2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ben ozaman dolabı büyük alayım ikiz olunca malum x2 herşeyreflü yatağı kullandınız mi bu arada çok öneriliyor yada sizin önerebileceginiz şeyler var mı ??

Ben ozaman dolabı büyük alayım ikiz olunca malum x2 herşeyreflü yatağı kullandınız mi bu arada çok öneriliyor yada sizin önerebileceginiz şeyler var mı ??
Reflü yatağı mutlaka alın bence, daha önce 300 tl para verip bu kadar verim aldığım hiç bi ürün olmamıştı
Merhabalar lohusa kanamaniz ne zaman kesildi acaba ? Ben doğum yapalı 50 gün oldu hala günde bir günlük ped kirletecek kadar kanamam oluyor. Normal mi bilemedim
Benim 2 ayda kesilmişti

Reflü yatağı mutlaka alın bence, daha önce 300 tl para verip bu kadar verim aldığım hiç bi ürün olmamıştı
O zaman listeye mutlaka eklemek lazım reflü yataklarında bebek aşağı doğru kayıyor diyolar sizde yaşadınız mı kemerli olanlar falan var biraz araştırdım ama bilemedimsizin ki kenarlarında iki tane yastığı olan modelden mi?

Benimkinde kemer yok, iki tane yastıklı modellerden. İlk zamanlar hiç hareket etmiyorlar zaten, 2. Aydan sonra kaymaya başladılar biraz ama zaten onu da ya yatağa ya koltuğa koyarsınız öyle hızlı hareket edemedikleri için bir şey olmaz

Kesinlikle reflü yatağını bende öneriyorum yeni doğan dönemde çok kolaylık sağlıyor. Valla benim oğlan kolikti sallamaya almıştı bir de ne yaptıysam ağlamalarına çare bulamıyordum ki hamak beşik aldım ve gece gündüz uykumuz düzene girdi . Keşke daha önce alsaymışım hâlâ da kullanıyorum . İlk dönemlerde olmasa da umarım ihtiyacınız olmaz ama aklınızda bulunsun kurtarıcı kesinlikle

Maşallah son haftalara gelmişsiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizibizde görebiliriz inşallah o haftaları
Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin, kolaylıklar versin. 32. Haftadan sonra zorlanmaya başladım ama anlatıldığı kadar zor değil merak etmeyin.

Reflü yatağını hemen listeye aldım beninşallah ikiside kolik bebekler olmazlar Aminçok zorr ay biz bir taneyle zor baş ediyoruz sen iki taneyle ne yapacaksın diye tam gaz moral veren çevrem sağolsunarkadaşımın bebeğinin hamağı vardı büyüdü artık ben onu her ihtimale karşı kenara koyim ozaman dursun acil durumlar içinbu arada biberon kaç tane almak gerekiyor yada sayısı sevip sevmeme durumuna göre mi arttırılmalı

Bence de dediğiniz gibi yapın. Ben ne como tomolar dr brownslar aldım bebelerim doğum sonrası ikisini de almadı lansinoha alıştılar bu arada en kötüsü lansinoh aklınızda bulunsun

Ah o söylemler , bitmiyor insanı demoralize etmekten başka bildikleri yok takılma sen . Allah o gücü kuvveti veriyor inşallah ihtiyacınız olmaz da gerek duymazsınız . Biberon ben chicconun 4 lü setini almıştım 2 küçük 2 büyük . Memnun kalmadım daha doğrusu oğlum onu tutmadı benim oğlan cins ona Aventin 1 büyük 1 küçük olanı aldım küçük olanı yeni doğan döneminde kullandığım için anti kolik tercih ettim . Çık memnun kaldım. Gerçekten phılıps parasının hakkını veriyor , 2 marka deneyimledim ve tercihim avent oldu siz tercihinizi yaptıktan sonra, 2 büyük 2 küçük alın derim . Herşeyin fiyatı alıp başını gidiyor parça parça almamış olursınız

Bizde hamak sipariş verdik şimdi. Elektrikli ana kucaklarında yatıyolar ama 9 kg ya kadar o da. Bende doğduklarından beri aventin biberonlarını kullanıyorum çok memnunum emzikte aventin gece parlayanları sevdiler sadece bikere başka marka denedik asla kabul etmediler B b020920

Ah ah agzin bal yesin cnm insallah insallah. Benim bebisin biri bi kac gundur gece cok uyanmaya basladi acaba atakmidir bilemedim. 12. Hafta atagi var diyorlar ama kimiside atak denen bisey yok diyor bilemedim

Ben de aventin cam biberonunu tercih ettim baya memnunum. Meme reddi de yasamadim cunku anne gogsü ile benzermis ve cok az geliyor mama anne gogsü gibi. Bu arada ana kucagida alirsaniz pisman olmassiniz benim kurtricim resmen şu babyjorn tarzi muadillerinden mamma nin aldim cok memnunum en ufak harekette sallanıyor.

Ah ah agzin bal yesin cnm insallah insallah. Benim bebisin biri bi kac gundur gece cok uyanmaya basladi acaba atakmidir bilemedim. 12. Hafta atagi var diyorlar ama kimiside atak denen bisey yok diyor bilemedim
Yo kesinlikle atak haftaları çok etkiliyor , ama ben seviyorum atak haftalarını zor geçiyor ama büyüme refleksleri gelişiyor . Yeni beceriler kazanıyorlar 4. Ay uyku gerilemesi vs çok zordu çok çok kolaylıklar diliyorum

Gerçekten bitmiyor artık gülüyorum geçiyorumçoğu tecrübeli anneden hep philips avent görüyorum bende avent tercih ederimm başka biberona gerek kalmaz inşallah
Elektrikli ana kucaklarından almadım ben almayı düşünmüyorum ama çok gerekli miemzikte philips alcam bende çok memnuniyet varr
Muadil ana kucağı alacağım bende babyjörn x2 olunca fazla geldi banamuadilleride iş görüyor demekki sizde memnunsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…