Tabi herkeste farklıdır ama ben ertesi gün geldim.Sağlıkla büyüsünler canım, çok tebrik ederim. Ayağa kalkıp kendi işlerini yapabilir hale ne zaman geliniyor? Sen gelebildin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi herkeste farklıdır ama ben ertesi gün geldim.Sağlıkla büyüsünler canım, çok tebrik ederim. Ayağa kalkıp kendi işlerini yapabilir hale ne zaman geliniyor? Sen gelebildin mi?
Doktora gittiğimden beri zaman geçmiyor bı Allah bi ben biliyorum bir an önce salı olsada hayırlı haberler alsam. Bende anlamıyorum gorupte söylese amenna ama bebekleri doğru düzgün görmeden söylüyor korkutuyor. Bide bunu söyleyen profosörAnlamadım hiç bir şey. Yani bu öyle sakat olabilir diyip geçilecek bir konu değil ki, ne gördüğünü söylemesi lazımdı. Bu şekilde bekleyemez ki kimse, bir an önce düzgün ultrasonu olan, doğru düzgün aciklama yapan bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Kilolari önemli bebeklerin . Ultrason da görülen kilolar pek tutmuyor az çok olabiliyor 2500 ü bekliyor genelde doktorlarHersey iyi görünüyorsa 37. Haftaya kadar beklenebilir diye biliyorum. Benimde bir problemim yoktu hersey yolundaydı doktor 37 yi bekleyecekti ama 35. Haftada kucağımıza aldik bebeklerimizi. Ben dayanamamistim daha fazla . Küvözde kalmadılar .
maşAllah. Ben eve yardımcı alacağım da ben ayağa kalkana kadar bizi çekip çevirmesi için kaç gün yatılı kalması lazım onu kestirmeye çalışıyorum. Çok teşekkürler cvp için.Tabi herkeste farklıdır ama ben ertesi gün geldim.
Çok haklısın canım. Keşke biraz empati yapabilse.Doktora gittiğimden beri zaman geçmiyor bı Allah bi ben biliyorum bir an önce salı olsada hayırlı haberler alsam. Bende anlamıyorum gorupte söylese amenna ama bebekleri doğru düzgün görmeden söylüyor korkutuyor. Bide bunu söyleyen profosör
Amin cnm hepimizinki inş. Şu an iş yapamam mesela 6. Günüm ama bebeklere bakabiliyorum emzirme mama verme alt degistirme gibi seyler. Ama evi cekip siler misin dersen yapamam. Doktora gidiyoruz ara ara o bile cok yoruyor beni. Asiri terleme de var.Sağlıkla büyüsünler canım, çok tebrik ederim. Ayağa kalkıp kendi işlerini yapabilir hale ne zaman geliniyor? Sen gelebildin mi?
Canım Allah kolaylık versin, bir an önce gücün kuvvetin yerine gelsin inşAllahAmin cnm hepimizinki inş. Şu an iş yapamam mesela 6. Günüm ama bebeklere bakabiliyorum emzirme mama verme alt degistirme gibi seyler. Ama evi cekip siler misin dersen yapamam. Doktora gidiyoruz ara ara o bile cok yoruyor beni. Asiri terleme de var.
Amin cnm insallah.Canım Allah kolaylık versin, bir an önce gücün kuvvetin yerine gelsin inşAllah
Ben de hamileligimim son haftalari ara ara cok topalladigim oldu. Dediginiz gibi basamiyordum hic. Magnezyum kismen iyi geliyorduKızlar merhaba 31+3 ikizlere hamileyim. 1-2 haftadır sol bacak ağrısı yaşıyorum. Çok şiddetlendi artık sol bacağım üstüne basamıyorum topallıyorum. Yatarken de sızlıyor. Merdiven çıkmak kabus sürünüyorum resmen. Özellikle oturup ya da kalkarken çok şiddetli oluyor ağrım. Yaşayan oldu mu bunu? Günde 2 kez magnimor( magnezyum) günde 2 de osteocare(magnezyum +kalsiym) alıyorum. 4 kere aldığım magnezyum bile fayda etmiyor. Bi de afedersiniz basur çok fena hemde ishalim bunun için var mı öneriniz?
