Ne yedinArkadaşlar ben yarın tartılmasam olur mu?
Gerçekler kotta gizliKiloyu değil de ben gerçekten incelmişim kızlar, dün eşim söyledi. Bugün de birkaç haftadır görüşmediğim arkadaşım sen zayıflamışsın hiç göbek falan kalmamış dedibu gazla bazanın altından kotlarımı çıkaracağım yarın, bakalım kotlar ne diyecek
Ayyy sorma hem çok heycanlıyım hem de çok korkuyorumGerçekler kotta gizli
Komşum bağğzı şeyler getirmişNe yedin
Komşum bağğzı şeyler getirmiş
Yok onun bebesi çok ağlıyor vakti yokturSekiz aylık bebeği olan mı? Uymasaydın ona ya, o çoktan vermiştir vereceği kiloyu
2günlük migren arası verince benimde hiç tartılasm yok ciddenArkadaşlar ben yarın tartılmasam olur mu?
Yine de tartıldım. 71.8 çıktım. 800gr ile iyi kapatmışım haftayı. Anca kahvaltı edebiliyorum. Standart şeysiz kahvaltı + yatım kase tavuk suyu çorba2günlük migren arası verince benimde hiç tartılasm yok ciddenki hafta içi bakmıştım vereceğime almışım. Kesin 1kg olmuştur fark..
Kot ne demekti ya58.5 zannediyorum kendimi ama pazartesi 58.2 çıkmıştım tartıda. Şimdi ise 57.8. -0.2kg ile yola devam arkadaşlarancak kotlar ne alemde asıl önemli olan hala o
O değil de evde otura otura matematik hesabını unutmam58.5 zannediyorum kendimi ama pazartesi 58.2 çıkmıştım tartıda. Şimdi ise 57.8. -0.2kg ile yola devam arkadaşlarancak kotlar ne alemde asıl önemli olan hala o
58.5 olayım da varsın kotlarım olmasınKot ne demekti ya
Ben elendimKot sevgiydi, kot emekti
E hani tartın?
Kot kırmızı çizgiBen elendimşaka şaka -300 gr ama pandanın da dediği gibi kotlar önemli olan
Hele benim bir pantolonum var 32 beden. Kıstasım kendisi. Çerçeve yapıp duvara asmadan önce içine girmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?