- 22 Şubat 2023
- 637
- 470
- 29
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #3.141
Bilmiyorum canım valla ya merkezde yaşıyordur galiba hiç gitmedimManisanin neresinde yaşıyor ben merkezdeyim koylerindeyse bilmem
Öyle yaaa ama ne bileyim buranın tadi başka hepBen hiç Bir Zaman sevmedim 25 yil yaşadım ama.mecbur ailem orda isim ordaydi ama şuan yaşadığım yer cennet resmen diyorum ki keşke daha önce evlenseydim
Nar suyu diyorlar sürekli onu okudum canımCanlar bişey soracağım Estofrem hariç rahim kalınlığı ideale ulaştırmak için ne kullanmalıyım sizce ilaç hariç yani transferi biraz hızlandırma amaçlı
Cok kalabalık ya ben evlendikten sonra bi kaç kere geldim İstanbul'a 2 gün sonra koşa koşa evime geri geldim sokakta yuruyemedim hiç türk yoktuÖyle yaaa ama ne bileyim buranın tadi başka hep
Belalı yer Sultangazi
Sende mi Sultangazi de oturuyorsunAynen bende
MaalesefSende mi Sultangazi de oturuyorsun
İsmetpaşaNeresi peki
Ahahahahahah uğur mumcuİsmetpaşa
Yakınız seninleAhahahahahah uğur mumcu
Hangi merkez de tedavi görüyordum senYakınız seninle
Çağdaş Aslan da tedavi görüyorum şişli kolan hastanesiHangi merkez de tedavi görüyordum sen
Hmmm hastanemiz farklı imiş olsun güzel heberler alalım inşallah gerisi kolayÇağdaş Aslan da tedavi görüyorum şişli kolan hastanesi
Sağ damı solda mı canımBenim rahim içinde tek bir yerde yara varmiş qibi his var ya normalmi acaba
İnşallah o kadar sürmez canım yaBende hastaneye mesaj attım 10-15 gün içerisinde regli olursunuz transferiniz de 15-20 gün içerisinde olur diye mesaj atmışlar üzüldümm
İnşallah opu sonrası ilk regli mi 12 gün içerisinde oldum 25 Eylül'de opudan çıktım 6 Ekim'de regli oldum bugün 6 Kasım 32 gün olmuş. O zaman şimdi ne zaman olacağım belli değilİnşallah o kadar sürmez canım ya