- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sürekli zam geliyor, bence almak lazım. Prego ibiza 2071 ikiz arabası şu an e bebekte 9.000-TL ama üretimi artık yok, tek tük teşhir ürünleri kalmış bazı mağazalarda ben aldım bı tane. Daha 19. Haftadayiz ama korktum fiyatı çok artar diye.Kızlar bebek arabası alsak mi erken mi bilemedim gittikçe de pahalaniyor
Bahsettiğin kitabı alayım bende bi . Oğlum kolik diye düşünüyordum aslında bende , ama sünnetten sonra rahatladı . Çişini daha rahat yapıyor ve artık ağlama krizleri eskisi kadar olmuyor . Teşekkürler canım deneyeceğim muhakkak senin tavsiyelere ek olarak ; sıcak havalarda bebeğin belden aşağısını ılık suda bekletmek çok rahatlatıyormuş . Gaz problemini bir nebzede olsun azaltıyormuş pipimiz iyileşir iyileşmez deneyeceğizCanım biraz daha büyüdükçe daha iyiye gidiyor. Bi günleri bi günlerini tutmuyor ama. Ben kriz zamanlarında uyguladıklarımı yazayım size Harvey Karp’ın Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabında okumuştum. Kitap kolik bebekler için ağırlıkla ama çok işime yaradı benim krizleri daha kolay atlatıyoruz.
1.Kundak
2. Koluma yan yatırma
3. Emzik
4. Hafif salınma (çok ağlıyorlarsa sallama)
5. Beyaz gürültü (ben Buzuki Orhan’ın Kolik şarkısını açıyorum youtubedan, çok etkili)
Bunlar bebek için rahimdekine benzer bi ortam yaratıyor ve kendini güvende hissedip rahatlıyor.
Ağlayan bebeyi alıyorum kucağıma, ne kadar huysuzlarsa şiddetini artırıyorum ona göre, kundağı aşırı olmamak kaydıyla sıkıyorum, sallanmanın şiddetini abartmadan artırıyorum ve beyaz gürültüyü ağlama sesini bastıracak kadar açıyorum. Ağlamanın şiddeti azaldıkça müziği kısıyorum, sallanamayı yavaşlatıyorum. Mucize gibi.
Baktım da ona da yok canım bulamadım maalesefCanım sürekli zam geliyor, bence almak lazım. Prego ibiza 2071 ikiz arabası şu an e bebekte 9.000-TL ama üretimi artık yok, tek tük teşhir ürünleri kalmış bazı mağazalarda ben aldım bı tane. Daha 19. Haftadayiz ama korktum fiyatı çok artar diye.
Hangi sehirdesin canım?Baktım da ona da yok canım bulamadım maalesef
İnternetten aldık biz oradan tedarik ediyorlarBaktım da ona da yok canım bulamadım maalesef
Bayramdan sonraya mı ertelicek canımMerhaba Hanımlar bugun biraz canım sıkıldı.Doktor kontrol vardı.Gecen hafta ayin 21 aliriz demişti.34+5 oluyorlardı o gün.Bugun kontrol de sanci çıkmadı.Doktor yoğun bakımda yer yok dedi.Haftaya sali gel bakalım nts de sanci olmazsa erteleriz dedi.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Acil durum içinse bir devlet hastanesi var ya oraya yonlendiriyorlarmis ya da şehir dışına.
Birkac ihtimal var; 1.si yoğun bakımda yer varsa kesin alacak 2.si yoğun bakımda yer yoksa ve benim sancim çıkarsa yine alacak 3.sü yoğun bakımda yer yoksa benim sancim çıkmazsa eve geri yollayacakTam bir belirsizlik..Bayramdan sonraya mı ertelicek
Valla canım ben 20 tane almistim.Doğum yapmış annişler hastane çantasına kaç tane bez koydunuz ne kadar gitti hastanedee
Bayram var yalnız sonraki hafta, doktor çalışacak mı o hafta?Merhaba Hanımlar bugun biraz canım sıkıldı.Doktor kontrol vardı.Gecen hafta ayin 21 aliriz demişti.34+5 oluyorlardı o gün.Bugun kontrol de sanci çıkmadı.Doktor yoğun bakımda yer yok dedi.Haftaya sali gel bakalım nts de sanci olmazsa erteleriz dedi.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Acil durum içinse bir devlet hastanesi var ya oraya yonlendiriyorlarmis ya da şehir dışına.
20 tane aldım bendeDoğum yapmış annişler hastane çantasına kaç tane bez koydunuz ne kadar gitti hastanedee
Valla canım ben 20 tane almistim.
Teşekkür ederim kızlar bende o kadar koyıyım annem bir paket koydu çok fazla geldi20 tane aldım bende
peki neden 34+5te almak istedi bizimki gelmezlerse 37+0'a kadar bekleticem diyorBirkac ihtimal var; 1.si yoğun bakımda yer varsa kesin alacak 2.si yoğun bakımda yer yoksa ve benim sancim çıkarsa yine alacak 3.sü yoğun bakımda yer yoksa benim sancim çıkmazsa eve geri yollayacakTam bir belirsizlik..
Neden erken aliyor cnm. Yani en azindan 35 haftayi gecmesi gerekemiyor muydu?Merhaba Hanımlar bugun biraz canım sıkıldı.Doktor kontrol vardı.Gecen hafta ayin 21 aliriz demişti.34+5 oluyorlardı o gün.Bugun kontrol de sanci çıkmadı.Doktor yoğun bakımda yer yok dedi.Haftaya sali gel bakalım nts de sanci olmazsa erteleriz dedi.Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Acil durum içinse bir devlet hastanesi var ya oraya yonlendiriyorlarmis ya da şehir dışına.
Benimkide 38+1 e kadar bekletecek ama hic o zamana duracagini sanmiyorum. Bugün nefes darligim cok fazla ve istahim gitti tamamen. Sanki yaklasiyor gibipeki neden 34+5te almak istedi bizimki gelmezlerse 37+0'a kadar bekleticem diyor
Bayram haftasi çalışıyorlarmış maalesefBayram var yalnız sonraki hafta, doktor çalışacak mı o hafta?
Benim bu hafta hariç her hafta sancim çıkıyordu.Ani durumda hastaneye ulaşmam 1 bucuk saat süreceği icin bayram öncesi alalim dedi.Riske atmak istemiyor aslinsa.Her ikisi de makat gelisli aniden suyum geldiğinde kordon sarkması gibi olaylar yaşanıyormus sanirim.Neden erken aliyor cnm. Yani en azindan 35 haftayi gecmesi gerekemiyor muydu?
Calismiyorlar yanlış yazmisimBayram var yalnız sonraki hafta, doktor çalışacak mı o hafta?