- 28 Nisan 2015
- 6.387
- 13.531
- 248
En az 7 saat mi ahahahsOlayımız budur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En az 7 saat mi ahahahsOlayımız budur
He.. En az diyo bide kesintisiz deseydi tam dayaklıktıEn az 7 saat mi ahahahs
İnşallah bir günHe.. En az diyo bide kesintisiz deseydi tam dayaklıktı
Sorma sütüm etkilendi amaCiğere bayılırım. Hamileyken yiyememiştim ilk üç ay önerilmiyordu, sonra da arada kaynadı. Şimdi ne zaman aklıma düşse yiyeyim diyorum ama unutuyorum.
Akşam yemeği şahaneymiş. Ben öyle beslensem on kilo veririm herhalde bir haftada
Bence kesinlikle son zamanlarda uykusuzluk stres yapmaya başladı bende offOlayımız budur
Ben değilim o en fazla yatak odası, salon arası dolanıyorum. Daha şimdi uyudu desem yeri. Hep kucak, koyunca uyanıyor. Bugün ne yediğimden, ne içtiğimden bişey anladım. Bakalım yarın tartı ne dicekHafta sonu herkes kaçamak yaptı heralde
Hafta sonu herkes kaçamak yaptı heralde
Yazayım bende barl
Yarım yamalak kahvaltı.
Öğlen 1lahmacun ve ayran
Arada tahin helvası
Akşamda geçen akşamdan kalan bezelye ve pilav, yoğurt
O sıra benBana da helva aldıracaksın sonunda tahin helvasına bayılmam da cevizliye ufff…
Höşmerim geldi bize iki kutu, sabaha kadar sabrederim umarım, kahvaltıda yiyince kaloriyi çok yazmıyorlarmış
O sıra ben
Nutella kaşıklar gibi düşünHurma ezmesi de mi yapmışlar Uslu kız kaçamağı sayılır ama bu, gerçi kavanozdan yemen takdire şayan tabii
Benim suçum yok valla alma diyorum ama alıyor. E kabında durduğu gibi durmuyor meretBana da helva aldıracaksın sonunda tahin helvasına bayılmam da cevizliye ufff…
Höşmerim geldi bize iki kutu, sabaha kadar sabrederim umarım, kahvaltıda yiyince kaloriyi çok yazmıyorlarmış
Sen Kuzeyciğimi taşırken sıkılaştın kesinn o yüzden herkes zayıfladın diyorEşim bana trençkot almış ama bi tık dar. İnternetten almış bu hedefin olsun işte zayıflarsın diyor. Akşamları elinde tatlıyla gelme o zaman dedim Umarım söz dinler. Bugün bana yine zayıflamışsın dediler de tartı öyle demiyor Kesin bozuk
Off çarşamba günü misafir vardı evdeki pasta börek bitene kadar 3 gün yedim onlar bitti haftasonu geldiKızlar hadi motivasyonlar nerde?
Benim popom büyümüş ya olmayan şey çıkmış valla. Bu fena değil ama göbek ve basenle birleşince hiç bir çekiciliği kalmıyor
Dün eşim pastaneye girmiş ve orda hiç bir şey bırakmamış. Mecbur bir kaç gün yiyeceğim artık
Ben cevizli helvayı keyfi yiyorum yaa acayip tehlikeliBana da helva aldıracaksın sonunda tahin helvasına bayılmam da cevizliye ufff…
Yaa bu olay çok değil mi misafirden sonraki bi kaç gün gün tadında geçiyor birde çok severim hamur işi yapmayı da yemeği de oğlumun bile dikkatini çekti bu durum diyor ki anne kurabiye yapsana niye yapmıyorsun eşimde diyor ki kendi savaşına bizi niye alet ediyorsun bize makarna yap börek yapSen Kuzeyciğimi taşırken sıkılaştın kesinn o yüzden herkes zayıfladın diyor
Off çarşamba günü misafir vardı evdeki pasta börek bitene kadar 3 gün yedim onlar bitti haftasonu geldi
Sorma sorma her çay ve kahvenin eşlikçisi çok oluyorYaa bu olay çok değil mi misafirden sonraki bi kaç gün gün tadında geçiyor birde çok severim hamur işi yapmayı da yemeği de oğlumun bile dikkatini çekti bu durum diyor ki anne kurabiye yapsana niye yapmıyorsun eşimde diyor ki kendi savaşına bizi niye alet ediyorsun bize makarna yap börek yap