Kafama şu takıldı ama normal biberon akış hızı fazla olunca bebek rahatsız oluyor mu o hızdan?Benim de hiç ama hiç aklıma gelmemişti önceden o yüzden konustuğum tüm prematüre ya da düşük doğum ağırlıklı bebek annelerine söylüyorum. Zamanında ve normal kiloda doğan bebekler için sıkıntı yok tabifazla emzirmeyin ki zorlanmasınlar deyince ben mememi veremiyosam neden yavas akışlı biberon vereyim deyince zaten onu kullanmayın dedi hemşire dr browns almıştım ben de yoksa.
Ne demek, biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlubir de ben e bebekten aldığım hamile yastığına yatırıp öyle biberonla besliyorum ikisini birden hem rahat oluyor hem zamandan tasarruf
İnsallah zamanında normal kiloda doğarlar hiçbirine gerek olmazsüt sağma makinası için kiraya veren şirketler var. google a yazmıştım Ankara’dayım ben sümer diye bir şirketten kiraladık.
Öyle benim çok olmadı çok sonraları oldu ama olabilir de normalPeki birşey daha soracağım sizin da afedersiniz sümüksü akıntınız oluyor muydu biz şu an 6+3 deyiz
Teşekkür ederimÖyle benim çok olmadı çok sonraları oldu ama olabilir de normal
Rica ederimTeşekkür ederim
Kafama şu takıldı ama normal biberon akış hızı fazla olunca bebek rahatsız oluyor mu o hızdan?
Maşallah ne güzelGğnaydın arkadaşım dün konuşmuştuk bugün bi uyandım bulantı yok korkmaya başladım sizin de böyle oluyor muydu 3 gündür dayanılmaz bulanıyordu bugün ne oldu da kesildi anlamadım
Canım ana öğünlerde ki miktara daha çok dikkat ediyorum. 2 saatte bir zor tabiki ki. Ben resmini atayım bakCnm diyetini harfiyle uygulayabiliyor musun. Diyetisyen bana iste 8 gibi basla her 2 saatte bir yemem gerekenleri soyledi ben o saatte nasil yiycem hic bilmiuorum. Zaten midem problemli. Sen de 2 saatte bir mi yiyorsun. Bi de bebekler az kilo almis bu sefer kontrolumde tatliyi falan kesince
Çok güzel anlatmışsın canım ağzına sağlık, hamile yastığı dediğin C şeklinde olan yastık dimiBenim de hiç ama hiç aklıma gelmemişti önceden o yüzden konustuğum tüm prematüre ya da düşük doğum ağırlıklı bebek annelerine söylüyorum. Zamanında ve normal kiloda doğan bebekler için sıkıntı yok tabifazla emzirmeyin ki zorlanmasınlar deyince ben mememi veremiyosam neden yavas akışlı biberon vereyim deyince zaten onu kullanmayın dedi hemşire dr browns almıştım ben de yoksa.
Ne demek, biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlubir de ben e bebekten aldığım hamile yastığına yatırıp öyle biberonla besliyorum ikisini birden hem rahat oluyor hem zamandan tasarruf
İnsallah zamanında normal kiloda doğarlar hiçbirine gerek olmazsüt sağma makinası için kiraya veren şirketler var. google a yazmıştım Ankara’dayım ben sümer diye bir şirketten kiraladık.
