Ooo hemde nasil bi de cantasi var gittigim yere goturuyorum cok hafif bisey daha önce almadigima pisman oldum. Parasinin hakkini kesinlikle veriyolar. Bu arada emzikte avent aldim ikisi de tutuyorlar cok sevmeselerde ama sevmedikleri icin nuk alip denemistim onu hic almadilar daha baska maceraya gerek yok dedim aventten devam.Gerçekten bitmiyor artık gülüyorum geçiyorumçoğu tecrübeli anneden hep philips avent görüyorum bende avent tercih ederimm başka biberona gerek kalmaz inşallah
Elektrikli ana kucaklarından almadım ben almayı düşünmüyorum ama çok gerekli miemzikte philips alcam bende çok memnuniyet varr
Muadil ana kucağı alacağım bende babyjörn x2 olunca fazla geldi banamuadilleride iş görüyor demekki sizde memnunsaniz
Kesinlikle şart değil uzun süre kullanmadılar bile onun yerine babyjörn muadillerine bakabilirsiniz ayaklı olanlara ben tam satıcakken alışmaya başladılar onaGerçekten bitmiyor artık gülüyorum geçiyorumçoğu tecrübeli anneden hep philips avent görüyorum bende avent tercih ederimm başka biberona gerek kalmaz inşallah
Elektrikli ana kucaklarından almadım ben almayı düşünmüyorum ama çok gerekli miemzikte philips alcam bende çok memnuniyet varr
Muadil ana kucağı alacağım bende babyjörn x2 olunca fazla geldi banamuadilleride iş görüyor demekki sizde memnunsaniz
Oyuncağınızın fotoğrafı veya linki varmı odalarına geçmeyi planlıyorum bu haftada belki iyi olur diye gidip geliyorumDönencemiz yok ama ona benzer sesli askılı oyuncağımız var çok seviyorlar . Dönenceleri olsa akılları giderdi heralde mutluluktanbeşiğin içinde gelmedi ayrı ayrı da fuzuli pahalı diye düşündük almadık canım
Ben de de şeker olduğu için hiç vurulmadim. Sukur Sağlıklı doğdular canimMerhaba kızlar aranızda ciğer geliştirici iğne vurulmayan var mı acaba? Şekerim olduğu için bugün doktor sana vuramayiz dedi...
Aha bizim cocuklar buradaymisBenimkiler de aynı kızım sürekli ağlamalardaoğlum sessizce inleyerek gaz çıkarıyor,kızım bütün evi ayağa kaldırıyor
Pirler cardin vovo aldim. Hen hafif hemde katlandiginda kabin boy..aparati var takiyorsun yan yana oluyor. Cikariyorsun ayri ayri da kullaniyorsunBu ikizler için bebek arabası gerçekten bir sorunsal kızlar. Ben doona tercih ettim ilk 1 sene hem puset hem araba hem oto koltuğu oluyor uğraşmayayım diye aslında çok pratik fakat puset haliyle o kadar ağır ki tekini arabaya kadar zor taşıyorum evimiz bir de asansörlü. Gerçekten rahat bebek arabası fikirleriniz varsa ben de beklerim.
Bundan canım , boyutu küçük değil büyük ondan işimizi görüyorOyuncağınızın fotoğrafı veya linki varmı odalarına geçmeyi planlıyorum bu haftada belki iyi olur diye gidip geliyorum
Canım şimdiden hayırlı doğumlar olsun. Bana tulum şapka eldiven şeklinde hediye geldi.Kızlar merhababebişleriniz için isimli hastane çıkışları yaptırdınız mi yaptirdiysaniz memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir insta sayfasi falan var mı? birde hastane çıkışları 10 lu 5 li setler kaçar tane almak gerekiyor memnun kaldığınız markalar var mıdır?
Evet isimli aldım ancak isimlilerin kaliteleri çok da iyi değil yeni doğan bebek için 2sini Farklı yerlerden sipariş etmiştim ikisinin yeri de çok içime sinmedi . Bence 1 er tulum yaptırın isimli şapka vs fotoğraf çekimi için . Ama genel olarak 5li 10 lu setleri ayrı alın derim . Panço dan çok memnun kaldım 3 takım almıştım 5 li pamuk gibi tavsiye ederim kesinlikle . Ben 1 er tane 10 lu set , 4 er tane de 5 li set almıştım . Hastaneye bir 10 lu bir 5 li götürmüştümKızlar merhababebişleriniz için isimli hastane çıkışları yaptırdınız mi yaptirdiysaniz memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir insta sayfasi falan var mı? birde hastane çıkışları 10 lu 5 li setler kaçar tane almak gerekiyor memnun kaldığınız markalar var mıdır?
