Günaydın,
Nispeten sağlıklı bir kahvaltı ettim sayılabilir. Büyük oğlum yine hasta gibi oldu, iştahı da gitti haliyle. O yüzden ne istersen onu yapayım dedim, mıhlama dedi
(bizim sofrada olan bir şey değildir, “geçen sene kahvaltıya gittiğimiz bir yer vardı ya, oradaki uzayan şeyden istiyorum” diye tabir etti kendisi
) ama malzeme yetersizliğinden dolayı bence diyet bir mıhlama oldu: zeytinyağlı (evdeki organik keçi tereyağından daha uygun olur dedim) ve eski kaşar, taze kaşar, çedar karışık peynirli (Karadenizli arkadaşlardan özür dilerim ama gayet güzel oldu
gerçi bunu evde yapmayı öğrendiğim pek iyi olmadı tabii)
Haşlanmış yumurta, yarım porsiyon fırınlanmamış höşmerim. (Kahvaltıyı az ettik yine galiba
) bu arada İkinci kutuda fırınlanmış olanı var, korkarım açılmasıyla bitmesi bir olacak onun
Tartı konusuna gelirsek 76.7 çıktım, iki yüz gram almış görünüyorum ama pijamamın yarısı üstümdeydi ve doyasıya yemek zorunda kaldığım bu haftadan sonra daha fazla almadığım için sevinçliyim. Önümüzdeki hafta işi ciddiye almayı planlıyorum. Bir sonraki pazar hedefim 75.9