2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah canım mesajları çok takip edemiyorum ama kontrollerimden sonra buraya yazıcam belki ileride birinin işine yarar ben hep herkesi okuyorum çünkü 😅🙈
Şimdilik benim ömrümde bilgi edinmekle geçiyor canım sıkıntı yok biz hepimiz burada zaten bir şeyleri öğrenmek için varız olsun sen yine de gel sohbetlerimize katıl kız bize eşlik et bari ilk tedavin mi sohbet edelim 🤭🤭🤭

Şimdilik benim ömrümde bilgi edinmekle geçiyor canım sıkıntı yok biz hepimiz burada zaten bir şeyleri öğrenmek için varız olsun sen yine de gel sohbetlerimize katıl kız bize eşlik et bari ilk tedavin mi sohbet edelim 🤭🤭🤭
Evet benim ilk tüp tedavim 1 aşılamam var negatif canım sebepsiz infertilite dendi herşeyimize baktırmıştık en son bu kararı aldık daha fazla beklemek için 🙃 senin nasıl durumun ?

Evet benim ilk tüp tedavim 1 aşılamam var negatif canım sebepsiz infertilite dendi herşeyimize baktırmıştık en son bu kararı aldık daha fazla beklemek için 🙃 senin nasıl durumun ?
A bizim de sebepsiz infertilite devlette tedavi görüyordum ben şimdi özele geçtim özelde ilaçları kullandım yumurta toplama mı yapıldı şimdi regki olup transfer aşamasını bekliyorum sen nerede tedavi görüyorsun

A bizim de sebepsiz infertilite devlette tedavi görüyordum ben şimdi özele geçtim özelde ilaçları kullandım yumurta toplama mı yapıldı şimdi regki olup transfer aşamasını bekliyorum sen nerede tedavi görüyorsun
Kaç tane yumurta toplanmıştı senden acaba 🙃🙃 ben Bursa jinemedte tedavi görüyorum canım yaş 29 ☺️

Kaç tane yumurta toplanmıştı senden acaba 🙃🙃 ben Bursa jinemedte tedavi görüyorum canım yaş 29 ☺️
13 tane toplandı canım 3 tanesi 5 günde donduruldu ben de 27 28 olacağım 😂😂
Çok gecmıs olsun ya dıkkat et ıhlamur ıc
Teşekkür ederim aşkım şimdi ballı nane limon yaptım ondan içip terlemeye çalışıyorum umarım bir an önce toparlanırım sende durumlar nasıl

Vayyy süpermiş canım inşallah başarılı sonuç alırsın 5. Güne gitmesi cok iyi bişey 👍🏻👍🏻😍
Ben şuanlık sadece 5.cş gün diye biliyorum ama kaliteleri nasıl bilmiyorum umarım oda iyidir çift transfer istiyorum umarım kabul eder doktor
Sayfada gezerken ağustos 23 tüp bebek topiğine de baktım maşallah çok pozitif alan olmuş inşallah bizim topiğimizde pozitif rekoru kırar kızlar 🤩🤩
Amin amin amin 🌺🌺🌺🌺 2021 Aralık'ta bende açmıştım ilk denememdi orada da çok pozitif sonuçla dolmuştuk darısı buraya olsun dilerim ki

13 tane toplandı canım 3 tanesi 5 günde donduruldu ben de 27 28 olacağım 😂😂

Teşekkür ederim aşkım şimdi ballı nane limon yaptım ondan içip terlemeye çalışıyorum umarım bir an önce toparlanırım sende durumlar nasılr
Dün aşrı kasık ağrım oldu ıkı taraflı smdıde sol agrıyo Ama Blmıyorum Bugunde ıccem bıde bıraz enfeksıyn var herhlde dut kurusu Icıyorum

Ben şuanlık sadece 5.cş gün diye biliyorum ama kaliteleri nasıl bilmiyorum umarım oda iyidir çift transfer istiyorum umarım kabul eder doktor

Amin amin amin 🌺🌺🌺🌺 2021 Aralık'ta bende açmıştım ilk denememdi orada da çok pozitif sonuçla dolmuştuk darısı buraya olsun dilerim ki
Bende çift istiyorum canım 😍😍 ay hadi bakalım güzel haberler alalım tez vakitte inşallah 🫶🏻🫶🏻

a200.gif

a200.gif

Kızlarım şimdi kontrolden çıktım iğnelerin 6. Günü bugün 6. Yı akşam vurcam neyse sağda 7 tane solda 3 tane saydı iğnelere devam etmemi söyledi cumartesi tekrar kontrolüm var ama solda 3 yumurta görmesini çok kafama taktım sizin nasıldı ☹️
Canim bende doktor 3 tane gordu opuda 9 tane icti

Ben de regl bekliyorummm ama bi türlü gelmiyor, opudan sonra her şey çok değişmiş gibi hissediyorum :KK43: regl olamadığım her gün için heyecanlanırken şimdi de üzülüyorum. Kafamın rahat olduğu ve acaba hamile kalabilecek miyim diye düşünmediğim günleri öyle çok özlüyorumm ki :'( Allahım inşallah güzel günler göstersin hepimize. 2024 e sağlıkla hamile girmek tek dileğim💓😇❤️

X