2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ooo hemde nasil bi de cantasi var gittigim yere goturuyorum cok hafif bisey daha önce almadigima pisman oldum. Parasinin hakkini kesinlikle veriyolar. Bu arada emzikte avent aldim ikisi de tutuyorlar cok sevmeselerde ama sevmedikleri icin nuk alip denemistim onu hic almadilar daha baska maceraya gerek yok dedim aventten devam.

Kesinlikle şart değil uzun süre kullanmadılar bile onun yerine babyjörn muadillerine bakabilirsiniz ayaklı olanlara ben tam satıcakken alışmaya başladılar ona

Oyuncağınızın fotoğrafı veya linki varmı odalarına geçmeyi planlıyorum bu haftada belki iyi olur diye gidip geliyorum

Pirler cardin vovo aldim. Hen hafif hemde katlandiginda kabin boy..aparati var takiyorsun yan yana oluyor. Cikariyorsun ayri ayri da kullaniyorsun

İkiz annelerim 4 aylik olarak herkese selamlar
Neler yaşadık neler geçirdik ama şükür bebekler sağlıklı bizler yorgun askerler devam ediyoruz.
Yorgunum ama gülücükleri bütün yorgunluğumu alıp götürüyor biranda
Sizlerde keyifler iyidir inşallah

Kızlar merhababebişleriniz için isimli hastane çıkışları yaptırdınız mi yaptirdiysaniz memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir insta sayfasi falan var mı? birde hastane çıkışları 10 lu 5 li setler kaçar tane almak gerekiyor memnun kaldığınız markalar var mıdır?

Canım şimdiden hayırlı doğumlar olsun. Bana tulum şapka eldiven şeklinde hediye geldi.
Hastane çıkışı içinde 1 bebege,battaniyesi olan takımdan 1 tane aldım. 5 li takım 4 tane vardı.
Hellobaby kullandım gayet güzeldi.

Evet isimli aldım ancak isimlilerin kaliteleri çok da iyi değil yeni doğan bebek için 2sini Farklı yerlerden sipariş etmiştim ikisinin yeri de çok içime sinmedi . Bence 1 er tulum yaptırın isimli şapka vs fotoğraf çekimi için . Ama genel olarak 5li 10 lu setleri ayrı alın derim . Panço dan çok memnun kaldım 3 takım almıştım 5 li pamuk gibi tavsiye ederim kesinlikle . Ben 1 er tane 10 lu set , 4 er tane de 5 li set almıştım . Hastaneye bir 10 lu bir 5 li götürmüştüm

Aminnn çok teşekkür ederimhellobaby ürünlerinden benimde begendiklerim oldu tecrübeli olduğunuz için sizlerden de fikir almak çok iyi oluyor gerçekten sağolun

Bende öyle düşünüyorum tulum şapka yeterli olur heralde hem hatıra kalır diye çok çeşitli olan takımlar için uçuk rakamlar veriliyor gerçekten. Birde hastane çıkışları ne kadar süre giyebiliyolar bebişler aşağı yukarı gelişimine kilo alımına göre değişir ama ikizler genelde çok minik oluyor diyolar

Canım benim ikizlerim 3360 ve 2860 kg dogduklarindan prematüre giymediler. 1 takim almistim ama doktor 2.5 kg tahmin ediyordu. Yani öyle küçük degillerdi
Ben 36+6da planlı sezeryan oldum. Kuveze girmediler. Gebelik sekerim olduğundan ciğer geliştirici de kullanamadım.

Kiloları için genelleme yaparak söylemek istedim. 2.5 veya 2.700 kilo ağırlığı olsa ve 49-51 cm kadar boyu ile alabileceğin yenidogan kıyafetleri olur. Bu kıyafetleri ortalama 1 veya 1.5 ay giydirebilirsin.
0-3 ay arası olan kıyafetleri 3 veya 4 aya kadar giydirebilrsin. Kilo olarak 6-6.5 oluyor. Boyuda 62 cm oluyor.(benim ikizlerim 4 aylik 62cm boyunda)
İnşallah anlatabilmisimdir

MaşallahhAllahım bizede nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızıdoğdukları kilo önemli tabi ama yenidoğan 0-3 ayda çok çabuk büyüyolar anladığım kadarıyla minik kuzularçok teşekkür ederimmsağlıkla büyütün sizde bebişlerinizi

1,5 ay giydiler canım benimkiler , ikiside 2,5 kilo doğmuşlardı evet miniklerdi yani

Benimkiler 1800-2300 doğdular şu an 5 kilolar ama hala yenidoğan giydiğimiz ürünler var kalıpları da fark ediyor. Örneğin carters markasının kalıpları felaket küçük

Kızlar merhaba, 29 haftalık ikiz gebeyim bende erken doğumdan çok korkuyorum doktorum en az 35 haftalığa kadar anne karnında kalsın istiyor gebelik şekeri de çıktı ciğer geliştirici iğne kaçıncı hafta da oluyor hastane çantasına neler koydunuz mutlaka alın dediğiniz tavsiyeleriniz var mı şimdiden teşekkrüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…