Birleştirme aparatı ni da aldınız miBen çok araştırdım en son buna karar verdim çok kullanışlı ve hafif.Alsinda altli ustlu istiyordum ama çok kaba ve onuda tek başıma kullanamam ikiz olunca mecbur iki kişi gerekiyor tek başınıza bir yere gitmeniz zor olacak.Kabin boy bebek arabasi hem hafif hem yer kaplamiyor tavsiye ederim.
Yok cnm gitmedim salı günü gidicem ins. Diyet idare eder bazen deliyorum cnm tatli istiyorCanım nasıl gidiyor diyet, kontrole gittin mi tekrar
Ah cnm ya Rabbim kolaylik versin insallah tez zamanda rutine oturtursunuz uyku isini de. Gazi vardir belki de ondan rahat vermiyodurÇıldırmak üzereyim Kızlaruyumuyor 3 saattir uğraşıyorum ne zormuş
Amin canım inşallah, evet yoğun gaz problemimiz var maalesefAh cnm ya Rabbim kolaylik versin insallah tez zamanda rutine oturtursunuz uyku isini de. Gazi vardir belki de ondan rahat vermiyodur
Kıyamam ya yazık onlara..Bebeklerin bazen atak dönemleri oluyormuş yeni bir şey fark ettiklerinde de rahatsız olurlarmis.Belki öyle bir şeydir.Oğlumdan hiç hatırlamıyorum gaz sıkıntısı ne zaman başladı,ne zaman bitti.Gece başlardı 3 gibi sabah kadar inlerdi.Ben de masaj yapardım ayaklarına karininaAmin canım inşallah, evet yoğun gaz problemimiz var maalesef
Benimkiler çift yumurta ama aralarında bir hafta fark çıkıyor.Hatta kız kendi haftasından da ilerde erkek daha geride kalıyor.Merhaba ikiz anneleri, ben de 28 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Monokoryonik diamniyotik denilen türden. Aranızda yeniyim.bebeklerin arasında gelişim farklılığı var bu durumu tecrübe edenler oldu mu aranızda. İyi hikayeler duymaya çok ihtiyacım var..
Diger grupta gördüm mesajını 30 haftayı geçmişsin Allah in izniyle toparlar bebeklerin doğsa bileBenimkiler de çift yumurta ikizi. Kız nerdeyse iki hafta daha ilerde çıkıyor ama doktor bu konuda olumsuz birşey demedi
Ne olduğunu bilmiyorum ama çok korkuyorum kızlar. Bebekler daha çok küçükDiger grupta gördüm mesajını 30 haftayı geçmişsin Allah in izniyle toparlar bebeklerin doğsa bileNe oluyor ikiz bebelere bu aralar anlamıyorum,hepsinin bir çıkası geldi
İçini ferah tut 30 haftayı geçmişsin bu da bir şey, ciğer geliştirici yaptılar miNe olduğunu bilmiyorum ama çok korkuyorum kızlar. Bebekler daha çok küçük
Canım pazartesi günü kontrole gideceğim. Bacak agrilarima varis çorabı çok iyi geldi şişlik indi. Sadece kan sulandirici enox ile devam ediyorumYok cnm gitmedim salı günü gidicem ins. Diyet idare eder bazen deliyorum cnm tatli istiyorse nasilsin ne zaman kontrol nstye girdin mi
Sen ve bebeklerin nasilsiniz Tomris?Doğum gerçekleşti mi?Ne olduğunu bilmiyorum ama çok korkuyorum kızlar. Bebekler daha çok küçük
Allah şifa versin canım, benim olmadı.Kızlar merhaba bugun ıkızlerımın detaylı ultrasonu vardı 22 haftalığız bı sıkıntı yok Şükür sağlıklılar gayetfakat benım karacıger enzımlerı yüksek çıktı takıp gerekır dedı doktor gebelıkte yukselmesını ıstemeyız dedı tup bebekle olmustu ılac kullanıyorum progestan falan bütün ılaclarımı bıraktırdı bı haftalığına sonra kan ver dedı aranızda yükselen oldumu karacıger enzımlerı
Canım erken doğum riskine karşı bu önlemleri alıyorlar. İncelme baya fazla olduğundan bu uyarı. Serklaj yaptırıp gebeligine devam edenleri biliyorum. Bu yüzden stres yapmaKızlar merhaba. Doktordan çıktık 22 haftalik çift yumurta ikize gebeyim. servixi 2cm ölçtü yarın perinatolojiye git pesser ya da serklaj için görüş dedi. Çok korktum hiç kasılma ya da kanamam yok başına gelen var mı ?
İnşallah ben de sıkıntısiz tamamlarim. Perinatolog da serklaj yapalım dedi yarın sabah olucam inşallah.Canım erken doğum riskine karşı bu önlemleri alıyorlar. İncelme baya fazla olduğundan bu uyarı. Serklaj yaptırıp gebeligine devam edenleri biliyorum. Bu yüzden stres yapma