Evt olabilir herkesde farklilik gösterir bu etkiler. Rahim artik büyümeye başlayacak kendini hazirliyor büyük ihtimalle.Merhaba ikiz anneleri ceaçvaplarsanız sevinirimsizin de kaşık ağrınız oluyor muydu ve olduysa nasıl ne zamana kadar devam etti,biz 10+4 teyiz çok şükür bıçak saplanması gibi ağrım oluyor sağ kaşığımda
Senin kaç artı kaç oldu ağrın var mıBenimkide 38+1 e kadar bekletecek ama hic o zamana duracagini sanmiyorum. Bugün nefes darligim cok fazla ve istahim gitti tamamen. Sanki yaklasiyor gibi
En sağlıklı ne zamansa o zaman kavuşun yavrularınızaBenim bu hafta hariç her hafta sancim çıkıyordu.Ani durumda hastaneye ulaşmam 1 bucuk saat süreceği icin bayram öncesi alalim dedi.Riske atmak istemiyor aslinsa.Her ikisi de makat gelisli aniden suyum geldiğinde kordon sarkması gibi olaylar yaşanıyormus sanirim.
Benimkilerinde popo aşağıda, basbasa vermiş yukarıda iki kardeş öyle duruyorlarEn sağlıklı ne zamansa o zaman kavuşun yavrularınızamakat gelişli nasıl oluyor benimde ikisinin başı aşağıda yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum
Yaaa ponçiklerr cinsiyetleri neBenimkilerinde popo aşağıda, basbasa vermiş yukarıda iki kardeş öyle duruyorlar
Bugün 34+4 cnm. Agrim var halsizim nefes darligim cok fazla. Makat geliside popo asagida benimkinin biri baş geliş biri makat geliş cnm oyle demislerdi en son. Ama degisebiliyor tabiiki sonradanSenin kaç artı kaç oldu ağrın var mı
Biri kız, digeri erkek..Abileri de var.Kresten geldi,bir baktım atesi çıkmış.Doktor bana yatıp dinlen diyor ne mümkünYaaa ponçiklerr cinsiyetleri ne
Astım alerji falan var mıBugün 34+4 cnm. Agrim var halsizim nefes darligim cok fazla. Makat geliside popo asagida benimkinin biri baş geliş biri makat geliş cnm oyle demislerdi en son. Ama degisebiliyor tabiiki sonradan
Ayy Allah bağışlasınnnBiri kız, digeri erkek..Abileri de var.Kresten geldi,bir baktım atesi çıkmış.Doktor bana yatıp dinlen diyor ne mümkün
O zaman belki o hafta alır canım, istemez misin öyle? Çalışmasalar daha kötü değil mi, 10 gün bekler mi bebişler, biraz çok sanki.Bayram haftasi çalışıyorlarmış maalesef
Oyyy işte o zaman bı b planı yapmak lazım.Cal
Calismiyorlar yanlış yazmisim
Dua ediyorum haklarında hangisi hayırlıysa o olsun diyorumOyyy işte o zaman bı b planı yapmak lazım.
Bitanem benim bebekler tüp bebekle oldu, özellikle yumurta toplama dönemlerim hep bayrama, yılbaşına, tatile denk gelirdi. Haftalarca stresini çekerdim bunun ama hep bi şekilde halloldu. Kenarda bı b planı da tutup Allah'a emanet demek dışında şansımız olmuyor çoğu şeyde. Bence haftaya sana güzel bir çözüm bulacak doktorun inşAllahDua ediyorum haklarında hangisi hayırlıysa o olsun diyorum
Bahsettiğin kitabı alayım bende bi . Oğlum kolik diye düşünüyordum aslında bende , ama sünnetten sonra rahatladı . Çişini daha rahat yapıyor ve artık ağlama krizleri eskisi kadar olmuyor . Teşekkürler canım deneyeceğim muhakkak senin tavsiyelere ek olarak ; sıcak havalarda bebeğin belden aşağısını ılık suda bekletmek çok rahatlatıyormuş . Gaz problemini bir nebzede olsun azaltıyormuş pipimiz iyileşir iyileşmez deneyeceğiz
Birkac ihtimal var; 1.si yoğun bakımda yer varsa kesin alacak 2.si yoğun bakımda yer yoksa ve benim sancim çıkarsa yine alacak 3.sü yoğun bakımda yer yoksa benim sancim çıkmazsa eve geri yollayacakTam bir belirsizlik..
peki neden 34+5te almak istedi bizimki gelmezlerse 37+0'a kadar bekleticem diyor
İnşallah canımBitanem benim bebekler tüp bebekle oldu, özellikle yumurta toplama dönemlerim hep bayrama, yılbaşına, tatile denk gelirdi. Haftalarca stresini çekerdim bunun ama hep bi şekilde halloldu. Kenarda bı b planı da tutup Allah'a emanet demek dışında şansımız olmuyor çoğu şeyde. Bence haftaya sana güzel bir çözüm bulacak doktorun inşAllah
Yok cnm artik karnim o kadar baski yapıyor ki nefes darligim ondan. Gebeligin 5. Aylarindan itibaren 1.5 ayda nefes darligi cekmistim o da meger kan degerlerim asiri düşmuş ondan kaynakliymis ama simdi degerlerim normale yaklasti şükürAstım alerji falan var mı
Ayy Allah bağışlasınnngeçmiş olsun çok hemen geçer inşallah
Ay çok şükürr bana da serumla taktılar kan ilacı haftaya bidaha baktırcam değer artmazsa yine serumla verceklermişYok cnm artik karnim o kadar baski yapıyor ki nefes darligim ondan. Gebeligin 5. Aylarindan itibaren 1.5 ayda nefes darligi cekmistim o da meger kan degerlerim asiri düşmuş ondan kaynakliymis ama simdi degerlerim normale yaklasti şükür
Hadi ya dogum yaklastikca aslında daha sık bakmalari lazim malum sezaryen dogum olacak.Ay çok şükürr bana da serumla taktılar kan ilacı haftaya bidaha baktırcam değer artmazsa yine serumla verceklermiş
aparatli birleşip ayrılan arabalardan aldım canimHangi sehirdesin canım?
İlk 3 ay bı gerginlik vardı ara ara kasıklardaMerhaba ikiz anneleri ceaçvaplarsanız sevinirimsizin de kaşık ağrınız oluyor muydu ve olduysa nasıl ne zamana kadar devam etti,biz 10+4 teyiz çok şükür bıçak saplanması gibi ağrım oluyor sağ kaşığımda
Güle güle kullanın bitanemaparatli birleşip ayrılan arabalardan aldım canim