- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
Oyy maşallahhh birbirlerine yaklaşımları nasıll bizimkilerde 2.5 aylık oldu birbirlerine çok bakmıyorlarİyiyim canımm şükür bugünümüze , 6. Ayımıza girdik artık yerde yuvarlanıp oyuncaklardan oynuyorlar gün içinde kendi kendilerine oyalanabiliyorlar . Gece uykumuz inişli çıkışlıbu dönemler rahatlıyoruz ama diş dönemi başlıyor işte arada ağlamalı sızlamalı geçse de rahatlayacağın zamana az kalmıştır kesinlikle. Biraz daha sabır et canımm sizde neler var kaç aylık oldu kuzular
Bizimkiler bilinçli olarak mı yapıyorlar bilmiyorum ama yan yana yatırdığımda ,birbirlerinin emziğini almaya çalışıyorlar . Ve ya ne kadar oyuncak olursa olsun ıslak mendil kabı çok dikkatlerini çekiyorOyy maşallahhh birbirlerine yaklaşımları nasıll bizimkilerde 2.5 aylık oldu birbirlerine çok bakmıyorlarufak ufak zeka kartları çıngıraklar başladık eskiye nazaran oyalayabiliyoruz uyanıkken çok şükür, koliklerimizde azaldı şükürler olsun. Kanguruya çok alıştılar sancı zamanı hergün kanguruyla çıkıyorduk bebek arabasında durmuyolar kanguru kucakta bacaklarımı belimi çok ağrıtıyor artık ona da çözüm bulcaz inşallahh. Diş en sancıları dönemlerinden dimi Allah yardımcınız olsun kolay geçsin umarım
Ayyy inşallahh nasıl şu anlık seviyolarmıBizimkiler bilinçli olarak mı yapıyorlar bilmiyorum ama yan yana yatırdığımda ,birbirlerinin emziğini almaya çalışıyorlar . Ve ya ne kadar oyuncak olursa olsun ıslak mendil kabı çok dikkatlerini çekiyoro kimin elindeyse diğeri onu izlemeye dalıyor . Maşallah sizde zor dönemleri geçmişsiniz 3 aydan sonrası akıp gidiyor oyun halısına alıştımmı işin kolaylaşır , elinden geldiğince oyun halısında dikkatlerini çekmeye çalış canım , bu sayede erken dönmeye başlıyorlar Biz de ufak ufak artık tadımlara başladık , bakalım nasıl geçecek.. kolay geçsin inşallah
oyun halısıyla yaklaşık 3 aydır oynuyorlar artık döndükleri için ben yere bir yorgan açtım , üzerime oyuncakları rahat edebilecekleri bir alan oluşturdum . Halıya arada koyuyorum hâlâ çok mutlu oluyorlarAyyy inşallahh nasıl şu anlık seviyolarmışimdi piyanolulardan sipariş ettik bakalım inşallah severler birde anne sütü hiç verebildiniz mi
Ben hiç emziremedim kabul etmediler beni. Doğumdan sonrada cildimde kaşıntı şişmeler oldu 1 hafta hastanede yattım o zaman iyice sütüm azaldı şu anda sağdığımda 2-3 saatte 20 cc çıkıyo ağızlarına damla da olsa damlatıyorum napıyım çok içimde ukte ama. Helal olsun size ben hala yardımsız bakamıyorum ikiside kolik o da etken tabi ama zaman geçtikçe iyice cesaret edemiyorumoyun halısıyla yaklaşık 3 aydır oynuyorlar artık döndükleri için ben yere bir yorgan açtım , üzerime oyuncakları rahat edebilecekleri bir alan oluşturdum . Halıya arada koyuyorum hâlâ çok mutlu oluyorlar
Anne sütü 2 ay verebildim canım , baştan beri tek bakıyorum yorgunluk uykusuzluk açlık derken sütüm kalmadı . Sağlık olsun inşallah sizler bol bol verebilirsiniz
