Evt tabii ki sonucta kesi var orda bi süre yatip kalkista da zorlanirsin cnm ama şükür kolaylikla atlattin ya. Darisi bizlere olsunAmin canım inşallah,belden uyusturdular.Ameliyat kolay geçti.Zaten kuvoz bulmanın mutluluğu vardı.Tabi sonra ağrısı başladı.Torma koydular karnima.Kanamayi takip ettiler.Arada karnıma gelip hafif bastirdilar.Bir kere damardan agri kesici yaptılar.Agri sifirlanmiyor tabiki.
kiloları 2yi geçmiş ne güzel arkadaşım küvözde illaki düşer ama sen çıktıktan sonra o açığı tamamlarsın zatenTeşekkür ederim,bebisler kuvozdeler.Solunum,beslenme,zatürre,enfeksiyon sıkıntıları var maalesef.Biri 2100 digeri 2300 doğdu ama büyük ihtimalle gider kilolar.
Sağlıkla sıhhatle , tez zamanda evinize gitmek nasip olsun inşallahIyi geceler hanımlar, normalde yarin icin sezeryan planlanmıştı doktorum.Sabah nts sanci çıkmadı.Kuvozde olmayınca tekrar eve geri döndüm.Aksam 6 gibi suyum geldi bi miktar.Acil sezeryana aldılar.9 bucuk gibi geldi yavrularım.Solunum sıkıntıları varmis.Yogun bakimdalar.Dualarinizi bekliyorum
Sen ciktin mi hastaneden cnm bebeklerin beslenmesi nasil oluyor. Insallah tez zamanda saglikla birlikte evinize gidersinizTeşekkür ederim,bebisler kuvozdeler.Solunum,beslenme,zatürre,enfeksiyon sıkıntıları var maalesef.Biri 2100 digeri 2300 doğdu ama büyük ihtimalle gider kilolar.
Sen ciktin mi hastaneden cnm bebeklerin beslenmesi nasil oluyor. Insallah tez zamanda saglikla birlikte evinize gidersiniz
Sezaryende genelde süt bi kac gün sonra geliyor cnm kimisinin 3 gün kimisinin 1 hafta. Cok gecmis olsun atelle kolayca duzelir insallah.Ciçtim bugün canım,beslenme şuan damar yoluylaymis.Sut istiyorlar.O da birkaç damla ancak geliyor.Oglumun ayağında egiklik varmis.Atel takılacakmis.
Iyi geceler hanımlar, normalde yarin icin sezeryan planlanmıştı doktorum.Sabah nts sanci çıkmadı.Kuvozde olmayınca tekrar eve geri döndüm.Aksam 6 gibi suyum geldi bi miktar.Acil sezeryana aldılar.9 bucuk gibi geldi yavrularım.Solunum sıkıntıları varmis.Yogun bakimdalar.Dualarinizi bekliyorum
Mutlu huzurlu bayramlar canım öncelikleKızlar nasilsiniz dogum yapan anneler nasil gidiyor? Bu arada hepinizin yaninda birileri var mi yoksa bi sürw sonra alistiniz mi odare etmeye. Yani yanimda birisi illaki olacak ama kac gün olmasi gerekiyor kafamda bu tarz sorular var. Tek bebek olsa bakardim ama ikiz olunca emin olamiyorum.
Çok sevindim sonuçlarınızın güzel olmasınaSonunda bebekler için alışverişe başladık canlar. İlk olarak prego ibiza 2071 ikiz bebek arabası ve pusetlerini almıştım. Detaylı ultrasonu bekliyordum kalanlar için. Detaylı ultrasonumuz güzel geçti ve alışverişe başladık. Fiyatlar çok pahalıymış, indirimleri kollamak zorundayız onu anladım öncelikle. Şimdilik 1 er tane 10"lu, 2 şer tane 5'li yenidoğan hastane çıkışı, 1 er tane uzun kollu, 2 şer tane kısa kollu badi aldım. 1 er tane uzun kollu zıbın, 2 şer tane ayaklı pantolon aldım. 2 şer eldiven, 1 er başlık, biraz mendil ve önlük aldım. 1 er tane Materni Kaşıklı biberon, birer tane emzik, 1 er tane havlu ve alt açma matı, 2 şer tane çorap aldım. Sanırım bunlar yeterli değil mi? Yatağını ve odasını taşınma sonrasına bıraktım. Ağustos başında taşınacağım.
