2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ben çok araştırdım en son buna karar verdim çok kullanışlı ve hafif.Alsinda altli ustlu istiyordum ama çok kaba ve onuda tek başıma kullanamam ikiz olunca mecbur iki kişi gerekiyor tek başınıza bir yere gitmeniz zor olacak.Kabin boy bebek arabasi hem hafif hem yer kaplamiyor tavsiye ederim.
Birleştirme aparatı ni da aldınız mi

Amin canım inşallah, evet yoğun gaz problemimiz var maalesef
Kıyamam ya yazık onlara..Bebeklerin bazen atak dönemleri oluyormuş yeni bir şey fark ettiklerinde de rahatsız olurlarmis.Belki öyle bir şeydir.Oğlumdan hiç hatırlamıyorum gaz sıkıntısı ne zaman başladı,ne zaman bitti.Gece başlardı 3 gibi sabah kadar inlerdi.Ben de masaj yapardım ayaklarına karinina😊

Kızlar sabahtan beri ara ara giren ağrım oluyordu,ben de acile gidip nts bağlattim.Kagittan anladığım kadarıyla bir tane sanci cikmis o da 75 gibi bir değerdi.Sanirim başka olmadığı için sorun yok dediler.Devam ederse gelirsin tekrar dediler.29. haftadayim normal değil mi bu ağrılar

Merhaba ikiz anneleri, ben de 28 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Monokoryonik diamniyotik denilen türden. Aranızda yeniyim. 🥹 bebeklerin arasında gelişim farklılığı var bu durumu tecrübe edenler oldu mu aranızda. İyi hikayeler duymaya çok ihtiyacım var..

Merhaba ikiz anneleri, ben de 28 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Monokoryonik diamniyotik denilen türden. Aranızda yeniyim. 🥹 bebeklerin arasında gelişim farklılığı var bu durumu tecrübe edenler oldu mu aranızda. İyi hikayeler duymaya çok ihtiyacım var..
Benimkiler çift yumurta ama aralarında bir hafta fark çıkıyor.Hatta kız kendi haftasından da ilerde erkek daha geride kalıyor.

Benimkiler de çift yumurta ikizi. Kız nerdeyse iki hafta daha ilerde çıkıyor ama doktor bu konuda olumsuz birşey demedi

Benimkiler de çift yumurta ikizi. Kız nerdeyse iki hafta daha ilerde çıkıyor ama doktor bu konuda olumsuz birşey demedi
Diger grupta gördüm mesajını 30 haftayı geçmişsin Allah in izniyle toparlar bebeklerin doğsa bile🙏Ne oluyor ikiz bebelere bu aralar anlamıyorum,hepsinin bir çıkası geldi

Yok cnm gitmedim salı günü gidicem ins. Diyet idare eder bazen deliyorum cnm tatli istiyor😁 se nasilsin ne zaman kontrol nstye girdin mi
Canım pazartesi günü kontrole gideceğim. Bacak agrilarima varis çorabı çok iyi geldi şişlik indi. Sadece kan sulandirici enox ile devam ediyorum

Kızlar merhaba. Doktordan çıktık 22 haftalik çift yumurta ikize gebeyim. servixi 2cm ölçtü yarın perinatolojiye git pesser ya da serklaj için görüş dedi. Çok korktum hiç kasılma ya da kanamam yok başına gelen var mı ?

Kızlar merhaba bugun ıkızlerımın detaylı ultrasonu vardı 22 haftalığız bı sıkıntı yok Şükür sağlıklılar gayet 🥰🥳fakat benım karacıger enzımlerı yüksek çıktı takıp gerekır dedı doktor gebelıkte yukselmesını ıstemeyız dedı tup bebekle olmustu ılac kullanıyorum progestan falan bütün ılaclarımı bıraktırdı bı haftalığına sonra kan ver dedı aranızda yükselen oldumu karacıger enzımlerı

Kızlar merhaba bugun ıkızlerımın detaylı ultrasonu vardı 22 haftalığız bı sıkıntı yok Şükür sağlıklılar gayet 🥰🥳fakat benım karacıger enzımlerı yüksek çıktı takıp gerekır dedı doktor gebelıkte yukselmesını ıstemeyız dedı tup bebekle olmustu ılac kullanıyorum progestan falan bütün ılaclarımı bıraktırdı bı haftalığına sonra kan ver dedı aranızda yükselen oldumu karacıger enzımlerı
Allah şifa versin canım, benim olmadı.

Kızlar merhaba. Doktordan çıktık 22 haftalik çift yumurta ikize gebeyim. servixi 2cm ölçtü yarın perinatolojiye git pesser ya da serklaj için görüş dedi. Çok korktum hiç kasılma ya da kanamam yok başına gelen var mı ?
Canım erken doğum riskine karşı bu önlemleri alıyorlar. İncelme baya fazla olduğundan bu uyarı. Serklaj yaptırıp gebeligine devam edenleri biliyorum. Bu yüzden stres yapma

Canım erken doğum riskine karşı bu önlemleri alıyorlar. İncelme baya fazla olduğundan bu uyarı. Serklaj yaptırıp gebeligine devam edenleri biliyorum. Bu yüzden stres yapma
İnşallah ben de sıkıntısiz tamamlarim. Perinatolog da serklaj yapalım dedi yarın sabah olucam inşallah.

Herkese selam tecrübelerinize inanarak ultrasona bakarmısınız arkadaşımın iki kese var gibi ama dr hiç bişey dememiş sizde 2 kese mi bhcg 6 haftalık 18884 çıkmış

Eklentiler

• 43d1ef97-53f6-451a-bff8-3c5b419eff23.jpeg
    43d1ef97-53f6-451a-bff8-3c5b419eff23.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 42
X