Hiç üzülme bende aynı durumdayım. 20 cc anca çıkarabiliyodum diş tedavisine başladım o da gitti şimdi tedavi bitti yeniden sağma yapsam gelir mi diye düşünüyorum. 4. Ay ataklarında hep memede durmak istiyormuş çocuklar diş çıkarırken vs biz meme veremeyenler nasıl oyalayacağız. Ara verip yeniden devam ettiğinde sütü gelebilen var mı aranızda kızlarBen hiç emziremedim kabul etmediler beni. Doğumdan sonrada cildimde kaşıntı şişmeler oldu 1 hafta hastanede yattım o zaman iyice sütüm azaldı şu anda sağdığımda 2-3 saatte 20 cc çıkıyo ağızlarına damla da olsa damlatıyorum napıyım çok içimde ukte ama. Helal olsun size ben hala yardımsız bakamıyorum ikiside kolik o da etken tabi ama zaman geçtikçe iyice cesaret edemiyorum
Benim ara verdikten sonra o kadar geldi arkadaşım çok geçmiş olsun. 1 ay kadar sağma işlemi vs yapamadım sonradan tekrar başladım ama yinede memede tutamam asla kabul etmiyolar bende artık denemiyorum zaten. Çıkanı şırıngayla çay kaşığıyla veriyorum. Biberonda devamını istiyorlarHiç üzülme bende aynı durumdayım. 20 cc anca çıkarabiliyodum diş tedavisine başladım o da gitti şimdi tedavi bitti yeniden sağma yapsam gelir mi diye düşünüyorum. 4. Ay ataklarında hep memede durmak istiyormuş çocuklar diş çıkarırken vs biz meme veremeyenler nasıl oyalayacağız. Ara verip yeniden devam ettiğinde sütü gelebilen var mı aranızda kızlar
Evet buda yeni çıktı biberon ağzından çekildiği an ağlıyor. Emzik verip susturuyorum emzik kullanmayan annelere saygı duyuyorumBenim ara verdikten sonra o kadar geldi arkadaşım çok geçmiş olsun. 1 ay kadar sağma işlemi vs yapamadım sonradan tekrar başladım ama yinede memede tutamam asla kabul etmiyolar bende artık denemiyorum zaten. Çıkanı şırıngayla çay kaşığıyla veriyorum. Biberonda devamını istiyorlar
Çok geçmiş olsun sıkma canını hamileliğimizden, doğumumuza ondan büyütmeye çok zorlu süreçler yaşıyoruz ikiz anneleri olarak . Haliyle normal olmayan bir çok şeyde başımıza geliyor . Kısmetleri bu kadarmış diyorum ben de kendi kendime yapacak başka bişeyim yok çünküBen hiç emziremedim kabul etmediler beni. Doğumdan sonrada cildimde kaşıntı şişmeler oldu 1 hafta hastanede yattım o zaman iyice sütüm azaldı şu anda sağdığımda 2-3 saatte 20 cc çıkıyo ağızlarına damla da olsa damlatıyorum napıyım çok içimde ukte ama. Helal olsun size ben hala yardımsız bakamıyorum ikiside kolik o da etken tabi ama zaman geçtikçe iyice cesaret edemiyorum
Hahah aynen emzik çocukların 2.bakıcısıEvet buda yeni çıktı biberon ağzından çekildiği an ağlıyor. Emzik verip susturuyorum emzik kullanmayan annelere saygı duyuyorum
Ay bizimkiler emzikte tutmuyo anca gaz damlasıyla veriyorumEvet buda yeni çıktı biberon ağzından çekildiği an ağlıyor. Emzik verip susturuyorum emzik kullanmayan annelere saygı duyuyorum
Gerçekten Allah yardımcımız olsun tebrik ederim bu aylara gelmişsiniz tek başınızaÇok geçmiş olsun sıkma canını hamileliğimizden, doğumumuza ondan büyütmeye çok zorlu süreçler yaşıyoruz ikiz anneleri olarak . Haliyle normal olmayan bir çok şeyde başımıza geliyor . Kısmetleri bu kadarmış diyorum ben de kendi kendime yapacak başka bişeyim yok çünkü
