2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Evt olabilir herkesde farklilik gösterir bu etkiler. Rahim artik büyümeye başlayacak kendini hazirliyor büyük ihtimalle.

En sağlıklı ne zamansa o zaman kavuşun yavrularınıza makat gelişli nasıl oluyor benimde ikisinin başı aşağıda yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum

Bugün 34+4 cnm. Agrim var halsizim nefes darligim cok fazla. Makat geliside popo asagida benimkinin biri baş geliş biri makat geliş cnm oyle demislerdi en son. Ama degisebiliyor tabiiki sonradan
Astım alerji falan var mı
Biri kız, digeri erkek..Abileri de var.Kresten geldi,bir baktım atesi çıkmış.Doktor bana yatıp dinlen diyor ne mümkün
Ayy Allah bağışlasınnn geçmiş olsun çok hemen geçer inşallah

Dua ediyorum haklarında hangisi hayırlıysa o olsun diyorum
Bitanem benim bebekler tüp bebekle oldu, özellikle yumurta toplama dönemlerim hep bayrama, yılbaşına, tatile denk gelirdi. Haftalarca stresini çekerdim bunun ama hep bi şekilde halloldu. Kenarda bı b planı da tutup Allah'a emanet demek dışında şansımız olmuyor çoğu şeyde. Bence haftaya sana güzel bir çözüm bulacak doktorun inşAllah

Evet gaz için kovaya oturtuyorum ben de çok çok iyi geliyor, sadece bağırsakları değil diğer kasları da gevşetiyor rahatlıyor çocuklar. Ama kriz anında soyup suya sokmak biraz zor olabiliyor cıngar kopmadan ya ds biraz sakinleşince sokmak lazım. Biz de bayramdan sonra sünnet ettireceğiz ikisini birden bakalım insallah bu kontrolde izin cıkarsa.

Doğum işi hep böyle, hiçbişey yokken birden gelişiyor herşey. Ben gece yattım uyudum 5:06 da suyum geldi, 7:20 de ikisini de çıkarmışlardı bebeklerin. Hakkınızda hayırlısı olsun

En güzeli, 38e kadar 1 gün fazla kalsalar kar.
peki neden 34+5te almak istedi bizimki gelmezlerse 37+0'a kadar bekleticem diyor

İnşallah canım

Astım alerji falan var mı

Ayy Allah bağışlasınnn geçmiş olsun çok hemen geçer inşallah
Yok cnm artik karnim o kadar baski yapıyor ki nefes darligim ondan. Gebeligin 5. Aylarindan itibaren 1.5 ayda nefes darligi cekmistim o da meger kan degerlerim asiri düşmuş ondan kaynakliymis ama simdi degerlerim normale yaklasti şükür

Ay çok şükürr bana da serumla taktılar kan ilacı haftaya bidaha baktırcam değer artmazsa yine serumla verceklermiş

İlk 3 ay bı gerginlik vardı ara ara kasıklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…