2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Merhaba aranıza yeni katıldım keseleri gördünüz mü kalp atışlarını duydunuz mu ☺️
Öncelikle hoşgeldinizzz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰🥰 Lavin arkadaşımız doğum yaptı bebişleri 1 aylık bizimde gebeliğin 28. Haftası🫠 bulantılara gelince benimde 5. Haftada başlamıştı Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürer🙏🏼🙏🏼

Öncelikle hoşgeldinizzz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🥰🥰 Lavin arkadaşımız doğum yaptı bebişleri 1 aylık bizimde gebeliğin 28. Haftası🫠 bulantılara gelince benimde 5. Haftada başlamıştı Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürer🙏🏼🙏🏼
Hoşbulduk teşekkür ederim maşallah büyümüşsünüz darısı bize olsun inşallah 🙏 ☺️

yaaaa maşallahhh 🥰🥰🥰 bizimde ağrılarla nasıl gitsinn gece olsun istemiyorum artık psikolojim bozuldu resmen onun dışında gün sayıyoruz 28+3'üz bugün 😍 sizin nasıl gidiyor minikler nasıl alışabildiniz mi birbirlerinize
Maşallah karnın da büyümüştür iyice ağırlaşmalar artıyor artık desene 😏 Allahım kolaylığını versin inşallah gelecek günün, geçirdiğinden kolay geçsin 🤲🏻
Alıştık çok şükür düzen kurmaya çalışıyorum, zorlanıyorum bazen ama geçiyor günler büyüyorlar çok şükür 🙌🏼 💕🥰

Selam hanımlar,benim bebisler başbasa duruyorlardi.Bugun sağ kasigimda ritmik hareket hissettim.Hickirik diye düşündüm,tekme bu kadar ritmik olmazdı.Acaba bir tanesi dönmüş olabilir mi?

Maşallah karnın da büyümüştür iyice ağırlaşmalar artıyor artık desene 😏 Allahım kolaylığını versin inşallah gelecek günün, geçirdiğinden kolay geçsin 🤲🏻
Alıştık çok şükür düzen kurmaya çalışıyorum, zorlanıyorum bazen ama geçiyor günler büyüyorlar çok şükür 🙌🏼 💕🥰
Bayağı büyüdü vallahi ama gün saymak daha güzel heyecan basıyor günden güne🥰🥰

Dogum yapan arkadaşlar masallah yavaş yavaş bir rutine oturtutorsunuz sanırım. Ne cabuk gecmis gibi geliyor gunlerinizi soyleyince. Ben de 30+3 üm artik gece hic rahat yatamiyorum. Dün doktordaydim bebisler 1500 gram civariymiş. Diyet verdiler gebelik sekerim sınırda oldugu icin. Midem de siskinlik de cok fazla.

Darısı başımıza inşallah 😍

Evet bir de mide kazınması var hem yemek yemek istemiyorum gemde sürekli aç gibiyim,sizin de kaşık ağrınız oldu mu bu haftalarda
Evet canim oluyor du rahim büyüdüğü için oluyor. Kalca kemiklerinde ağrıya bilir stres yapma, güzelce dinlen az az sık sık yemek ye kendini aç bırakma daha çok cikarirsin

Selam hanımlar,benim bebisler başbasa duruyorlardi.Bugun sağ kasigimda ritmik hareket hissettim.Hickirik diye düşündüm,tekme bu kadar ritmik olmazdı.Acaba bir tanesi dönmüş olabilir mi?
Olabilir canım, ben pazartesi kontrole gittiğimde bizimkilerde kafa kafaya vermişlerdi. Kızım ters duruyordu oda dönmüş

Evet canim oluyor du rahim büyüdüğü için oluyor. Kalca kemiklerinde ağrıya bilir stres yapma, güzelce dinlen az az sık sık yemek ye kendini aç bırakma daha çok cikarirsin
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ağrı bulantı hiç önemli değil dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar da Allah herkesin yavrusunu bağışlasın ☺️🌸

X