yaaaa maşallahhhKızlar nasılsınız nasıl gidiyor?Biz bugün 1 aylık olduk
Merhaba aranıza yeni katıldım keseleri gördünüz mü kalp atışlarını duydunuz muKızlar nasılsınız nasıl gidiyor?Biz bugün 1 aylık olduk
Öncelikle hoşgeldinizzz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba aranıza yeni katıldım keseleri gördünüz mü kalp atışlarını duydunuz mu
Hoşbulduk teşekkür ederim maşallah büyümüşsünüz darısı bize olsun inşallahÖncelikle hoşgeldinizzz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinLavin arkadaşımız doğum yaptı bebişleri 1 aylık bizimde gebeliğin 28. Haftası bulantılara gelince benimde 5. Haftada başlamıştı Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürer
Bnde 10+3 deyim 5. Hftada başladı şuan dayanilmaz halde rabbim yardımcımız olsun ins doğuma kdr devam etmezMerhaba kızlar sizin de mide bulantınız çok oluyor mu biz 6+2 deyiz
Maşallah karnın da büyümüştür iyice ağırlaşmalar artıyor artık deseneyaaaa maşallahhhbizimde ağrılarla nasıl gitsinn gece olsun istemiyorum artık psikolojim bozuldu resmen onun dışında gün sayıyoruz 28+3'üz bugün sizin nasıl gidiyor minikler nasıl alışabildiniz mi birbirlerinize
Evet bir de mide kazınması var hem yemek yemek istemiyorum gemde sürekli aç gibiyim,sizin de kaşık ağrınız oldu mu bu haftalardaBnde 10+3 deyim 5. Hftada başladı şuan dayanilmaz halde rabbim yardımcımız olsun ins doğuma kdr devam etmez
Bayağı büyüdü vallahi ama gün saymak daha güzel heyecan basıyor günden güneMaşallah karnın da büyümüştür iyice ağırlaşmalar artıyor artık deseneAllahım kolaylığını versin inşallah gelecek günün, geçirdiğinden kolay geçsin
Alıştık çok şükür düzen kurmaya çalışıyorum, zorlanıyorum bazen ama geçiyor günler büyüyorlar çok şükür
Selam canım iyiyiz.Bizimde kırkımız çıkacak 23 ündeKızlar nasılsınız nasıl gidiyor?Biz bugün 1 aylık olduk
Maşallah maşallah şurada bir yaşına ne kalmışKızlar nasılsınız nasıl gidiyor?Biz bugün 1 aylık olduk
Çok muMerhaba kızlar sizin de mide bulantınız çok oluyor mu biz 6+2 deyiz
Darısı başımıza inşallahMaşallah karnın da büyümüştür iyice ağırlaşmalar artıyor artık deseneAllahım kolaylığını versin inşallah gelecek günün, geçirdiğinden kolay geçsin
Alıştık çok şükür düzen kurmaya çalışıyorum, zorlanıyorum bazen ama geçiyor günler büyüyorlar çok şükür
Evet canim oluyor du rahim büyüdüğü için oluyor. Kalca kemiklerinde ağrıya bilir stres yapma, güzelce dinlen az az sık sık yemek ye kendini aç bırakma daha çok cikarirsinEvet bir de mide kazınması var hem yemek yemek istemiyorum gemde sürekli aç gibiyim,sizin de kaşık ağrınız oldu mu bu haftalarda
Olabilir canım, ben pazartesi kontrole gittiğimde bizimkilerde kafa kafaya vermişlerdi. Kızım ters duruyordu oda dönmüşSelam hanımlar,benim bebisler başbasa duruyorlardi.Bugun sağ kasigimda ritmik hareket hissettim.Hickirik diye düşündüm,tekme bu kadar ritmik olmazdı.Acaba bir tanesi dönmüş olabilir mi?
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ağrı bulantı hiç önemli değil dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar da Allah herkesin yavrusunu bağışlasınEvet canim oluyor du rahim büyüdüğü için oluyor. Kalca kemiklerinde ağrıya bilir stres yapma, güzelce dinlen az az sık sık yemek ye kendini aç bırakma daha çok cikarirsin
Hanımlar ben emzirme ve mama durumlarını kısaca bebeklerin beslenmesini nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum. Çevremde benden cok stres olanlar var beni de geriyorlar bu konu yüzünden.Selam canım iyiyiz.Bizimde kırkımız çıkacak 23 ündeSiz nasılsınız nasıl gidiyor?