- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
Hemen hüplettim demiyordaAra öğün olarak organik nohut unundan kuru domates ve kekikli krep yaptım. Vakitsizlikten fotoğraf çekmeyi unutmuşum ama çok güzel oldu
Köpeğim ben yemek yerken hep başımda bekler ve hep bir kaç lokma ona ayırırım. Bu sefer onu bile görmemiş gözüm. Hala bana bakıyorHemen hüplettim demiyorda
Yazık yavrumaKöpeğim ben yemek yerken hep başımda bekler ve hep bir kaç lokma ona ayırırım. Bu sefer onu bile görmemiş gözüm. Hala bana bakıyor
Ona bırakmadığımı anlayınca oğlumYazık yavrumanasılda bildim
Peki köpekteki karizmaOna bırakmadığımı anlayınca oğlum
Ne kadar kaybettin peki4 gündür nutelleyla verdiğim savaşı kaybettim
1 dilim tahıllı ekmeğin üstüne sürdüm valla yaymaya çalıştım hatta gözüme çok gelsin diye ama hep oğlum yüzünden peşinde Nutella sür diyip dolaşıyor kaç gündür gözüme baka baka yiyor bugün kaybettimNe kadar kaybettin peki
Kaybettim diye düşünme hıc olmamıs gıbı devam et1 dilim tahıllı ekmeğin üstüne sürdüm valla yaymaya çalıştım hatta gözüme çok gelsin diye ama hep oğlum yüzünden peşinde Nutella sür diyip dolaşıyor kaç gündür gözüme baka baka yiyor bugün kaybettimhalbuki dün ona hamburger aldım kendime almadım çok istikrarlıydım yaa erken kaybettim akşamı hafif geçiririm olmaz mı
Akşama sebze yiyeyim dedim kaç gündür sotelemeyi düşünüyorum ama çorba işte oğlumda benimle içtiği için kabak çorbasını pek sevmiyorum mercimek çorbası veya tarhana olur muKaybettim diye düşünme hıc olmamıs gıbı devam etbende oğlanın cıkolatasından bı ısırık alıyorum ekmeğine cıkolata sürdükten sonra kasıkta kalanı yalıyorum falan bısey olmaz
Bende öyle ya tartıda eksi görünce dedimki ben neler yiyormuşum böyleAksam yemeginde peynirli yesil mercimekli bol marullu salata ve 1 dilim tam bugday ekmegi ile kapatmis bulunuyorum. Arada kacamaklar olsa da 1 kilo vermisim,galiba tatli isini asiri abarttigim icin simdi tatliyi kesince vücut şok oldu
4 gündür nutelleyla verdiğim savaşı kaybettim
Yaa mis gibiAksam yemeginde peynirli yesil mercimekli bol marullu salata ve 1 dilim tam bugday ekmegi ile kapatmis bulunuyorum. Arada kacamaklar olsa da 1 kilo vermisim,galiba tatli isini asiri abarttigim icin simdi tatliyi kesince vücut şok oldu
Tüm çorbalar okey bence. Şu anda katı diyette değilizAkşama sebze yiyeyim dedim kaç gündür sotelemeyi düşünüyorum ama çorba işte oğlumda benimle içtiği için kabak çorbasını pek sevmiyorum mercimek çorbası veya tarhana olur mu
İnşallah bu akşam yersinizSelamlar,
Gün içini yazmak istemiyorum, ailecek taksim turu yaptık hafta içi bir daha ne zaman fırsat bulacağız diye. O kadar yürüyüp Sergi falan gezdikten sonra da enerji almamız gerekti
Akşam yemeğinde telafi ederim diye umuyorum. Fırında sardalya ve mor lahana salatası yiyeceğiz (inşallah).
Eşim ben yaparım diye girdi mutfağa (yaparım dediği sardalyaları borcama dizecek), bir tarif bulmuş soğanlı falan (üstlerine de soğan koyacak, o kadar yani). on beş dakika boyunca mutfaktan su sesi kesilmeyince ayıklanmamış aldı da ayıklıyor sandım, meğer balıkları teker teker suyun altında yıkıyormuş ovalaya ovalaya. (Soğana da sıra gelmemiş daha tabii).
Bende yazayım sabah yulaf lapası fıstık ezmeliBenim bugün menüm kahvaltıda biberli omlet 2 dilim tam buğday ekmeği kaçamak olarak gün içinde çikolremli 1 dilim ekmek akşam yemeğim 8 de 1 kase mercimek çorbası yanına 1 adet kabak 2 adet havuçu uzun makarna gibi kesip pişirdim suyla makarna tarzında oldu yanına ev yoğurdu ekmek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?