Ben de geçenlerde kalp damara gittim.Orta basınç varis çorabı ve yarim kan sulandirici verdi.Doktoruna danış dedi kan sulandırıci için.Aslinda onu kullanmaya da korkuyorum ikizlerde erken doğumlar fazla olduğu icin ya diyorum hemen almaları gereken bir durum olursa kan sulandirixi yüzünden alamazlarsaGebelikte oluştu canım, Bacaklarımın çok ağrımasıyla kadın doğum doktoruma soyledim. Şişlik var dedi kalp damara gönderdi, dışarıdan görünen varis olmadığından bacagimin ultrason çektiler. İç varis ödem çıktı. Doğuma kadar çorap giyeceksin ve kan sulandiriciyi bırakmayacaksın dedi, Ecopirin yazdı ama enox kullandığımdan iptal ettiler. Sabah yataktan çıkmadan eşim giydiriyor gün içerisinde ağrım hiç yok artık.
Doktoruna bir sor, bazisinda magnezyum veriyorlarmış.
Sen ne icin kalp damara gittin cnm? Senin de mi varis cikti bacaklarındaBen de geçenlerde kalp damara gittim.Orta basınç varis çorabı ve yarim kan sulandirici verdi.Doktoruna danış dedi kan sulandırıci için.Aslinda onu kullanmaya da korkuyorum ikizlerde erken doğumlar fazla olduğu icin ya diyorum hemen almaları gereken bir durum olursa kan sulandirixi yüzünden alamazlarsa
Ben 1 aydir magnezyum kullaniyorum cnm aslında kramplar ve kasilmayı önlüyor bir gün unutsam hemen kramp giriyor yatakta ozellikle ayagima. Ama vitamin kullanmiyorum sen vitamin kullaniyor musun? Bu arada zamanimda varis corabi kullansaydim bacaklarimda varis olmazdi ya gorüntü de hoş degil. Dogum yapinca belki sülük koydururum varislere iyi geliyor diyorlarGebelikte oluştu canım, Bacaklarımın çok ağrımasıyla kadın doğum doktoruma soyledim. Şişlik var dedi kalp damara gönderdi, dışarıdan görünen varis olmadığından bacagimin ultrason çektiler. İç varis ödem çıktı. Doğuma kadar çorap giyeceksin ve kan sulandiriciyi bırakmayacaksın dedi, Ecopirin yazdı ama enox kullandığımdan iptal ettiler. Sabah yataktan çıkmadan eşim giydiriyor gün içerisinde ağrım hiç yok artık.
Doktoruna bir sor, bazisinda magnezyum veriyorlarmış.
Olabilir canım, ben pandemi de sırtıma koydurdum agrilarima iyi gelmişti.Ben 1 aydir magnezyum kullaniyorum cnm aslında kramplar ve kasilmayı önlüyor bir gün unutsam hemen kramp giriyor yatakta ozellikle ayagima. Ama vitamin kullanmiyorum sen vitamin kullaniyor musun? Bu arada zamanimda varis corabi kullansaydim bacaklarimda varis olmazdi ya gorüntü de hoş degil. Dogum yapinca belki sülük koydururum varislere iyi geliyor diyorlar
Evet evet varis için yönlendirdi, pıhtı atma varmi bakılsın dedi. Sonra pıhtı çıkmadı, ultrason da varis çıktıSen ne icin kalp damara gittin cnm? Senin de mi varis cikti bacaklarında
Evet canim benim de orta basınç. Ben kan sulandirici igne kullandığım için hapa onay vermedi. 32. Haftada coraspin bitirdi. İğneyle devam edeceğiz dedi. Ecopirin de kan sulandirici olduğundan başlama dedi.Ben de geçenlerde kalp damara gittim.Orta basınç varis çorabı ve yarim kan sulandirici verdi.Doktoruna danış dedi kan sulandırıci için.Aslinda onu kullanmaya da korkuyorum ikizlerde erken doğumlar fazla olduğu icin ya diyorum hemen almaları gereken bir durum olursa kan sulandirixi yüzünden alamazlarsa
