Aşk olsun banada haber verseydinizz yeni görüyorumHerkese merhaba,
Kasım anneleri burada buluşalım, birlikte zayıflayalım.
Sen yokken hepimiz 10ar kilo verdikAşk olsun banada haber verseydinizz yeni görüyorum
Sen yokken hepimiz 10ar kilo verdik
Hiç bir şey kaçırmadın ya hala olduğumuz yerdeyiz ama bazılarımız çook güzel inceldi ve kilo verdi
Aaa hiç haberim yok kimmiş onlarBazılarımız da çook güzel aldı
Aaa hiç haberim yok kimmiş onlar
Allah Allah kimmiş onlar yahuSen yokken hepimiz 10ar kilo verdik
Hiç bir şey kaçırmadın ya hala olduğumuz yerdeyiz ama bazılarımız çook güzel inceldi ve kilo verdi
Aldım demeBazılarımız da çook güzel aldı
Aldım deme
Sabah mantarlı kaşarlı omlet, iki dilim mısır ekmeği, zeytin, peynir.
Ara öğün olarak birkaç şey, çiğ fındık, tuzsuz fıstık, kefir
Öğle yemeği bip biiip(fast food)
Akşam yemeği kerevizli balkabağı çorbası, fırında kuzu incik, pancar turşusu, patates makarnası. Salata malzemesi kalmamış
Şimdi fark ettim de diyetin en önemli unsuru olan çiğ sebzeleri biraz eksik yiyorum galiba
Ciğere bayılırım. Hamileyken yiyememiştim ilk üç ay önerilmiyordu, sonra da arada kaynadı. Şimdi ne zaman aklıma düşse yiyeyim diyorum ama unutuyorumStandart kahvaltı, öğlen yayla çorbası, ara öğün Neroakşam Arnavut ciğer salata
Sabah haskanmis yumurta biber kizartmadan çok az aldım tava yufkadan 3 dilim zeytin kuşburnu marmelat
Öğlen kıymalı makarna yoğurt
İkindi disarida tatlı /sucuklu pestil atistirma
Akşam çorba ve yoğurt
Son elma süt fıstık
Benim Dr evde yapılsın, temiz olsunda ne yersen ye demiştiCiğere bayılırım. Hamileyken yiyememiştim ilk üç ay önerilmiyordu, sonra da arada kaynadı. Şimdi ne zaman aklıma düşse yiyeyim diyorum ama unutuyorum.
Benim Dr evde yapılsın, temiz olsunda ne yersen ye demiştiilk 3 4 ay pek bişey yiyememiştim gerçi
A vitamini. Yüksek doz a vit fetüs için toksik maalesefCiğerde b vitamini var diye yenmiyordu galiba, gerçi ilk gebeliğimde yoktu böyle bir bilgi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?