İnşallah hepimize kullanmak.nasip olsunGüle güle kullanın bitanem
İnşallah hepimize kullanmak.nasip olsun
Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Konu üstte kalsın da bir bilen arkadaşımız görebilsinKızlar ikiz dogumlarda epidural tercih ediliyor mu yoksa genel anestezi mi istiyor doktor?
Hayırlı olsun kolay geçsin süreciniz , ben iki tane tercih ettim . Mesela oğlum kolik ve sallama onu rahatlattığı için beşiği sallamam gerekiyor . Ama kızımı hiç sallamadım alıştırmadım da , ikisi aynı beşikte olsaydı zorlanırdım diye düşünüyorum. 3. Ay itibariyle başlamıştım Alışverişe büyük eşyaları aldım öncelikle , kıyafetleri vs çok sonra aldımHerkese merhabalar. Ben tek yumurta ikizlerlerine hamileyim. Sizlere danışmak istediğim, alışverişe kaçıncı haftada başladınız? Birde anne yanı için iki tane mi almak gerekir sizce?
Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Konu üstte kalsın da bir bilen arkadaşımız görebilsin
Spinal anestezi ile doğum yaptım canım doktorum genel olarak spinal tercih edildiğini söyledi . Heyecanlandım ilk ameliyat başlarken bir doz sakinleştirici yaptılar ve pamuk gibi bir doğum geçirdimKızlar ikiz dogumlarda epidural tercih ediliyor mu yoksa genel anestezi mi istiyor doktor?
Çok teşekkürler canımSpinal anestezi ile doğum yaptım canım doktorum genel olarak spinal tercih edildiğini söyledi . Heyecanlandım ilk ameliyat başlarken bir doz sakinleştirici yaptılar ve pamuk gibi bir doğum geçirdim
Spinal ve epiduralin tam olarak farki ne acaba. Ah evet sakinlestirici super olurSpinal anestezi ile doğum yaptım canım doktorum genel olarak spinal tercih edildiğini söyledi . Heyecanlandım ilk ameliyat başlarken bir doz sakinleştirici yaptılar ve pamuk gibi bir doğum geçirdim
Bende bunu çok merak ediyordumSpinal ve epiduralin tam olarak farki ne acaba. Ah evet sakinlestirici super olur
Canım çok teşekkür ederim. Aklıma takıldıkça sizlere danışacağım buradan.Hayırlı olsun kolay geçsin süreciniz , ben iki tane tercih ettim . Mesela oğlum kolik ve sallama onu rahatlattığı için beşiği sallamam gerekiyor . Ama kızımı hiç sallamadım alıştırmadım da , ikisi aynı beşikte olsaydı zorlanırdım diye düşünüyorum. 3. Ay itibariyle başlamıştım Alışverişe büyük eşyaları aldım öncelikle , kıyafetleri vs çok sonra aldım
Benım gobegım vardı zaten tam anlayamadımMerhaba hanımlarr,göbeğiniz kaçıncı haftada belli olmaya başladı acaba
Rica ederim canım , yardımcı olabilirsem ne mutlu banaCanım çok teşekkür ederim. Aklıma takıldıkça sizlere danışacağım buradan.
Spinal+epidural kombine oldu benim doğumum gayet rahat geçtiKızlar ikiz dogumlarda epidural tercih ediliyor mu yoksa genel anestezi mi istiyor doktor?
Aaa cnm ya gözün aydın Rabbim tez zamanda şifa versin bebeklerine. Endiselenme Allah in izniyle düzelir. Bi cok kisinin bi süre kalıp cikiyor. Yer yoksa baska yere mi sevkettiler seni? Kac haftalik olmuslardiIyi geceler hanımlar, normalde yarin icin sezeryan planlanmıştı doktorum.Sabah nts sanci çıkmadı.Kuvozde olmayınca tekrar eve geri döndüm.Aksam 6 gibi suyum geldi bi miktar.Acil sezeryana aldılar.9 bucuk gibi geldi yavrularım.Solunum sıkıntıları varmis.Yogun bakimdalar.Dualarinizi bekliyorum
34+4 olmuşlardı.Ayni hastane bir şekilde buldular..Heralde dedim acil durumlar için yine kenarda tutuyorlar.Aaa cnm ya gözün aydın Rabbim tez zamanda şifa versin bebeklerine. Endiselenme Allah in izniyle düzelir. Bi cok kisinin bi süre kalıp cikiyor. Yer yoksa baska yere mi sevkettiler seni? Kac haftalik olmuslardi
Rabbim bir an once hep birlikte saglikla eve dönmenizi nasip etsin. Senin dogum nasildi cnm kolay oldu mu sen nasilsin peki?34+4 olmuşlardı.Ayni hastane bir şekilde buldular..Heralde dedim acil durumlar için yine kenarda tutuyorlar.
Amin canım inşallah,belden uyusturdular.Ameliyat kolay geçti.Zaten kuvoz bulmanın mutluluğu vardı.Tabi sonra ağrısı başladı.Torma koydular karnima.Kanamayi takip ettiler.Arada karnıma gelip hafif bastirdilar.Bir kere damardan agri kesici yaptılar.Agri sifirlanmiyor tabiki.Rabbim bir an once hep birlikte saglikla eve dönmenizi nasip etsin. Senin dogum nasildi cnm kolay oldu mu sen nasilsin peki?