Varisler çıktı bende de maalesef.Doktor gözüyle baktı sadece sertlik yok damarlarda dedi.Varis çorabı ve yarım kan sulandirici kullanmanı tavsiye ediyorum.Doktoruna danış dedi.Kendi doktorum daha önce sadece varis çorabı kullan demişti.Bugun gidiyorum doktoruma çok heyecanlıyımSen ne icin kalp damara gittin cnm? Senin de mi varis cikti bacaklarında
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahVarisler çıktı bende de maalesef.Doktor gözüyle baktı sadece sertlik yok damarlarda dedi.Varis çorabı ve yarım kan sulandirici kullanmanı tavsiye ediyorum.Doktoruna danış dedi.Kendi doktorum daha önce sadece varis çorabı kullan demişti.Bugun gidiyorum doktoruma çok heyecanlıyım
Sancim çıktı nts de doktor hastaneye yatıyor sancıyı durdurmak için.Sancim olduğunu biliyorum zaten sürpriz olmadı banaHadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Ya sancı hiç yaşamadım, sizde nasil oluyor beline mi kasık ağrısı mı oluyor. Kaç haftaliksin şimdiSancim çıktı nts de doktor hastaneye yatıyor sancıyı durdurmak için.Sancim olduğunu biliyorum zaten sürpriz olmadı bana
Nasil oluyordu sancin cnm nst ye baglandiginda da var miydi yani hissediyormuydun sanciyiSancim çıktı nts de doktor hastaneye yatıyor sancıyı durdurmak için.Sancim olduğunu biliyorum zaten sürpriz olmadı bana
30+3 karnimda sertleşme oluyordu,nefesimi kesecek şekilde arada da regl sancisi gibiYa sancı hiç yaşamadım, sizde nasil oluyor beline mi kasık ağrısı mı oluyor. Kaç haftaliksin şimdi
şimdi nasılsın canım nasıl bir işlem yapıyorlar çok geçmiş olsunSancim çıktı nts de doktor hastaneye yatıyor sancıyı durdurmak için.Sancim olduğunu biliyorum zaten sürpriz olmadı bana
Teşekkür ederim ciğer geliştirici vurdular,sancıyı kesme icin 3 tane hap içtim.2 defa da serum taktılar.Sanciyi kesmek için verdikleri hapı 8 saat arayla tekrar vereceklermiş.şimdi nasılsın canım nasıl bir işlem yapıyorlar çok geçmiş olsun
Canım nasıl oldun, hastane den çıktın miTeşekkür ederim ciğer geliştirici vurdular,sancıyı kesme icin 3 tane hap içtim.2 defa da serum taktılar.Sanciyi kesmek için verdikleri hapı 8 saat arayla tekrar vereceklermiş.
Hayir maalesef daha cikamadim 6 saatte ilaç veriyolar.Dun aksam nts sanci cikmis ama sabahkinde çıkmamış.Az sonra tekrar bakacaklar inşallah ilaç fayda ediyordur.Canım nasıl oldun, hastane den çıktın mi
canım nasıl yatak park yatak mı acaba nezamana kadar beraber yatıracaksınMerhaba kızlarpek giremiyorum ben foruma benim de ikiz oğullarım var 53 günlükler şu an. İkiz anneliği zor ama harika bişey aynısından iki tane bebek evde çok eğlenceli, ikisi aynı anda ağlamadığında tabi
Ahh ben de öyle diyordum şimdi hamilelikte neyin hasretini çektiysem deli gibi yiyorum
Benim ilk çocuğumdan kaşan lansinoh vardı ama hastane tipi makina kiraladık en etkin onunla sağım yaptım ben. Lansinoh da iş görüyor ama ne alırsan ikili al çünkü zaman çok kıymetli. İki meme için ayrı ayrı sağım yapmak çok zaman kaybettiriyor.
Ben kapak almadım, doğumdan sonra lansinoh un organik kremini kullanmaya başladım, yara olmadı çok şükürben bebekleri aynı yatakta yatırıyorum.
Chicco ohlala çok memnunumönceden travel sistem bebek arabası da kullandım o hantaldı baya bu çok hafif ve manevra kabiliyeti de çok iyi. Dışarıda da kullandım tavsiye ederim.
Mono mono nedir acabaMerhaba kızlar benim gibi mono mono ikizlere hamile olan var mı
Her şeyi tek yani bebeklern arasında zar yokMono mono nedir acaba