Maşallah büyüyor bebişler inşallah 13 haftayı da kolaylıkla geçirirsin canımm , lütfen çok yormamaya çalış . Yorulduğun zaman top gibi oluyor sertleşiyorlar kıpırdayacak hâl kalmıyor 32.haftada başlıyor doğum izini ben daha erken ayrılmıştım doğum izninize . Doktorum 30 haftalıkken son adet tarihimi 2 hafta geriye alıp izine ayırmıştı beni kendi isteğim üzerineSelamlar, 22+5 den bildiyorum. Ayaklarım ve ellerim şişmeye başladı, onun dışında iyiyim. Bı 13 hafta daha sakin sessiz gidebilmek için dua ediyorum. Önünüzdeki ay ev taşıma işim var, ailemin yanına tasinacagiz Yalova'ya. O konuyu kara kara düşünüyorum. Alışveriş konusunu büyük oranda hallettik, kalanlar taşındıktan sonra artık. Doktorum işe hergun gitme artık, evden çalışmayı konuş dedi. Doğum izni ne zaman başlıyor bilmiyorum ama sanırım en az bir buçuk ay var daha. Kabul edecekler mi bakalım. Perinatologda detaylı ultrasona girdim, iyi geçti çok şükür Bende haberler böyle, sizin nasıl gidiyor? Herşey yolunda inşAllah? Çok sevgiler
3 aylık olacağız haftaya , büyüyorlar çok şükür havalar çok ısındı birden , benim evim aşırı sıcak onlara uygun derecede klima açıyorum fayd etmiyor . Kızımın iki gündür ateşi var 37.1 çıkıuor , arada 36 ya düşüyor ama 37 seyrinde hep onunla uğraşıyorum ben de işteAslında tam bacak ağrısı degıl ılk gebelıgım oldugu ıcın bılmıyorım da sanırım çatı agrısı oluyor zaten durduk yere bısey yok oturup kalkarken saga sola dönerken oluyo yememe de dıkkat etmeye çalışıyorum bakalım bellı olur haftaya senın nasıl gıdıyo canım büyüttün sen masallah darısı bıze
aman aman doğurma az daha sık dişini tam zamanında doğsun minnoşlar sağlıka sıhhatle inşallahHala DOĞURAMADIM 35+5 olduk ama Allahın gücüne gitmesin aşırı zorlanıyorum dün akşam istifra ederken karnım çok kasıldı ödümü kopardılar 18.07de doğum olcak nasipse
Maşallah canımm hayırlı olsun , sağlıkla büyüsünler inşallah . Son kontrolümde 2,800 biri diğeri 2,900 kg biliyorduk . Doğdular ikiside 2,500 kilolardı . O kadar miniklerdi ki . Şırıngayla mama veriyorduk sütüm geç gelmiştiMerhaba kızlar ben buraya yazdim mı hatırlamıyorum ama ben dogum yaptım pazartesi günü 37+1 de. Planlanandan tam 1 hafta önce oldu. Sezaryenım rahat gecti sonrasinda sancilarım oldu tabii ama gaz sancıları gaz cikartirsaniz o kadar sanci da olmuyor. Ikız annesi olmak cok başka dogar dogmaz yanıma koydular ameliyathanede insan inanamiyor. Bebislerim ultrasona göre daha kucuk dogdular. Şükür küvez ihtiyaci dogmadi ama şu an sariliklari var. Gün asiri kan aliniyor insallah gecer bir an önce.
Herkese saglikli dogumlar nasip etsin Rabbim.
Ikizlerde is kanunu ek 2 hafta veriyor ve 30. Haftada ayriliniyor diye biliyorum.Maşallah büyüyor bebişler inşallah 13 haftayı da kolaylıkla geçirirsin canımm , lütfen çok yormamaya çalış . Yorulduğun zaman top gibi oluyor sertleşiyorlar kıpırdayacak hâl kalmıyor 32.haftada başlıyor doğum izini ben daha erken ayrılmıştım doğum izninize . Doktorum 30 haftalıkken son adet tarihimi 2 hafta geriye alıp izine ayırmıştı beni kendi isteğim üzerine
16 hafta izin veriliyor normal gebelikte ikizlerde süre 18 hafta oluyor . Ben 32 de ayrıldım dediğim gibiIkizlerde is kanunu ek 2 hafta veriyor ve 30. Haftada ayriliniyor diye biliyorum.
Kızlr bızımde bugun kontrolümüz vardı 30. Haftadayım ıkızlerımle az kılo aldım falan demıstım ya yedıklerım çocuklara gıtmıs şükür kızım 1430 kg cıvarı oğlum da 1510 cıvarı dedı boylarını demedı ama erkek daha uzun dedı suları ıyıymıs açılman yok dedı .daha hemen gelmezler ıyı gıdıyosun cunku dedı ınsAllah ıyı bı haftada doğum yaparım kuvöz ıhtıyacları olmaz hepımız zamanında doğum yapalım ınsAllah
Ben de haftada iki gün ise gideceğim, onun dışında evden çalışacağım artık. Bu şekilde Temmuzu idare ederim. Ağustosta tümden evden çalışmaya geçerim zaten Ağustos sonunda doğum izni başlar. Sonrası zaten yangın yeriMaşallah büyüyor bebişler inşallah 13 haftayı da kolaylıkla geçirirsin canımm , lütfen çok yormamaya çalış . Yorulduğun zaman top gibi oluyor sertleşiyorlar kıpırdayacak hâl kalmıyor 32.haftada başlıyor doğum izini ben daha erken ayrılmıştım doğum izninize . Doktorum 30 haftalıkken son adet tarihimi 2 hafta geriye alıp izine ayırmıştı beni kendi isteğim üzerine
Bugün tarihimizi aldık 17.07de kısmetse3 aylık olacağız haftaya , büyüyorlar çok şükür havalar çok ısındı birden , benim evim aşırı sıcak onlara uygun derecede klima açıyorum fayd etmiyor . Kızımın iki gündür ateşi var 37.1 çıkıuor , arada 36 ya düşüyor ama 37 seyrinde hep onunla uğraşıyorum ben de işte
aman aman doğurma az daha sık dişini tam zamanında doğsun minnoşlar sağlıka sıhhatle inşallah
Evet 18 hafta oluyor bende yasal olarak 35te ayrıldım. 35ten fazla izin vermiyorlarIkizlerde is kanunu ek 2 hafta veriyor ve 30. Haftada ayriliniyor diye biliyorum.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım. Sağlıkla doğsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebislerBugün tarihimizi aldık 17.07de kısmetse
Evet 18 hafta oluyor bende yasal olarak 35te ayrıldım. 35ten fazla izin vermiyorlar