Aminnn çok teşekkür ederimCanım şimdiden hayırlı doğumlar olsun. Bana tulum şapka eldiven şeklinde hediye geldi.
Hastane çıkışı içinde 1 bebege,battaniyesi olan takımdan 1 tane aldım. 5 li takım 4 tane vardı.
Hellobaby kullandım gayet güzeldi.
Bende öyle düşünüyorum tulum şapka yeterli olur heralde hem hatıra kalır diye çok çeşitli olan takımlar için uçuk rakamlar veriliyor gerçekten. Birde hastane çıkışları ne kadar süre giyebiliyolar bebişler aşağı yukarı gelişimine kilo alımına göre değişir ama ikizler genelde çok minik oluyor diyolarEvet isimli aldım ancak isimlilerin kaliteleri çok da iyi değil yeni doğan bebek için 2sini Farklı yerlerden sipariş etmiştim ikisinin yeri de çok içime sinmedi . Bence 1 er tulum yaptırın isimli şapka vs fotoğraf çekimi için . Ama genel olarak 5li 10 lu setleri ayrı alın derim . Panço dan çok memnun kaldım 3 takım almıştım 5 li pamuk gibi tavsiye ederim kesinlikle . Ben 1 er tane 10 lu set , 4 er tane de 5 li set almıştım . Hastaneye bir 10 lu bir 5 li götürmüştüm
Canım benim ikizlerim 3360 ve 2860 kg dogduklarindan prematüre giymediler. 1 takim almistim ama doktor 2.5 kg tahmin ediyordu. Yani öyle küçük degillerdiAminnn çok teşekkür ederimhellobaby ürünlerinden benimde begendiklerim oldu tecrübeli olduğunuz için sizlerden de fikir almak çok iyi oluyor gerçekten sağolun
Bende öyle düşünüyorum tulum şapka yeterli olur heralde hem hatıra kalır diye çok çeşitli olan takımlar için uçuk rakamlar veriliyor gerçekten. Birde hastane çıkışları ne kadar süre giyebiliyolar bebişler aşağı yukarı gelişimine kilo alımına göre değişir ama ikizler genelde çok minik oluyor diyolar
Kiloları için genelleme yaparak söylemek istedim. 2.5 veya 2.700 kilo ağırlığı olsa ve 49-51 cm kadar boyu ile alabileceğin yenidogan kıyafetleri olur. Bu kıyafetleri ortalama 1 veya 1.5 ay giydirebilirsin.Aminnn çok teşekkür ederimhellobaby ürünlerinden benimde begendiklerim oldu tecrübeli olduğunuz için sizlerden de fikir almak çok iyi oluyor gerçekten sağolun
Bende öyle düşünüyorum tulum şapka yeterli olur heralde hem hatıra kalır diye çok çeşitli olan takımlar için uçuk rakamlar veriliyor gerçekten. Birde hastane çıkışları ne kadar süre giyebiliyolar bebişler aşağı yukarı gelişimine kilo alımına göre değişir ama ikizler genelde çok minik oluyor diyolar
Canım benim ikizlerim 3360 ve 2860 kg dogduklarindan prematüre giymediler. 1 takim almistim ama doktor 2.5 kg tahmin ediyordu. Yani öyle küçük degillerdi
Ben 36+6da planlı sezeryan oldum. Kuveze girmediler. Gebelik sekerim olduğundan ciğer geliştirici de kullanamadım.
MaşallahhKiloları için genelleme yaparak söylemek istedim. 2.5 veya 2.700 kilo ağırlığı olsa ve 49-51 cm kadar boyu ile alabileceğin yenidogan kıyafetleri olur. Bu kıyafetleri ortalama 1 veya 1.5 ay giydirebilirsin.
0-3 ay arası olan kıyafetleri 3 veya 4 aya kadar giydirebilrsin. Kilo olarak 6-6.5 oluyor. Boyuda 62 cm oluyor.(benim ikizlerim 4 aylik 62cm boyunda)
İnşallah anlatabilmisimdir
1,5 ay giydiler canım benimkiler , ikiside 2,5 kilo doğmuşlardı evet miniklerdi yaniBende öyle düşünüyorum tulum şapka yeterli olur heralde hem hatıra kalır diye çok çeşitli olan takımlar için uçuk rakamlar veriliyor gerçekten. Birde hastane çıkışları ne kadar süre giyebiliyolar bebişler aşağı yukarı gelişimine kilo alımına göre değişir ama ikizler genelde çok minik oluyor diyolar