Çok zorlanıyorum bende bazen sabahı ediyoruz hiç uykusuz, ağlama krizleri ve gaz sancıları oluyor en son kundak yaptık biraz o rahatlattı iyi uyuyorlar öyle olunca canım2.aydan bildiriyorum kafayı yiyorum resmen baş edemiyorumbüyüdükçe algıları açılıyor işler daha da zorlaşıyor . Siz neler yapıyorsunuz nasıl oluyor gece uyku düzenleri sutlaacc sapphire_silk
Bende dün akşam ki ağlama kriziyle kundak yapmaya başladımÇok zorlanıyorum bende bazen sabahı ediyoruz hiç uykusuz, ağlama krizleri ve gaz sancıları oluyor en son kundak yaptık biraz o rahatlattı iyi uyuyorlar öyle olunca canım
Valla napalım mecburBende dün akşam ki ağlama kriziyle kundak yapmaya başladım
Omuzdan sıkıca sarıyoruz kollar serbest değil ama ayakları daha serbest oluyor önemli olan kollarının hareket edip , sıçramadan kendinş uyandırmamasıKundak nasıl yapıyorsunuz kızlar sadece kollarıni mi yoksa bacaklarida sarıyor musunuz?
Ben yarim kundak yapıyorum, elleriyle ke dini uyandırmasın diyeKundak nasıl yapıyorsunuz kızlar sadece kollarıni mi yoksa bacaklarida sarıyor musunuz?
Ben yarim kundak yapıyorum, elleriyle ke dini uyandırmasın diye
Omuzdan sıkıca sarıyoruz kollar serbest değil ama ayakları daha serbest oluyor önemli olan kollarının hareket edip , sıçramadan kendinş uyandırmaması
Ben 5 aylik hamileyken almistim cnm sen kac haftaliksinKızlar bebek arabası alsak mi erken mi bilemedim gittikçe de pahalaniyor
Evet kollar uyandiriyor ben de oglumda sadece kolları yapıyordum ama kimisi tam kundak yapıyor acaba öyle mi yaptiniz dedim. Rabbim islerinizi kolaylastirsin ben de şu an yatiyorum ben de dogsalar diyorum artık cok sancım oldu bugün magnezyumumu 2 gündür icmeyi unutmustum sanirim ondan oldu.
Ben daha 3.5 aylık hamileyken almıştımKızlar bebek arabası alsak mi erken mi bilemedim gittikçe de pahalaniyor
25+0 im canim maşallah kızlar önceden almışsınız ben tereddüt ettim erken mi diyeBen 5 aylik hamileyken almistim cnm sen kac haftaliksin
Maşallah canmBen daha 3.5 aylık hamileyken almıştımşubat indiriminde e bebekten
Valla iyiki herşeyi erkenden tamamlamışım diyorum çünkü inan ne bakıcak ne yürücek halin kalmıyor...25+0 im canim maşallah kızlar önceden almışsınız ben tereddüt ettim erken mi diye
Öyle olmaya başladım bende eşimde erteliyor oda kararsız geçen mağazaya gittim ayakta çok duramadim sürekli oturdum yavaştan gormessem sora zorlanacagim bendeValla iyiki herşeyi erkenden tamamlamışım diyorum çünkü inan ne bakıcak ne yürücek halin kalmıyor...
2.aydan bildiriyorum kafayı yiyorum resmen baş edemiyorumbüyüdükçe algıları açılıyor işler daha da zorlaşıyor . Siz neler yapıyorsunuz nasıl oluyor gece uyku düzenleri sutlaacc sapphire_silk
birşey sorucam ikizler genetik mi, yani atıyorum aşılamada olur mu genetiği olmayan insanda
Merhaba kizlar bende 7 +5 ikizler oldugunu ögrendim dogal yolla hala soktayımbel agrim bazende kasiklarda baski hissi yasyorum sizdede oldumu bu normalmi hafif agrilar
BENİM BUGÜN AŞILAMAMIN 5. GÜNÜ HİÇ BELİRTİ YOK AĞRI SANCI GÖĞÜSTE HASSAİYET FALAN
Maşallah canmvalla gittikçe pahalancak bende yan yana ya Chicco ya Pierre Cardin veya civilde indirimde var yan yana ondan alacağım ama ağzımızı açarsak articak gibi fiyatlar sen daha uyguna aldın öyleyse
Ya birde zıbın filan kaçar tane yeni doğan alalım ben karışık aldım ama yenidoğan mi 0-3 mu alalım?
Muhakkak öyledir canm maşallahçift yumurta ikizleri genetik, anne tarafından gelir. Bazı kadınlar her ay 1 yerine birden fazla yumurta oluşturur o yüzden olur. Tek yumurta ikizleri piyangoBebek tedavilerinde kullanılan Klomen birden fazla yumurta oluşturulmasını sağladığından aşılama vb tedavilerde ikiz bebek olma ihtimali vardır
Ayy ben de 7+5 te öğrenmiştim şimdi kucağımdalar, siz de sağlıkla güzellikle kavuşun
Hayırlısıyla tutmuştur insallah 5 gün erken daha. İnsallah sağlıka tutmuştur yavrucak, ya da istiyorsanız yavrucaklar
V venuskiz ben chicco oh lala aldım çok memnunummanevra yapması falan kolay hafif bi araba.
Yenidoğan da almak gerek bence, ben hala kullanıyorum yenidoğanları. İlk etapta küçük oldukları için onlar bile kocaman oluyor, zamanla içini doldurduklarını görmek öyle güzel kiBi de zıbın büyütme aparatı var kumaştan, çıtçıtlı bişey ondan alırsan trendyoldan kullanım süresini uzatıyor.