- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben sütü biraz azalttım şu sıralar oma odaklanamam lazım biraz Fıstık ezmesi ne kadar tüketebiliriz züber %100 diyo ya kahve yanına kahvaltıya arada hüpletsem ne kadar serbestBende yazayım sabah yulaf lapası fıstık ezmeli
Kahve içtim arada
Aksam tel şehrıye çorbası bı kase
İki küp pattes ezıp yogurtlayıp sıvı sekılde yedım midem tok tutsun barı
2 lt yakın su içmişimdir
Ben sütü biraz azalttım şu sıralar oma odaklanamam lazım biraz Fıstık ezmesi ne kadar tüketebiliriz züber %100 diyo ya kahve yanına kahvaltıya arada hüpletsem ne kadar serbest
Ben de diyorum heralde gaz falan yapıyorSüt ne alaka ya su içmeyi azalttım
Hahaha ya bazen böyle değiştiriyor ya klavye uyuz oluyorum zaten şurda çocuktan fırsat bulup zar zor yazıyoruz onuda değişmeBen de diyorum heralde gaz falan yapıyor
Fıstık ezmesi şekersizse yiyebilirsin zaten ne kadar yiyeceksin ki
zaten ne kadar yiyeceksin ki
Yulafa bıbtatlo kasıgı atıyorum canım o kadarSüt ne alaka ya su içmeyi azalttım
Sadece bir kaşık yedim kızlar siz bana bakmayınOrganik nohut unundan kreple başladığım kahvaltıya krep üstüne nutella ile devam ettim. Ben çok masumum da suçlusu eşim
Yarının tartı günü olduğunu kendine hatırlatBen dün açlıktan öldüm geceyani hiç olmazdı kaç gündür bebek gece emerken bayılacaktım valla niye böyle acıktım acep kaç gündür güzel gidiyordum dün yediğim çikokremden mi hani tatlı mı istedi vucüdüm acaba
YarınmıydıYarının tartı günü olduğunu kendine hatırlat
İmam sensin, cemaat olarak biz ne diyelimArkadaşlar ben yarın tartılmasam olur mu?
Gruptaki herkesin benden daha iyi gittiği gerçeğiİmam sensin, cemaat olarak biz ne diyelim
Gruptaki herkesin benden daha iyi gittiği gerçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?