- 26 Nisan 2022
- 1.445
- 1.629
- 34
Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllahAh canim bilmem mi o korkuyu, benim.2. Gebeliğim ama 3. Denemede oldu. Rabbim ol derse oluyor
Maşallah bizim kırkımız 27sinde inşallahSelam canım iyiyiz.Bizimde kırkımız çıkacak 23 ündeSiz nasılsınız nasıl gidiyor?
Hahha doğru tabiMaşallah maşallah şurada bir yaşına ne kalmış
34 haftalıgin vermiş olduğu ağırlıkla yolumuza devam ediyoruz.
Bizde yaptırdık onları canım. Sorma çok huzursuzlar geceleri çok yoruluyorum yarım saat anca uyudum dün. Uykuya dalamıyorlar resmen .Maşallah bizim kırkımız 27sinde inşallahGöz testini ve hepatit 2.doz aşısını yaptırdık ondan beri çok huzursuzlar yavrularım uykuya tam dalmıyorlar iki gündür baya yorgunum
Amin amin cümlemizeRabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Evet canım yalnızım benimde yeri geliyor hiç uyumadığımı oluyor , kolaylıkla geçsin bu zorlu süreç inşallahBizde yaptırdık onları canım. Sorma çok huzursuzlar geceleri çok yoruluyorum yarım saat anca uyudum dün. Uykuya dalamıyorlar resmen .sen yalnız mısın şimdi yardım edenlet gitti mi?
Amin inşallah canım çok zor. Kolaylıklar diliyorumEvet canım yalnızım benimde yeri geliyor hiç uyumadığımı oluyor , kolaylıkla geçsin bu zorlu süreç inşallahsenin annen yanında mı daha?
Bizimde öyle biri çok huysuz arı gibi vız vız hepAmin inşallah canım çok zor. Kolaylıklar diliyorumevet yanımda canım gece özellikle çok lazım oluyor bi tanesi çok huysuz
Haha dimiBizimde öyle biri çok huysuz arı gibi vız vız hepaman diğerlerine uslu akıllar versin rabbim bir tanesi idare ediliyor yine
Eşim “ tek bebek ne kolaymış , ben bile bakabilirmişim “ diyorHaha dimibu uslu olan tek bebek olsa mesela ne rahatmış tek bebek bakmak derdim
Bencede ona bile şikayet edenler buyursunlar sadece 1 gece bizde kalsınlarEşim “ tek bebek ne kolaymış , ben bile bakabilirmişim “ diyorkesinlikle doğru
Benimkilerin arasında en son 300 gr fark vardı.Kordondaki direnç olayina yorum yapamayacağım ama.Biri 1200 kusur digeri 1500 kusur çıkmıştı.Ilk ben de biraz taktım ama sonra düşündüm her ikisi de kilo almış yani gerileme yok dedim kendimceSelamlar 22+1 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Bugün detaylı ultrason taramasında ikizlerden birinin biraz geriden geldiğini öğrendik. Aslında 2 hafta önceki doktor taramamızda da aralarında 40 gram vardı ama çok önemli değil demişti doktorumuz, şimdi fark 100 gram olmuş. Geride kalanın kordonunda bir direnç varmış sanırım tam beslenemiyor. 12. Haftada fetal dna yaptırmıştık temiz çok şükür. Organları vs de ikisinin de gayet normal. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Yazarsanız çok sevinirim.
Benim geçmiş muayenelerim de aralarında bir hafta da fark çıktığı oldu , 750 gr ağırlık farkında oldu. Genel olarak erkek ileride kız geride çıkıyordu şimdi 34 haftaligim ve birbirlerine eşit düzeye geldiler.Selamlar 22+1 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Bugün detaylı ultrason taramasında ikizlerden birinin biraz geriden geldiğini öğrendik. Aslında 2 hafta önceki doktor taramamızda da aralarında 40 gram vardı ama çok önemli değil demişti doktorumuz, şimdi fark 100 gram olmuş. Geride kalanın kordonunda bir direnç varmış sanırım tam beslenemiyor. 12. Haftada fetal dna yaptırmıştık temiz çok şükür. Organları vs de ikisinin de gayet normal. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Yazarsanız çok sevinirim.
Genelde o haftalarda şişkinlik cok oluyor. Büyük ihtimalle ondandir göbegin.Selamlar 10 haftalik olduk biz de cok sukur. Bugun ozellikle fark ettim ki gobegim cikmis
Bebeklerin gozukmesi icin erken degil mi? Herhalde siskinliktendir diye avutuyorum kendimi. 12 den sonra gorunmeye baslar saniyordum. Ikizler icin normal mi sizlerin nasildi? Normalde zayifim ama Istahim cok acik, doktor da korkuttu beni sekere dikkat et diye. Sabah ac karnina kilomu ölçeceğim bakalim.
Canım kasilmalarim olmuyor ama yürümekte zorlanıyorum. Ben varis çorabı kullandığımdan bacak ağrılarım geçtiSon haftalara yaklasan kizlar ne durumdasiniz? Ben yürümekte zorlaniyorum dizden asagi bacaklarim asiri agriyor ve biraz yuruyunce kasilmalarim oluyor. Bugün 31 haftalik olduk.
Doktor bana varis corabi falan vermedi hic de sormadim acikcasi. Aslında bacaklarimda ince ince varislerde cikti acaba ondan mi. Sende de varmiydi varis yani gebelikte olustu mu cnmCanım kasilmalarim olmuyor ama yürümekte zorlanıyorum. Ben varis çorabı kullandığımdan bacak ağrılarım geçti
Gebelikte oluştu canım, Bacaklarımın çok ağrımasıyla kadın doğum doktoruma soyledim. Şişlik var dedi kalp damara gönderdi, dışarıdan görünen varis olmadığından bacagimin ultrason çektiler. İç varis ödem çıktı. Doğuma kadar çorap giyeceksin ve kan sulandiriciyi bırakmayacaksın dedi, Ecopirin yazdı ama enox kullandığımdan iptal ettiler. Sabah yataktan çıkmadan eşim giydiriyor gün içerisinde ağrım hiç yok artık.Doktor bana varis corabi falan vermedi hic de sormadim acikcasi. Aslında bacaklarimda ince ince varislerde cikti acaba ondan mi. Sende de varmiydi varis yani gebelikte olustu mu cnm