2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Merhaba ikiz anneleri 9. Hftadayim progesteran vajinal kullanıyorum 4 hftadir. Sizde kullndiniz mi ne zamana kdr devam ettiniz belli bir süre sonra artık bunaldım ilaçta akma oluyor calisirken günde iki kez kullanmak bile zorluyor
Evet canim genel olarak kullanıyoruz. Ben 12. Haftaya kadar kullanmıştım.

Evet canim genel olarak kullanıyoruz. Ben 12. Haftaya kadar kullanmıştım.
Kanama fln için mi yoksa direk mi başladı bnm çok az kanama oldu diye başladı oda kesildi bide çok etkiliyor bni bu ilaç bulantılarım arttırıyor baş dönmesi yapıyor o yüzden hiç kullanmak istemiyorum

Merhaba ikiz anneleri 9. Hftadayim progesteran vajinal kullanıyorum 4 hftadir. Sizde kullndiniz mi ne zamana kdr devam ettiniz belli bir süre sonra artık bunaldım ilaçta akma oluyor calisirken günde iki kez kullanmak bile zorluyor
28.haftaya kadar kullandım canım

Kanama fln için mi yoksa direk mi başladı bnm çok az kanama oldu diye başladı oda kesildi bide çok etkiliyor bni bu ilaç bulantılarım arttırıyor baş dönmesi yapıyor o yüzden hiç kullanmak istemiyorum
Benim ki tüp bebek olduğu için transfer öncesinden baslamisti, rahmi hazırlamak için sonrada devam ettirdi. Bulantin için ilaç vermedi mi, metpamit veya prilam gibi

Merhaba
28. Hafta tek yumurta ikizlere hamileyim.
Doktora dün gittik normal görünüyor dedi rahim uzunluğu sordum ama hiç bir zaman bana bir sayı söylemedi nedense. Ben sakıncalı durum görmedim dedi. Bugün inanılmaz bir hareket var karnımda özellikle vajinaya doğru doluluk, sanki hep idrarım varmış gibi bir his ve bebekler çok tekmeliyor.
Sizce bu haftalarda normal mi bu durum?
Normal canım maşallah maşallah, asagiya baskı arttigin dan da idrar olayı böyle oluyor. İlerleyen haftalarda yetisemiyecek gibi siklasiyor. :)

Merhaba ben de 6. Haftada basladim. 12 de duruma bakip birakacagiz dedi doktor

Benim ki tüp bebek olduğu için transfer öncesinden baslamisti, rahmi hazırlamak için sonrada devam ettirdi. Bulantin için ilaç vermedi mi, metpamit veya prilam gibi
Verdi bir ara azaldı şuan tekrar doruklarda zofer isticem bu sefer kullananlar çok memnun

Ben 21 haftalığım hala günde 3 kullanıyorum pazartesı kontrol var sorcam doktora gerçekten hayat kalıtesını etkılıyor

Demeee bizde o günlere gün sayıyoruz geçicek herşey diyee🙈🙈🙈
Demekki her dönemin zorluğu başkaymış , ikizler yolculuğunda . Daha uyumadık desem yeridir gözünü bir açıyor bir kapatıyor , ikizlerin birinden biri çok zahmetli oluyor diyorlardı ummuyordum böyle . İnşallah kırkından sonra değişir 🙁

Demekki her dönemin zorluğu başkaymış , ikizler yolculuğunda . Daha uyumadık desem yeridir gözünü bir açıyor bir kapatıyor , ikizlerin birinden biri çok zahmetli oluyor diyorlardı ummuyordum böyle . İnşallah kırkından sonra değişir 🙁
Allah kolaylık versin inşallah düzelir 40ına az kalmış zaten 😢😢

Acaba ayağına veya göbeğine masaj yapmak ise yarar mı ki🤔

Bende bebek arabası için şöyle bir model bakıyorum ama yakından görmedim. Yarın Ebebek felan gidip inceleme yapacam. Pierre cardin vovo modeli
Ben çok araştırdım en son buna karar verdim çok kullanışlı ve hafif.Alsinda altli ustlu istiyordum ama çok kaba ve onuda tek başıma kullanamam ikiz olunca mecbur iki kişi gerekiyor tek başınıza bir yere gitmeniz zor olacak.Kabin boy bebek arabasi hem hafif hem yer kaplamiyor tavsiye ederim.

X