Evet oluyordu, progestan kullanıyor musun fitil veya ignesiniPeki birşey daha soracağım sizin da afedersiniz sümüksü akıntınız oluyor muydu biz şu an 6+3 deyiz
Evet hem igne hem fitil kullanıyorum,böyle bir akıntı da 2 gündür var şimdiye kadar su gibiydi afedersinizEvet oluyordu, progestan kullanıyor musun fitil veya ignesini
Evet canim böyle oluyor gayet normal yani bende de olmuştu.Evet hem igne hem fitil kullanıyorum,böyle bir akıntı da 2 gündür var şimdiye kadar su gibiydi afedersiniz
Hemen hemen aynı cnm menü, meyve yaninda mutlaka yogurt ya da ayran yesil erik yiyorum nasil yogurt yiyeyim bilmiyorum ki yanindaCanım ana öğünlerde ki miktara daha çok dikkat ediyorum. 2 saatte bir zor tabiki ki. Ben resmini atayım bak
Amin cnm amin insallah. Ayni yatakta yatirmak zor oluyor mu ben de ayni besikte yatiracagim insallah birbirlerini uyandirmiyorlardir sanırımBenim de hiç ama hiç aklıma gelmemişti önceden o yüzden konustuğum tüm prematüre ya da düşük doğum ağırlıklı bebek annelerine söylüyorum. Zamanında ve normal kiloda doğan bebekler için sıkıntı yok tabifazla emzirmeyin ki zorlanmasınlar deyince ben mememi veremiyosam neden yavas akışlı biberon vereyim deyince zaten onu kullanmayın dedi hemşire dr browns almıştım ben de yoksa.
Ben ara öğün yoğurt yerine kefir veya maden suyu içiyorum. Yoğurdu yemek yanında yiyorum. Tek bende yiyemiyorumHemen hemen aynı cnm menü, meyve yaninda mutlaka yogurt ya da ayran yesil erik yiyorum nasil yogurt yiyeyim bilmiyorum ki yaninda
Canım ben genelde araları yarım saat ,1 saat olacak şekilde önce birini sonra birini emziriyorum günde 2 kere de mama veriyorum bazen 1 kere . Ama gece aynı anda acıkıp ağlama durumları oluyor o zaman da ikisini aynı anda emziriyorum birde kesinlikle hangi bebeği kaçta emzirdim telefonun notlarına kaydediyorum bir gün sağ memeyi bir bebeğe verdiysem 24 saat hep aynı memeyi ona veriyorumHanımlar ben emzirme ve mama durumlarını kısaca bebeklerin beslenmesini nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum. Çevremde benden cok stres olanlar var beni de geriyorlar bu konu yüzünden.
Çok teşekkür ederimSelam o hikaye benimne kadar fark var bebekler arasında? Ne kadar zamandır devam ediyor farklılık? Bebekler haftalarıyla uyumlu mu nasıl değerleri? Benim de bi ara fark açılmıştı ama zamana daha küçük olan bebek farkı kapattı, öne bile geçti.kardeşinden neredeyse yarım kilo fazla doğdu şu an topaç gibi uyuyor ne zaman istersen bana yazabilirsin, içini ferah tut insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri
Canım maşallah Allah hayırlısıyla büyümesini nasip etsin. Evet kanamalar olabiliyor bunun için progestan igne gibi iğneler yaptirilirip istirahat tavsiye ediliyor. Doktorun sana durum.hakkinda bilgi verip açıklayıcı konuşma yapmıştır.Kızlar merhaba aranıza katılmaya geldim. 12 nisan’da 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Şuan ikiz 7+5. Yalnız çok kanamam oluyor sizin de kanama oluyor mu ?
Teşekkür ederim canım. Âmin cümlemize İnşaAllah. Progestan iğne, fitil, estrofem kullanıyorum. İlk gebeliğim, biraz da zor oldu. 4. Denememde tuttu. İnsan korkuyorCanım maşallah Allah hayırlısıyla büyümesini nasip etsin. Evet kanamalar olabiliyor bunun için progestan igne gibi iğneler yaptirilirip istirahat tavsiye ediliyor. Doktorun sana durum.hakkinda bilgi verip açıklayıcı konuşma yapmıştır.
Stres yapma, sıkı sıkı tutunun birbirinize
Ah canim bilmem mi o korkuyu, benim.2. Gebeliğim ama 3. Denemede oldu. Rabbim ol derse oluyorTeşekkür ederim canım. Âmin cümlemize İnşaAllah. Progestan iğne, fitil, estrofem kullanıyorum. İlk gebeliğim, biraz da zor oldu. 4. Denememde tuttu. İnsan korkuyor