Oğlum durduk yere anne künefe yemeye gidelim dedi ve çok severim gittiğimiz yeri hiç aklımda yokken soktu aklıma resmen gözümde canlanıyor ama çok dayanamam yerim yani en kötü o gün yemek olarak çorba içerim üstüne kğnefeÖğleden sonra yine dışardaydk. 5 gibi kebap yedim. Künefe yemek yerine %84lük şey götürdüm arabada dönerkenhala bişey yemedim üzerine. Defne banyo yapınca erken uyudu. Bende uyumuşum. Yeni uyandım. Bu saatten sonra olsa olsa yoğurt yerim artık
Akşam yemeğinde ben de balık vesoyasosu ndan ilham alarak yaptığım sebze keki ve marul ve kırmızı lahana salatası yedim. Yine fırınımın bozuk olduğunu unutup bi sürü sebze rendeledim ve tavada dev bi mücver yaptım aslında dndnd akşamı da meyve ve kuruyemişle kapattım ama bunların porsiyonlarına pek girmiyorum
Aynı ağrı bende de var. Ne çektik ya seninleGünaydınuykusuz ben ve geliyorum diyen başağrısı, saat 6da muz, bir tatlı kaşığı tahin ve şeysiz kahvaltı
Muzdan sonra aldım bir tane. Birazdan yine alacağımAynı ağrı bende de var. Ne çektik ya seninlebebeğimi ilk uykusuna uyutuyorum sonra hemen kahvaltı ve işe yaramayacak olan parol
Migren taşını da sürAynı ağrı bende de var. Ne çektik ya seninlebebeğimi ilk uykusuna uyutuyorum sonra hemen kahvaltı ve işe yaramayacak olan parol
Bebek rahatsız olur yanlışlıkla değer de canı yanar diye korkuyorumMigren taşını da sür
O uyurken sürüyorum benBebek rahatsız olur yanlışlıkla değer de canı yanar diye korkuyorum
Yaaa çok iyisin işte aradığım iradeGünaydınlar benim ilk hedefime çok az kaldı tam 1 ayda güzel verim elde ettim , Şubat hedefim 3 kilo nasipse
Biraz diş olayından üç gündür sıvı beslenıyorum açım resmen mecburen o da bu sonucta etkılı bence artık bıraz dururum bı ağırdan almaya başlarım gibi ama o zaman zaten gerçekten kalıcı oldugu anlamına gelıyo giden kilolarınYaaa çok iyisin işte aradığım irade
SüperrrsinGünaydınlar benim ilk hedefime çok az kaldı tam 1 ayda güzel verim elde ettim , Şubat hedefim 3 kilo nasipse
Kahvaltı ıkı küçük kare ıse ıkı tava olanlar buyuk oluyor ondan bir tane akşamda aynı sekılde genelde bir dilim pilav bulgur çorbada buğday vs varsa yada patatesli bişey yiyorsam yemıyorum kuzum genelde bol salata ıle doyum noktasına ulaşıyorumSüperrrsintam tahıllı veya tam buğday ekmeği günde kaç tane yiyorsun Max veya min sınır koyuyormusun
Çok geçmiş olsun canım ya diş gerçekten zor inşallah eski düzenine ve sağlığına dönersin bir an önceKahvaltı ıkı küçük kare ıse ıkı tava olanlar buyuk oluyor ondan bir tane akşamda aynı sekılde genelde bir dilim pilav bulgur çorbada buğday vs varsa yada patatesli bişey yiyorsam yemıyorum kuzum genelde bol salata ıle doyum noktasına ulaşıyorum
İki üçgündür bugun üçüncü günüm 20 lik çekildi operasyonla 5 dikişim var ac gezıyorum yoğurt corba mınık mınık yıyorum onun etkısı malesef oldu normal duzenıme dönsem dıyorum artık inşallah ama en az bir hafta daha sürer şişliğim aşırı oldu ağzımı açamıyorum hala sonra bı nebze yumuşak gıdalara gecıcem cıgneme yapamıyorum ara öğünlerimi hep sıkı tuttum emzırdıgım için acıkıyorum cunku Züber olur kuru kayısı artı ıncır kahveyle mutlaka yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?