal ilerledi değil mi kuzumBen 15.qun oldum canim
Evet canim herşey normaldi sadece adetliyken bakıldı rahim kalinliqi azdı diye estrofemle duzelttiler transfer qunune kadar sonr transferim olduHerşey normal ilerledi değil mi kuzum
Anladım canım inşallah benimde 7 gün oldu esrofrem kullanalı adetim başlayalı 10 gün oldu bakalım ne diyecekler son kontrol olur gün verilir dediler ama bilmiyorumEvet canim herşey normaldi sadece adetliyken bakıldı rahim kalinliqi azdı diye estrofemle duzelttiler transfer qunune kadar sonr transferim oldu
Verilir verilir canım bende kalinliqa bakıldı 3 4 qün sonraya verdi transferAnladım canım inşallah benimde 7 gün oldu esrofrem kullanalı adetim başlayalı 10 gün oldu bakalım ne diyecekler son kontrol olur gün verilir dediler ama bilmiyorum
Benim biraz geç oldu 23.gün öncekileri 17-20 arası olmuştumKızlar bişey soracağım özellikle dondurulmuş embriyo transferi olanlar adet başlangıcın kaçıncı günü transfer oldunuz ?
Ben yiyorum vallaAz kaldı kızlar dayanın bu arada tatlı biseler yemek yasak mı bilginiz var mı kızlar
Neler var neler yaa isteeAhahah maşallah ya benim yaşım 33 bu yaştan sonra çocuk bakılır mı moduna giriyorum arada
Bende olmadım Ya Canım sıkkınBen henüz regli olmadım
Bol bol su ıc ve yuruyus yap. Ben Ohss olup hastanede 9 gun yattım 6 kg sıvı bırıkmıstı karnımda. Bana hep hastanede gunde 1.5 kg serum takıyolardı bırde 3 lt su ıcmemı ıstıyorlardı. Dıkkat et idrara cıkabılıyorsan sıkıntı yokSağol canım ohss olmaktan korkuyorum gaz sancısı gibi sancılarım var ve oturamıyorım yarın işe dönmem lazım nasıl olcak bilmiyorum Allah yardım etsin