2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Arkadaşlar ikiz bebek arabası ne tercih ettiniz? Ben prego Ibiza 2071 aldım. Mağazalarda kalan son stoklar, .9.000-TL. artık uretilmediği için teşhir ürünleri elinde kalanlardan aldık. Bir de ilk 6 ay için arabaya uyumlu 2223 Ibiza Plus oto koltuğu aldık. Hem ana kucağı hem oto koltuğu oluyor ama bebekler arka koltukta ters duracak, yüzleri yola değil koltuğa bakacak yani. Emniyet kemeri ile bağlanıyor. Arabanın bir üst modeli 15.000-TL idi. O yüzden iyi bir fırsat diye düşündüm.

Biz pierre cardin vovo modelini aldik. Kabin boy, aparatı takınca yan yana ikiz oluyor , çıkarınca tekli

MERHABA BETA SONUÇLARINIZ NE OLDU ACABA ? BENİMDE 2 EMBRİYO TRANSFERİ OLDU . 13. GÜN DEĞERİM . 3000 CİVARI ÇIKTI . DEDİĞİNZ GİBİ BEL VE KALÇA AĞRIM ÇOK VAR ? SİZCE NORMAL Mİ ? . KESE DAHA GÜRÜNMEDİ

Evet normal canım Allah hayırlısıyla nasip etsin

Biz de chicco ohlala aldık cok hafif oldugu ve cok kolay katlandigi icin. Insallah memnun kaliriz bakalim.

Cnm nasil gidiyor bebislerle alisabildin mi biraz uykusuzluk vs oluyor mu cok fazla. Ben bu aralar uyku rutinini arastiriyorum bilmiyorum ikzilerde uygulamak kolay olur mu ama ayni amda uyuyup ayni amda uyansalar anneye de vakit kalir
Canım alışmaya çalışıyoruz, uykuları genel olarak aynı anda oluyor. Biz gece uyanık gündüz uyuyan çocuklar. Yemeleri de yakin birbirine ama erkek de meme reddi yasiyoruz biberon ile alıyor mamayi ve anne sütünü, inşallah düzelir bu durumda

Bende prego İbiza 2071 aldım canım , 2 aylık bebeklerim kullanıyorum çok memnunum

Oyyy güle güle kullanın, bebişler sağlıkla büyüsünler, maşAllah . Çok teşekkürler, sizin yazıları hep saklıyorum. Rehber oluyor bizim için, Allah razı olsun
Teşekkürler canım inşallah sağlıkla kucağınıza alır mutlu günlerde kullanmak nasip olur sizede Cümlemizden Allah razı olsun aynı yollardan geçip aynı sorumluluklara sahibiz birbirimize faydamız oluyorsa ne mutlu

birşey sorucam ikizler genetik mi, yani atıyorum aşılamada olur mu genetiği olmayan insanda
Benimki tüp bebek, iki embriyo transfer oldu, ikisi de tuttu. Aşılamada birden çok yumurta varsa elbette birden fazlası dollenebilir. İkiz veya üçüz olabilir. O yüzden aşılamada çok yumurta gelistiyse ya iptal eder ya da tüp bebeğe çevirir doktorlar.

Merhaba kizlar bende 7 +5 ikizler oldugunu ögrendim dogal yolla hala soktayım bel agrim bazende kasiklarda baski hissi yasyorum sizdede oldumu bu normalmi hafif agrilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…