Çok sevindim sonuçlarınızın güzel olmasınadoğumunuz ne zaman e bebekte şubatta indirimler oluyor birde kasım sanırım kasımda çok emin değilim indirimleri de kovalayabilirsiniz ihtiyaçlarınıza göre liste çoğalabilir mesela elektrikli sağma makinesi aldım işe dönmeyi düşündüğüm için biberon ısıtıcı aldım ikizlerle zamandan kazanmak için banyo malzemeleri hala çeşitleniyor 2-3er tane müslin battaniye aldım 1er bornoz odalarının haricinde ilk 5-6 ay yanımızda olsunlar istedik park yatak aldı
Çok teşekkürlerÇok sevindim sonuçlarınızın güzel olmasınadoğumunuz ne zaman e bebekte şubatta indirimler oluyor birde kasım sanırım kasımda çok emin değilim indirimleri de kovalayabilirsiniz ihtiyaçlarınıza göre liste çoğalabilir mesela elektrikli sağma makinesi aldım işe dönmeyi düşündüğüm için biberon ısıtıcı aldım ikizlerle zamandan kazanmak için banyo malzemeleri hala çeşitleniyor 2-3er tane müslin battaniye aldım 1er bornoz odalarının haricinde ilk 5-6 ay yanımızda olsunlar istedik park yatak aldık
Biz henüz kucağımıza alamadık burada tecrübeli annişlerimiz var onlar daha iyi bilir tabiiÇok teşekkürler. Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Doğum en iyi ihtimalle Ekim başında. Park yatak ikisine bir tane yeterli ilk aylarda değil mi? Süt sağma makinası ben de alacağım mecburen ama onu en sona bıraktım. Ne alacağımı da hiç bilmiyorum, sizlerin mesajlarına bakıp bir çıkarım yapmaya çalışacağım. İkiz annesi tavsiyelerine ihtiyaç var bu konuda:) Battaniye dört tane pamuklu kumaş vsr, iki tane de komşum örüyor.
Benim doktorum da birbirlerine değsinler sık sık dedi. Daha karnımizda birbirlerine alışıyorlarmis, buna kalbimi bıraktım direkBiz henüz kucağımıza alamadık burada tecrübeli annişlerimiz var onlar daha iyi bilir tabiiamiiin hepsi sağlıkla gelsinler inşallah ben 1 park yatak aldım doktorumuzda ilk aylar birlikte yatmaları daha iyi olur dedi 5-6 aya kadar birlikte yatabiliyorlarmış sanırım hiç stres yapma herşey ufak ufak tamamlanıyor zaten
Aminnn herkese hemdeeBenim doktorum da birbirlerine değsinler sık sık dedi. Daha karnımizda birbirlerine alışıyorlarmis, buna kalbimi bıraktım direkArtık iki parmağımı olduğu yere götürdüğümde ikisinin de kalp atışını duyuyorum. Çok güzel bir his bu. Allah isteyen herkese tattirsin bunu
Cnm masallah sana ya gercekten bi düzene oturtmak cok önemli benim icin de. Insallah benim de sezaryen sonrasi cabuk toparlanabilirsem birilerine ihtiyac kalmaz. Ben yapı olarak rahat biri degilim mesela kayinvalidemin yaninda veya baskasinin yaninda oyle atletle falan durup gogsumü acamam utanirim. Bu yüzden kafamda deli sorular donüyor.Mutlu huzurlu bayramlar canım öncelikle
Bebeklerim 2,5 aylıklar ve 25.günden itibaren tek başıma bakıyorum . Tabi ki aşı günlerinde sünnet olduğu dönemde kayınvalidem annem gelip dönüşümlü olarak gitmişlerdi . Alışıyorsun iki bebeğe de bakmaya ha zor oluyor ama kendine kolaylık sağlayacak şeyler keşfediyorsun zamanla . Nasıl alışırsan öyle gider , kendine güven . Sadece İlk bir kaç hafta yanında birilerinin olmasıniyi olur sezaryen ağrılarından dolayı