2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Kafama şu takıldı ama normal biberon akış hızı fazla olunca bebek rahatsız oluyor mu o hızdan?

Benim mememden önce biberon aldıkları için o normal geldi sanırım bi sıkıntı olmadı. Çok şükür meme reddi de yaşamadılar ama yapabileceğim pek bişey yoktu önce kilolarını toparlasınlar meme reddi olursa sonra hallederim demiştim artık
Kafama şu takıldı ama normal biberon akış hızı fazla olunca bebek rahatsız oluyor mu o hızdan?

Gğnaydın arkadaşım dün konuşmuştuk bugün bi uyandım bulantı yok korkmaya başladım sizin de böyle oluyor muydu 3 gündür dayanılmaz bulanıyordu bugün ne oldu da kesildi anlamadım
Maşallah ne güzel vücudumuz bizi günden güne şaşırtıyor. Stres yok canım olabilir gayet normal

Canım ana öğünlerde ki miktara daha çok dikkat ediyorum. 2 saatte bir zor tabiki ki. Ben resmini atayım bak

Eklentiler

• 20230518_123947.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 62
Çok güzel anlatmışsın canım ağzına sağlık, hamile yastığı dediğin C şeklinde olan yastık dimi
Benim de medalle marka sut sagma makinem vardi. Bir tanede arkadaşımdan aldim ikisini aynı anda sagarim diye düşünmüştüm, senin yazdığında da dogrulamis oldum.
Sağlıcakla büyüt bebislerini canım

Amin cnm amin insallah. Ayni yatakta yatirmak zor oluyor mu ben de ayni besikte yatiracagim insallah birbirlerini uyandirmiyorlardir sanırım

Hanımlar ben emzirme ve mama durumlarını kısaca bebeklerin beslenmesini nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum. Çevremde benden cok stres olanlar var beni de geriyorlar bu konu yüzünden.
Canım ben genelde araları yarım saat ,1 saat olacak şekilde önce birini sonra birini emziriyorum günde 2 kere de mama veriyorum bazen 1 kere . Ama gece aynı anda acıkıp ağlama durumları oluyor o zaman da ikisini aynı anda emziriyorum birde kesinlikle hangi bebeği kaçta emzirdim telefonun notlarına kaydediyorum bir gün sağ memeyi bir bebeğe verdiysem 24 saat hep aynı memeyi ona veriyorum

Kızlar merhaba aranıza katılmaya geldim. 12 nisan’da 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Şuan ikiz 7+5. Yalnız çok kanamam oluyor sizin de kanama oluyor mu ?

Çok teşekkür ederim 28+2 yiz, büyük olan haftasıyla uyumlu. Küçüğü 250 gram gerisinden geliyor. Bugün gittiğimde biraz kapanmış olarak gördüler biraz umutlandım sizinkiler de sağlıkla büyüsün inşallah

Kızlar merhaba aranıza katılmaya geldim. 12 nisan’da 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Şuan ikiz 7+5. Yalnız çok kanamam oluyor sizin de kanama oluyor mu ?
Canım maşallah Allah hayırlısıyla büyümesini nasip etsin. Evet kanamalar olabiliyor bunun için progestan igne gibi iğneler yaptirilirip istirahat tavsiye ediliyor. Doktorun sana durum.hakkinda bilgi verip açıklayıcı konuşma yapmıştır.
Stres yapma, sıkı sıkı tutunun birbirinize

Teşekkür ederim canım. Âmin cümlemize İnşaAllah. Progestan iğne, fitil, estrofem kullanıyorum. İlk gebeliğim, biraz da zor oldu. 4. Denememde tuttu. İnsan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…