Bende çok isterdim yanımda biri olsun ama annem çalışıyor ve evi 1,5 saat mesafede , kv ilgilenmiyor ben de minnet etmiyorum . Alıştım ikisiyle baş etmeye ama inan her gece kas gevşetici ağrı kesicilerle uyuyabiliyorum . Allah bizlere güç kuvvet versin inşallah, atlatırız bu süreci sağlıkla büyürler
Gerçekten zor ama çok güzel bişey başarmışsınız en azından kafanız rahatÇok geçmiş olsun sıkma canını hamileliğimizden, doğumumuza ondan büyütmeye çok zorlu süreçler yaşıyoruz ikiz anneleri olarak . Haliyle normal olmayan bir çok şeyde başımıza geliyor . Kısmetleri bu kadarmış diyorum ben de kendi kendime yapacak başka bişeyim yok çünkü
Bende çok isterdim yanımda biri olsun ama annem çalışıyor ve evi 1,5 saat mesafede , kv ilgilenmiyor ben de minnet etmiyorum . Alıştım ikisiyle baş etmeye ama inan her gece kas gevşetici ağrı kesicilerle uyuyabiliyorum . Allah bizlere güç kuvvet versin inşallah, atlatırız bu süreci sağlıkla büyürler
Gerçekten zor ama çok güzel bişey başarmışsınız en azından kafanız rahat
Cansınız teşekkür ederim , ikiz annelerinin gücü çocuklarından siz de benim kadar başarabilirsiniz ama gerek yok çok ta kendinizi heba etmeye eksik görmeyin biz harika anneleriz . İki can çıktı karnımızdan daha nolsunAy bizimkiler emzikte tutmuyo anca gaz damlasıyla veriyorum
Gerçekten Allah yardımcımız olsun tebrik ederim bu aylara gelmişsiniz tek başınıza
Ben vivense den 4 kapılı,2 çekmeceli bir dolap aldım. Bir de 4 çekmeceli şifonyer aldım. Yatak şimdilik bir tane park yatak aldım, başlarda beraber yatiricam.Hepinize merhaba kizlarrikizleriniz için oda yaptınız mı yaptıysanız dolap yada şifonyer nasıl tercih ettiniz neler önerirsiniz??
Ben 3 Kapılı 2 çekmeceli dolap ve 4 çekmeceli şifonyer aldım , pişman oldum keşke dolabı daha büyük alsaymışım . Oda henüz yapmadım 6 aylıklar ayrı ayrı sepet beşiklerde yatıyorlar yanımda , ama 6,7 ay sonra oda yapacağım inşallahHepinize merhaba kizlarrikizleriniz için oda yaptınız mı yaptıysanız dolap yada şifonyer nasıl tercih ettiniz neler önerirsiniz??
Maşallah çok şükür gaz sancınız azalmış . Zorlu sürecin 3. Ayı atlatana kadar tabi sonrasında yine kolay olmuyor ama artık 4.5. Aya geldikleri zaman oyuncak , sesli müzikli oyuncaklar vs dikkatlerini çekiyor daha da düzen oturtuluyorSlm kızlar biz de tam 3 aylik olduk. Gazlarimiz baya azaldı ama tamamen bitmedi arada ciddi sanciları oluyor yine. Aglamalar masallah basindan ayrildigim an basliyor. Kendi kendilerine boş bos durmaları yada biseylerle oynacayak duruma gelsekerdi bi isin ucundan tutardim belkibebislerden biri elime mendil tutmayi batteniye tutmayi ohrendi 2 gundur. Oyuncaklar cok dikkatlerini cekmiyor bakiyorlar ama oyalanmiyorlar henüz
Bende 3 kapililar yeterli olmaz diye düşündüm o yüzden sizden fikir almak istedim. Kaç haftalık sizin ne kadar kaldı doğumaBen vivense den 4 kapılı,2 çekmeceli bir dolap aldım. Bir de 4 çekmeceli şifonyer aldım. Yatak şimdilik bir tane park yatak aldım, başlarda beraber yatiricam.