- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahin helvası sevmeyen yok gibi bir şeydir benceGünaydın kızlar. Son derece sağlıklı kılçıksız bir kahvaltı yaptım. Şimdi diyorum ki bir parça tahin helvası mı yesem. Ama ne zaman yesem daha çok yemek istiyorum o yüzden yemesem mi kızımı uyuttum kara kara bunu düşünüyorum
Tahin helvası neden bağımlılık yapıyor yaa. Bu bitsin almayacağım valla
Ahh ben de biraz kalın dilim koyulduysa onu ısırması acayip hoşuma giderdiTahin helvası sevmeyen yok gibi bir şeydir bence
Çocukken ekmeğin içine koyup yerdim
Off ekmek arası hala yiyorum ben tahine aşık bir insanımGünaydın kızlar. Son derece sağlıklı kılçıksız bir kahvaltı yaptım. Şimdi diyorum ki bir parça tahin helvası mı yesem. Ama ne zaman yesem daha çok yemek istiyorum o yüzden yemesem mi kızımı uyuttum kara kara bunu düşünüyorum
Ben de son dönemde kaçırdım. Ne zaman toplarlamaya çalışsam bir yere gidiyorum. Şimdi de annemlereOff ekmek arası hala yiyorum ben tahine aşık bir insanım
Bende üç gündür baya kaçırdım şimdi haşlama yumurta ve salata yiyeceğim
Bende biraz inceldim diye saldım sanki ama toplarız be Bize dün komşular bebek görmeye geldi hiç doğum yapmış gibi değilsin çabuk gitti kiloların diyorlar dedim bir de onu bana sorunBen de son dönemde kaçırdım. Ne zaman toplarlamaya çalışsam bir yere gidiyorum. Şimdi de annemlere
+700 olmuş ben daha çok almışımdır diyodum. Azıcık dikkat etsem gider bakalım KISMET
Ahahah maşallah desinler gene deBende biraz inceldim diye saldım sanki ama toplarız be Bize dün komşular bebek görmeye geldi hiç doğum yapmış gibi değilsin çabuk gitti kiloların diyorlar dedim bir de onu bana sorun
Günaydın kızlar. Son derece sağlıklı kılçıksız bir kahvaltı yaptım. Şimdi diyorum ki bir parça tahin helvası mı yesem. Ama ne zaman yesem daha çok yemek istiyorum o yüzden yemesem mi kızımı uyuttum kara kara bunu düşünüyorum
Yakınlarda bir salon var. Sanırım reformer pilates var orada. Görüşmeye gideceğim bir ara. Hiç pilates geçmişim yok. Nelere dikkat etmeliyim mesela? İlk görüşmede sormalısın dediğin bir şey var mı?Bende biraz inceldim diye saldım sanki ama toplarız be Bize dün komşular bebek görmeye geldi hiç doğum yapmış gibi değilsin çabuk gitti kiloların diyorlar dedim bir de onu bana sorun
Benim de pilates geçmişim yok canım ben sadece vücudumun esnek olmadığını, yeni sezeryan doğum yaptığımı, bel ve sırt ağrımın çok olduğunu söyledim.Hareketleri bunu gözeterek yaptırıyorlar zatenYakınlarda bir salon var. Sanırım reformer pilates var orada. Görüşmeye gideceğim bir ara. Hiç pilates geçmişim yok. Nelere dikkat etmeliyim mesela? İlk görüşmede sormalısın dediğin bir şey var mı?
Benim için kaçış gibi de olacak diyordum ama eşim demez mi biz kapıda arabada bekleriz seni diye 10.kere girer içeri bitmedi mi diyeBenim de pilates geçmişim yok canım ben sadece vücudumun esnek olmadığını, yeni sezeryan doğum yaptığımı, bel ve sırt ağrımın çok olduğunu söyledim.Hareketleri bunu gözeterek yaptırıyorlar zaten
Yalnız bir arkadaş tavsiyesi, böyle alıştırmaBenim için kaçış gibi de olacak diyordum ama eşim demez mi biz kapıda arabada bekleriz seni diye 10.kere girer içeri bitmedi mi diye
Ay bu kocalar niye böyle benimki de geçen bakarken 30 dk içinde 3 kez aradı nerde kaldın diyeBenim için kaçış gibi de olacak diyordum ama eşim demez mi biz kapıda arabada bekleriz seni diye 10.kere girer içeri bitmedi mi diye
Benim için kaçış gibi de olacak diyordum ama eşim demez mi biz kapıda arabada bekleriz seni diye 10.kere girer içeri bitmedi mi diye