2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ben de planli olmasını cok istiyorum o yüzden 38. Haftaya gün vermesine moralim bozuldu. Belki biraz geri alır tarihi. Yoksa bunlar ikiz yani tek bebekle cok fark var.
Evet 38 gerçekten bize uzak geliyor ama kimisinin sağlığı el verince,bebeklerde de sorun olmayınca 38 i tamamlayanlar da oluyor.Erken doğumda da kuvöz sıkıntısı oluyor.Hayirlisi icin dua edelim

Çok iyi olmuş canım bizde anca haziran sonu gibi yaptıracağız nasıl geçti sonrası zor oluyor mu?
Zor oluyor tabi 6.gün hâlâ arada bağırıyor . Lazer kesim yöntemiyle yaptırdık acaba diyorum o mu bu kadar acı verdi normal dikiş olsaydı bu kadar uzun sürermiydş bilemiyorum. Ama meşakkatli bir süreç sünnet sürecide. Bardak koyduk o biraz rahatlattı kendisini az kaldı geçecek diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum işte .

Cnm ben oglumu 2.5 aylikken yaptirmistim. Lazerli degil normal yaptirdik bi eve geldiginde agladi o kadar sonra hic acı cekmedi lazerden kaynakli olabilir belki. Doktor sinirler gelismedigi icin acı hissi cok cok az olur demisti. Anestezisiz yapmisti. Ama bardak iyi oluyor biz hep ilk günden bardak koyduk hava almasini sagliyor. Insallah bir an önce toparlar.

Lazer daha rahat olmalı aslında. İnşallah düzelir bir an önce canım. Benim ikisi de erkek bakalım ne yapıcaz şimdiden zaten huysuzlar gece hiç uykumuz yok

Benim kızımın sarılık degeri yükseldi bir gün hastanede yattık. Şükür taburcu olduk. Hersey yolunda.
Emzirerek beslenme nasıl yapıyorsunuz.

Benim kızımın sarılık degeri yükseldi bir gün hastanede yattık. Şükür taburcu olduk. Hersey yolunda.
Emzirerek beslenme nasıl yapıyorsunuz.
Çok geçmiş olsun canım benim kızımda sarılık olmuştu hatta uzayan sarılık dedi doktorumuz . Önce meme sonra mama , veya mama sonrası meme alıyor

Lazer daha rahat olmalı aslında. İnşallah düzelir bir an önce canım. Benim ikisi de erkek bakalım ne yapıcaz şimdiden zaten huysuzlar gece hiç uykumuz yok
Allah yardımcın olsun inşallah , erkek bebek gerçekten zor ,bu süreçleri kolaylıkla geçirmek nasip olsun hepimize

Çok geçmiş olsun canım benim kızımda sarılık olmuştu hatta uzayan sarılık dedi doktorumuz . Önce meme sonra mama , veya mama sonrası meme alıyor
Sagolasin canım sizede cok gecmis olsun, bir gün mavi ışık altında kaldı yavrum. oğlan da meme reddi yaşıyorum almıyor memeyi, hastanede önce meme sonra mama takviyesi yapmıştık. Ama hastanede enjektör ile veriliyordu, evde gece uykusuzluğu biberonla vermeye başladık. Şimdi almıyor memeyi. Çok zorlanıyorum ama nereye kadar böyle devam edecek ya
Erkekgin tam haftasında doğumunda göbeği düştü bugün yıkadık Allahim pamuk gibi oldu ya

Cnm insallah alir memeyi almasada sagar verirsin sonucta yine anne sütü. Bu arada gobegi düsene kadar hic yikamadiniz mi? Oglumda ben nasil yaptim hic hatirlamiyirum ama su degmemesi gerekiyordu sanırım

Cnm insallah alir memeyi almasada sagar verirsin sonucta yine anne sütü. Bu arada gobegi düsene kadar hic yikamadiniz mi? Oglumda ben nasil yaptim hic hatirlamiyirum ama su degmemesi gerekiyordu sanırım
Evet canim sagip veriyorum mecburen. Cocuk doktoru silebilirsin dedi, gobek düşünce yıkarsın dedi. Ama kizi sarıldıktan hastaneye götür getir hiç fırsatım olmadı silmeye. Bugün de yıkadık. Yıkamayı bilerek akşama bıraktım, uykusu gelsin diye. Bizimkiler gündüz uyuyup gece ayakta olanlardan

Allah kolaylik versim cnm insallah cabucak düzene girerler. Ikizlerin hamileligi ayri zor bakımı ayri zor. Ben de 2 gündur hic yatamiyorum uyuyamiyorum karnim akciger bolgemdeki kaburgalarima batip acı veriyor. Yana dogru gitmiyor karnim hep one yukari sanirim ondan.

Canım benim pamuklar zatenn minnoşlarr maşallah göbeğide düşmüş bu erkeklerin küçüğü büyüğü aynı ya hep bir seçicilik benim oğlumda memeyi tutmuyor fırsatım olursa sağıyorum mama ağırlıklı alıyor ama yetişebilsem sürekli sağım yaparım ama kızım o esnada uyanık oluyor fırsatım olmuyor . Sütümde azaldı zaten büyüyecekler ama nasıl büyüyecekler işte

Benim karnimda öne doğru gidiyor.Catlaklar oluştu.O kadar kötü kasiniyor ki..

Benim oğlumda tek olmasına rağmen memeye cok alışamadı.Sagip veriyordum.Mamayla beraber gidiyorduk.Cok şükür 3 yaşına kadar hastalanmadi diyebilirim.Tabi sonra kreş başlayınca kış aylarında her ay doktora gittik ama onun da anne sütü az almasıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Sagliklari yerinde olsun yeter ki,karınları doysun

Benim karnimda öne doğru gidiyor.Catlaklar oluştu.O kadar kötü kasiniyor ki..
Kaşinması da var da onu dert etmiyorum ciddi batmalar başladi hatta akcigerime zarra verirmi ya da kalbime baski yapar mi korkusu bile var bende yana dogru gitse biraz rahatlarim. Bugün sabah "gecmiyor günler" şarkisini söylerken buldum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…