Benimki çok rahatsız ediyor.Gobegimi açıp yatıyorum bir şey değmesin diye.Bana 21 gün verdi ama o zamana kadar dayanabilir miyim bilmiyorumBenimde çok tatlı kaşınır içim giderdi böyle, bebe yağıyla yagliyordum ovaliyordum hep
Biz pierre cardin vovo modelini aldik. Kabin boy, aparatı takınca yan yana ikiz oluyor , çıkarınca tekliArkadaşlar ikiz bebek arabası ne tercih ettiniz? Ben prego Ibiza 2071 aldım. Mağazalarda kalan son stoklar, .9.000-TL. artık uretilmediği için teşhir ürünleri elinde kalanlardan aldık. Bir de ilk 6 ay için arabaya uyumlu 2223 Ibiza Plus oto koltuğu aldık. Hem ana kucağı hem oto koltuğu oluyor ama bebekler arka koltukta ters duracak, yüzleri yola değil koltuğa bakacak yani. Emniyet kemeri ile bağlanıyor. Arabanın bir üst modeli 15.000-TL idi. O yüzden iyi bir fırsat diye düşündüm.
Şimdi baktım, sizinki de çok güzel güle güle kullansın bebisler inşAllahBiz pierre cardin vovo modelini aldik. Kabin boy, aparatı takınca yan yana ikiz oluyor , çıkarınca tekli
MERHABA BETA SONUÇLARINIZ NE OLDU ACABA ? BENİMDE 2 EMBRİYO TRANSFERİ OLDU . 13. GÜN DEĞERİM . 3000 CİVARI ÇIKTI . DEDİĞİNZ GİBİ BEL VE KALÇA AĞRIM ÇOK VAR ? SİZCE NORMAL Mİ ? . KESE DAHA GÜRÜNMEDİNasıl bir duygu öncelikle?? Bi de şuan 9. Haftaya girdik aşırı derecede bel ve kalça ağrısı oluyor batma şeklinde siz yaşamış mıydınız? Çift yumurta mı kaç haftalık doğum yaptınız? Sezeryan mı normal mi? Neler yaşadınız hamilelik sürecinde? 2li test yaptırdınız mı bebişlere? Fetal dna testi önerir misiniz? Cinsiyetleri neler? İlk günler zor muydu? Tavsiyelerinizin hepsini merakla bekliyorum.. bu arada ikiz bebek arabası mı aldınız yoksa tekli ayrı ayrı mıı
Evet normal canım Allah hayırlısıyla nasip etsinMERHABA BETA SONUÇLARINIZ NE OLDU ACABA ? BENİMDE 2 EMBRİYO TRANSFERİ OLDU . 13. GÜN DEĞERİM . 3000 CİVARI ÇIKTI . DEDİĞİNZ GİBİ BEL VE KALÇA AĞRIM ÇOK VAR ? SİZCE NORMAL Mİ ? . KESE DAHA GÜRÜNMEDİ
TEŞEKKÜR EDERİM SONUÇLAR NASIL SİZCE?Evet normal canım Allah hayırlısıyla nasip etsin
Biz de chicco ohlala aldık cok hafif oldugu ve cok kolay katlandigi icin. Insallah memnun kaliriz bakalim.Arkadaşlar ikiz bebek arabası ne tercih ettiniz? Ben prego Ibiza 2071 aldım. Mağazalarda kalan son stoklar, .9.000-TL. artık uretilmediği için teşhir ürünleri elinde kalanlardan aldık. Bir de ilk 6 ay için arabaya uyumlu 2223 Ibiza Plus oto koltuğu aldık. Hem ana kucağı hem oto koltuğu oluyor ama bebekler arka koltukta ters duracak, yüzleri yola değil koltuğa bakacak yani. Emniyet kemeri ile bağlanıyor. Arabanın bir üst modeli 15.000-TL idi. O yüzden iyi bir fırsat diye düşündüm.
Cnm nasil gidiyor bebislerle alisabildin mi biraz uykusuzluk vs oluyor mu cok fazla. Ben bu aralar uyku rutinini arastiriyorum bilmiyorum ikzilerde uygulamak kolay olur mu ama ayni amda uyuyup ayni amda uyansalar anneye de vakit kalirEvet normal canım Allah hayırlısıyla nasip etsin
Canım alışmaya çalışıyoruz, uykuları genel olarak aynı anda oluyor. Biz gece uyanık gündüz uyuyan çocuklar. Yemeleri de yakin birbirine ama erkek de meme reddi yasiyoruz biberon ile alıyor mamayi ve anne sütünü, inşallah düzelir bu durumdaCnm nasil gidiyor bebislerle alisabildin mi biraz uykusuzluk vs oluyor mu cok fazla. Ben bu aralar uyku rutinini arastiriyorum bilmiyorum ikzilerde uygulamak kolay olur mu ama ayni amda uyuyup ayni amda uyansalar anneye de vakit kalir
Güle güle kullanın, sağlıkla büyüsün bebislerBiz de chicco ohlala aldık cok hafif oldugu ve cok kolay katlandigi icin. Insallah memnun kaliriz bakalim.
Bende prego İbiza 2071 aldım canım , 2 aylık bebeklerim kullanıyorum çok memnunumArkadaşlar ikiz bebek arabası ne tercih ettiniz? Ben prego Ibiza 2071 aldım. Mağazalarda kalan son stoklar, .9.000-TL. artık uretilmediği için teşhir ürünleri elinde kalanlardan aldık. Bir de ilk 6 ay için arabaya uyumlu 2223 Ibiza Plus oto koltuğu aldık. Hem ana kucağı hem oto koltuğu oluyor ama bebekler arka koltukta ters duracak, yüzleri yola değil koltuğa bakacak yani. Emniyet kemeri ile bağlanıyor. Arabanın bir üst modeli 15.000-TL idi. O yüzden iyi bir fırsat diye düşündüm.
Oyyy güle güle kullanın, bebişler sağlıkla büyüsünler, maşAllahBende prego İbiza 2071 aldım canım , 2 aylık bebeklerim kullanıyorum çok memnunum
Teşekkürler canım inşallah sağlıkla kucağınıza alır mutlu günlerde kullanmak nasip olur sizedeOyyy güle güle kullanın, bebişler sağlıkla büyüsünler, maşAllah. Çok teşekkürler, sizin yazıları hep saklıyorum. Rehber oluyor bizim için, Allah razı olsun
Teşekkürler canım inşallah sağlıkla kucağınıza alır mutlu günlerde kullanmak nasip olur sizedeCümlemizden Allah razı olsun aynı yollardan geçip aynı sorumluluklara sahibiz birbirimize faydamız oluyorsa ne mutlu
Benimki tüp bebek, iki embriyo transfer oldu, ikisi de tuttu. Aşılamada birden çok yumurta varsa elbette birden fazlası dollenebilir. İkiz veya üçüz olabilir. O yüzden aşılamada çok yumurta gelistiyse ya iptal eder ya da tüp bebeğe çevirir doktorlar.birşey sorucam ikizler genetik mi, yani atıyorum aşılamada olur mu genetiği olmayan insanda
Evt olur eger 2 adet olgun yumurtan varsa asilamada da ikiz oluyor. Benim tüp bebek genetik degil.birşey sorucam ikizler genetik mi, yani atıyorum aşılamada olur mu genetiği olmayan insanda