- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Yok canım bir şey olmaz ama tavsiyem aktardan yeşil çay alıp kendin demlemenKızlar nasılsınız birşey soracaktım emzirdiğimiz için bu hazır sallama Yeşilçay içebiliyormuyuz ananaslı vardı aldım da zararı olmaz dimi bugün biri dediki ben içtim sütüme geçti çocuk zayıfladıbu kadar abartılı etki etmiyordur herhalde
Yarın alayım canım tabii hazır çayların hiç biri içecek olarak zaten poşet çaylar önerilmiyor da bakma o kolay geliyorYok canım bir şey olmaz ama tavsiyem aktardan yeşil çay alıp kendin demlemen
Maydonoz yapma o hiç önerilmez emzirirken :)Yarın alayım canım tabii hazır çayların hiç biri içecek olarak zaten poşet çaylar önerilmiyor da bakma o kolay geliyorya kadın diyor ki sütüme geçti çocuk zayıfladı yok ya filan desem de içime şüpheyi düşürdü bir kere bide maydanoz ve dereotu suyu yapıyorum onların zararı olmaz değil mi
Eşim bana trençkot almış ama bi tık dar. İnternetten almış bu hedefin olsun işte zayıflarsın diyor. Akşamları elinde tatlıyla gelme o zaman dedimUmarım söz dinler. Bugün bana yine zayıflamışsın dediler de tartı öyle demiyor Kesin bozuk
Kızlar hadi motivasyonlar nerde?Benim eşim korkusundan bana kaç senedir giysi alamıyorAlacak, küçük gelecek, ayrı dert, büyük gelecek, bu kez vay ben o kadar şişman mı gözüküyorum diye dırdır yiyecek
Sadece tartı bozuksa yine iyi, bizde mezura da bozulmuş
Eşim kahvaltı hazırlıyor. Daha kalkamadık biz yataktanKızlar hadi motivasyonlar nerde?
Benim popom büyümüş ya olmayan şey çıkmış valla. Bu fena değil ama göbek ve basenle birleşince hiç bir çekiciliği kalmıyor
Dün eşim pastaneye girmiş ve orda hiç bir şey bırakmamış. Mecbur bir kaç gün yiyeceğim artık
Bize zor bi geceydi. 7.30 gibi uyandı ama ilk uykusunda şimdi uyuyor. Kahve içiyorum şu an. Hiç bir şey yiyesim yok dahaEşim kahvaltı hazırlıyor. Daha kalkamadık biz yataktan
Kızlar hadi motivasyonlar nerde?
Benim popom büyümüş ya olmayan şey çıkmış valla. Bu fena değil ama göbek ve basenle birleşince hiç bir çekiciliği kalmıyor
Dün eşim pastaneye girmiş ve orda hiç bir şey bırakmamış. Mecbur bir kaç gün yiyeceğim artık
Bizim gündüz fenaydı. Sabah 5 mesaisi sonrası 8.30da uyandı. Mamaydı gazdı kakaydı anca işte. Ölüyorum açlıktanBize zor bi geceydi. 7.30 gibi uyandı ama ilk uykusunda şimdi uyuyor. Kahve içiyorum şu an. Hiç bir şey yiyesim yok daha
Ölçümler ve tartı 4 saat açlıktan sonra yapılır. Ama bil bakalım kim 4 saat aç kalmıyorGeçen gün pilates ölçü falan derken bir motivasyon geldi bana ama iki gündür dışarıdaydım yine, neler yendi neler içildi girmek istemiyorum hiç
Ya şu ölçme işini de mi sabah aç karna yapmak lazım acaba? Kolda bacakta fark etmiyordur da göbekte kesin fark ediyordur herhalde bir on cm bence (çünkü lütfen öyle olsun)
Ölçümler ve tartı 4 saat açlıktan sonra yapılır. Ama bil bakalım kim 4 saat aç kalmıyor
+1Kim ya da kimler
+1
Yataktan kalkar kalkmaz tartıldım tartıldımyoksa o 4 saat işi zor
Ya bu kocalar olmasa kilo vercek gibiyizKızlar hadi motivasyonlar nerde?
Benim umudum kalmadı anlıyor musunYa bu kocalar olmasa kilo vercek gibiyiz
Kesintisiz uyumasam bile gece atıştırma huyum pek yoktur. Sadece hamileyken yaptım onuAynen. O da tabii 4-5 saat kesintisiz uyuyacak kadar şanslıysak
Geçen gün yine tahin helvası alırken yakaladım. Alma diyorum neden alıyorsun dedim. Sen yeme ben yerim diyor bide. Marketteki kız gülmese büyütecektim olayı da dua etsinYa bu kocalar olmasa kilo vercek gibiyiz
Kesintisiz uyumasam bile gece atıştırma huyum pek yoktur. Sadece hamileyken yaptım onuoda mide yanmasından olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?