En az 7 saat miOlayımız budur
He.. En az diyoEn az 7 saat miahahahs
İnşallah bir günHe.. En az diyobide kesintisiz deseydi tam dayaklıktı
Sorma sütüm etkilendi amaCiğere bayılırım. Hamileyken yiyememiştim ilk üç ay önerilmiyordu, sonra da arada kaynadı. Şimdi ne zaman aklıma düşse yiyeyim diyorum ama unutuyorum.
Akşam yemeği şahaneymiş. Ben öyle beslensem on kilo veririm herhalde bir haftada
Bence kesinlikle son zamanlarda uykusuzluk stres yapmaya başladı bende offOlayımız budur
Ben değilim oHafta sonu herkes kaçamak yaptı heralde
Hafta sonu herkes kaçamak yaptı heralde
Yazayım bende barl
Yarım yamalak kahvaltı.
Öğlen 1lahmacun ve ayran
Arada tahin helvası
Akşamda geçen akşamdan kalan bezelye ve pilav, yoğurt
O sıra benBana da helva aldıracaksın sonundatahin helvasına bayılmam da cevizliye ufff…
Höşmerim geldi bize iki kutu, sabaha kadar sabrederim umarım, kahvaltıda yiyince kaloriyi çok yazmıyorlarmış
O sıra ben
Nutella kaşıklar gibi düşünHurma ezmesi de mi yapmışlarUslu kız kaçamağı sayılır ama bu, gerçi kavanozdan yemen takdire şayan tabii
Benim suçum yok vallaBana da helva aldıracaksın sonundatahin helvasına bayılmam da cevizliye ufff…
Höşmerim geldi bize iki kutu, sabaha kadar sabrederim umarım, kahvaltıda yiyince kaloriyi çok yazmıyorlarmış
Sen Kuzeyciğimi taşırken sıkılaştın kesinn o yüzden herkes zayıfladın diyorEşim bana trençkot almış ama bi tık dar. İnternetten almış bu hedefin olsun işte zayıflarsın diyor. Akşamları elinde tatlıyla gelme o zaman dedimUmarım söz dinler. Bugün bana yine zayıflamışsın dediler de tartı öyle demiyor Kesin bozuk
Off çarşamba günü misafir vardı evdeki pasta börek bitene kadar 3 gün yedim onlar bitti haftasonu geldiKızlar hadi motivasyonlar nerde?
Benim popom büyümüş ya olmayan şey çıkmış valla. Bu fena değil ama göbek ve basenle birleşince hiç bir çekiciliği kalmıyor
Dün eşim pastaneye girmiş ve orda hiç bir şey bırakmamış. Mecbur bir kaç gün yiyeceğim artık
Ben cevizli helvayı keyfi yiyorum yaa acayip tehlikeliBana da helva aldıracaksın sonundatahin helvasına bayılmam da cevizliye ufff…
Yaa bu olay çok değil mi misafirden sonraki bi kaç gün gün tadında geçiyorSen Kuzeyciğimi taşırken sıkılaştın kesinn o yüzden herkes zayıfladın diyor
Off çarşamba günü misafir vardı evdeki pasta börek bitene kadar 3 gün yedim onlar bitti haftasonu geldi
Sorma sorma her çay ve kahvenin eşlikçisi çok oluyorYaa bu olay çok değil mi misafirden sonraki bi kaç gün gün tadında geçiyorbirde çok severim hamur işi yapmayı da yemeği de oğlumun bile dikkatini çekti bu durum diyor ki anne kurabiye yapsana niye yapmıyorsun eşimde diyor ki kendi savaşına bizi niye alet ediyorsun bize makarna yap börek yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?