Çok teşekkür ederim sizin genetik yatkınlığınız var mıydı acaba catlak konusunda?Badger marka mor bir çatlak önleyici krem var benim için çok başarılı bir ürün oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim sizin genetik yatkınlığınız var mıydı acaba catlak konusunda?Badger marka mor bir çatlak önleyici krem var benim için çok başarılı bir ürün oldu
Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişler . Çok teşekkürler canımİkizlerin 3. Haftasından bildiriyorum bolca bez ve ıslak mendil iki adet reflü yatağı, tulumlar, müslin bez ve battaniye, güzel bir süt sağma makinesi. Phillips avent emzik ve biberon çok kullanıyorum. Eviniz büyükse ve imkanınız varsa weebaby kamera da edinin derim. Boolca ağız mendili umarım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin cnm sende sağlıkla büyüt ins bebisleriniİkizlerin 3. Haftasından bildiriyorum bolca bez ve ıslak mendil iki adet reflü yatağı, tulumlar, müslin bez ve battaniye, güzel bir süt sağma makinesi. Phillips avent emzik ve biberon çok kullanıyorum. Eviniz büyükse ve imkanınız varsa weebaby kamera da edinin derim. Boolca ağız mendili umarım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim umut oldunuz, umarım ben de benzer bir süreç yaşarımBenim vardı hatta olan çatlaklarımın görüntüsünü bile azalttı bu krem
Ben bi oil yag kullandim hic catlagim olmadi ama genetikten mi yoksa yag etki etti mi bilmiyorum. Benim de bacaklarimda varisler olustu kan basincindan dolayı hem de zayif olmama ragmen. Yani herkesde farkli seyler cikabiliyorÖncelikle herkese merhaba, umarım siz ve bebekleriniz sağlıklı ve huzurlusunuzdur, her şey yolundadır.
Ben 16 haftalik ikizlerime hamileyim, sizlere gebelik çatlaklari ile ilgili deneyimlerinizi sormak istiyorum. İkiz gebelik olunca kilo ve genişleme artacaği içın ne yaparsak yapalım çatlar mıyız? Yine de minimum cilt problemi için ne yapmak gerekir? Gebelik ve sonrasında işe yaradığını ya da yaramadığını düşündüğünüz ne gibi önlemler aldınız. Bana tavsiyeleriniz neler olur acaba?
Eger yeri digerine göre rahatsa veya daha hareketli ise olabiliyor. Benim doguma kadar sol taraftaki bebis cok hareketliydi sagdakini bazen günlerce hic duymazdim hareketini. Pozosyonlarindan dolayi da olabiliyorKızlar bn 20. Hftadayim Bebek hareketleri tek tarafta hissediyorum sizinde böyle miydi
Uzun sure ayakta kalmanız gerektiyse belki o da tetiklemiş olabilir, çok gecmiş olsun. Çatlamamış olmanıza çok sevindim, yağı günde bir kez mi kullandiniz ekstra bir nemlendiriciye ihtiyacinız olmuş muydu?Ben bi oil yag kullandim hic catlagim olmadi ama genetikten mi yoksa yag etki etti mi bilmiyorum. Benim de bacaklarimda varisler olustu kan basincindan dolayı hem de zayif olmama ragmen. Yani herkesde farkli seyler cikabiliyor
Ben günde 1 kez kullandim hava sicak oldugu icin ama daha önceki dogumumda kışa denk gelmisti gunde 2 kez kullaniyordum. Sizin hamileliginizn sonlari da kışa gelecegi icin o zaman 2 kez kullanabilirsiniz. Bu arada kuru ciltliyim ben 2 kez rahat kullanabildim. Bir de ben 4. aydan itibaren basladim esneklik kazandirmasi acisindan. Esktra baska hic birsey kullanmadım.Uzun sure ayakta kalmanız gerektiyse belki o da tetiklemiş olabilir, çok gecmiş olsun. Çatlamamış olmanıza çok sevindim, yağı günde bir kez mi kullandiniz ekstra bir nemlendiriciye ihtiyacinız olmuş muydu?
