2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Çok zorlanıyorum bende bazen sabahı ediyoruz hiç uykusuz, ağlama krizleri ve gaz sancıları oluyor en son kundak yaptık biraz o rahatlattı iyi uyuyorlar öyle olunca canım

Bende dün akşam ki ağlama kriziyle kundak yapmaya başladım
Valla napalım mecbur
Kundak nasıl yapıyorsunuz kızlar sadece kollarıni mi yoksa bacaklarida sarıyor musunuz?
Omuzdan sıkıca sarıyoruz kollar serbest değil ama ayakları daha serbest oluyor önemli olan kollarının hareket edip , sıçramadan kendinş uyandırmaması

Omuzdan sıkıca sarıyoruz kollar serbest değil ama ayakları daha serbest oluyor önemli olan kollarının hareket edip , sıçramadan kendinş uyandırmaması
[/QUOTE]

Ben yarim kundak yapıyorum, elleriyle ke dini uyandırmasın diye

Evet kollar uyandiriyor ben de oglumda sadece kolları yapıyordum ama kimisi tam kundak yapıyor acaba öyle mi yaptiniz dedim. Rabbim islerinizi kolaylastirsin ben de şu an yatiyorum ben de dogsalar diyorum artık cok sancım oldu bugün magnezyumumu 2 gündür icmeyi unutmustum sanirim ondan oldu.

Evet kollar uyandiriyor ben de oglumda sadece kolları yapıyordum ama kimisi tam kundak yapıyor acaba öyle mi yaptiniz dedim. Rabbim islerinizi kolaylastirsin ben de şu an yatiyorum ben de dogsalar diyorum artık cok sancım oldu bugün magnezyumumu 2 gündür icmeyi unutmustum sanirim ondan oldu.
[/QUOTE]

Aman aman ihmal etme, az kaldı bak. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun

Aman aman ihmal etme, az kaldı bak. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun
[/QUOTE]
Amin cnm insallah

Canım biraz daha büyüdükçe daha iyiye gidiyor. Bi günleri bi günlerini tutmuyor ama. Ben kriz zamanlarında uyguladıklarımı yazayım size Harvey Karp’ın Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabında okumuştum. Kitap kolik bebekler için ağırlıkla ama çok işime yaradı benim krizleri daha kolay atlatıyoruz.

1.Kundak
2. Koluma yan yatırma
3. Emzik
4. Hafif salınma (çok ağlıyorlarsa sallama)
5. Beyaz gürültü (ben Buzuki Orhan’ın Kolik şarkısını açıyorum youtubedan, çok etkili)

Bunlar bebek için rahimdekine benzer bi ortam yaratıyor ve kendini güvende hissedip rahatlıyor.

Ağlayan bebeyi alıyorum kucağıma, ne kadar huysuzlarsa şiddetini artırıyorum ona göre, kundağı aşırı olmamak kaydıyla sıkıyorum, sallanmanın şiddetini abartmadan artırıyorum ve beyaz gürültüyü ağlama sesini bastıracak kadar açıyorum. Ağlamanın şiddeti azaldıkça müziği kısıyorum, sallanamayı yavaşlatıyorum. Mucize gibi.

çift yumurta ikizleri genetik, anne tarafından gelir. Bazı kadınlar her ay 1 yerine birden fazla yumurta oluşturur o yüzden olur. Tek yumurta ikizleri piyango Bebek tedavilerinde kullanılan Klomen birden fazla yumurta oluşturulmasını sağladığından aşılama vb tedavilerde ikiz bebek olma ihtimali vardır

birşey sorucam ikizler genetik mi, yani atıyorum aşılamada olur mu genetiği olmayan insanda

Ayy ben de 7+5 te öğrenmiştim şimdi kucağımdalar, siz de sağlıkla güzellikle kavuşun
Merhaba kizlar bende 7 +5 ikizler oldugunu ögrendim dogal yolla hala soktayım bel agrim bazende kasiklarda baski hissi yasyorum sizdede oldumu bu normalmi hafif agrilar

Hayırlısıyla tutmuştur insallah 5 gün erken daha. İnsallah sağlıka tutmuştur yavrucak, ya da istiyorsanız yavrucaklar
BENİM BUGÜN AŞILAMAMIN 5. GÜNÜ HİÇ BELİRTİ YOK AĞRI SANCI GÖĞÜSTE HASSAİYET FALAN

V venuskiz ben chicco oh lala aldım çok memnunum manevra yapması falan kolay hafif bi araba.
Maşallah canm valla gittikçe pahalancak bende yan yana ya Chicco ya Pierre Cardin veya civilde indirimde var yan yana ondan alacağım ama ağzımızı açarsak articak gibi fiyatlar sen daha uyguna aldın öyleyse

Yenidoğan da almak gerek bence, ben hala kullanıyorum yenidoğanları. İlk etapta küçük oldukları için onlar bile kocaman oluyor, zamanla içini doldurduklarını görmek öyle güzel ki Bi de zıbın büyütme aparatı var kumaştan, çıtçıtlı bişey ondan alırsan trendyoldan kullanım süresini uzatıyor.
Ya birde zıbın filan kaçar tane yeni doğan alalım ben karışık aldım ama yenidoğan mi 0-3 mu alalım?

Muhakkak öyledir canm maşallah ben bugünlere hareketleri dışardan görüyorum ona bile öyle duygulandim ki allahm güzel günlerini göstersin bize de ben yenidoğan da alayım biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…