Çok teşekkür ederim bilgiler içinBen günde 1 kez kullandim hava sicak oldugu icin ama daha önceki dogumumda kışa denk gelmisti gunde 2 kez kullaniyordum. Sizin hamileliginizn sonlari da kışa gelecegi icin o zaman 2 kez kullanabilirsiniz. Bu arada kuru ciltliyim ben 2 kez rahat kullanabildim. Bir de ben 4. aydan itibaren basladim esneklik kazandirmasi acisindan. Esktra baska hic birsey kullanmadım.
Bnmkilerde aynı sanırım hep sol tarafta herketlilikEger yeri digerine göre rahatsa veya daha hareketli ise olabiliyor. Benim doguma kadar sol taraftaki bebis cok hareketliydi sagdakini bazen günlerce hic duymazdim hareketini. Pozosyonlarindan dolayi da olabiliyor
Ben 32. Haftadayım canım sımdılık gerek yok dedı haftaya nst ye gırcem ılk defa ona göre karar verırMerhaba kızlar aranızda ciğer geliştirici iğne vurulmayan var mı acaba? Şekerim olduğu için bugün doktor sana vuramayiz dedi...
Benım de oyleydı canım hep sağ tarafımda hıssedıyodum 26 cıvarında falan ıkı tarafımda hıssetmeye başladım bebekler buyudukce ıkı taraflı da hıssedıyosunKızlar bn 20. Hftadayim Bebek hareketleri tek tarafta hissediyorum sizinde böyle miydi
Bana ciğer geliştirici vurulmadı canım çok şükür bir sorun yaşanmadıMerhaba kızlar aranızda ciğer geliştirici iğne vurulmayan var mı acaba? Şekerim olduğu için bugün doktor sana vuramayiz dedi...
Cnm ben şu an tekim ikisi ayni anda agladigi cok oluyor emzik tutturuyorum birini hemen omzuma alip pıt pıt yapip sakinlesince hemen ana kucagina koyuyorum hizlica digerini aliyorum ona da pıt pıt. Tabi mama yaparken ikisi ayni anda aglayinca yapacak bisey olmuyor. Ama hep bi kosturmaca. Ikisi ayni anda uyursa bi zamanim oluyor onu da ev isi falan derken kendime vakit kalmiyor.Bebişlerine tek bakan anneler bir sorum olucaktı ikisi aynı anda ağladığında kucak işini nasıl yapıyorsunuz ben bu yüzden hiç tek kalamıyorum
Kızım kucağı pek bilmez ama alırsakta rahatsız olmaz . Bazen kucak için ağlıyor 4,5 dk ana kucağında oyalıyorum sakinleşiyor . Ama oğlum kucak delisi çıldırıyor resmen buna henüz bir çözüm bulmuş değilim kolum ağrıyor artık sürekli kucakta gezdirmektenBebişlerine tek bakan anneler bir sorum olucaktı ikisi aynı anda ağladığında kucak işini nasıl yapıyorsunuz ben bu yüzden hiç tek kalamıyorum
Benim elim ayağıma dolaşıyor resmenn bir de kabızlık çekiyorlar ikiside krize giriyorCnm ben şu an tekim ikisi ayni anda agladigi cok oluyor emzik tutturuyorum birini hemen omzuma alip pıt pıt yapip sakinlesince hemen ana kucagina koyuyorum hizlica digerini aliyorum ona da pıt pıt. Tabi mama yaparken ikisi ayni anda aglayinca yapacak bisey olmuyor. Ama hep bi kosturmaca. Ikisi ayni anda uyursa bi zamanim oluyor onu da ev isi falan derken kendime vakit kalmiyor.
Bu arada benim baslarda daha cok uyuyolardi simdi isi ogrendiler sanırım aglamalar başladi
Benimde hareketler hep solda. Sağda çok az hissederim ama sağdaki bebeğin ayakları da solda ikisinin de hareketlerini orda hissediyorum muhtemelenBnmkilerde aynı sanırım hep sol tarafta herketlilik