Çok sevindim canım gözün aydınAy ben pek giremiyorum. Salı günü bir bebiş dün de diğeri çıktı küvezden. Macera başladısen napıyorsun nasıl gidiyor?
Şükür iyiyim kuzum sen nasılsın napiyorsun bebeisler nasillarKızlar nasılsınız ? Sesiniz çıkmıyor hiç
Çok şükür sevindim valla aman iyi olŞükür iyiyim kuzum sen nasılsın napiyorsun bebeisler nasillar
Allah razı olsun canım yatarak geçiriyorum Gebeligimi yetekri sağlıklı olsunlar sancılar geliyor kramplar rabbim iyilik versin canım benim ikiz bakmak nasılÇok şükür sevindim valla aman iyi olBebişleri büyütmeye çalışıyorum işte
Zor tabi ki tek çocuk gibi değil ama Allah gücünü veriyor inşallah zamanla daha da kolaylaşır umudum o yönde . Şuan çok minikler sık emip sık acıkıyorlar zamanla daha da iyi olur diye düşünüyorumAllah razı olsun canım yatarak geçiriyorum Gebeligimi yetekri sağlıklı olsunlar sancılar geliyor kramplar rabbim iyilik versin canım benim ikiz bakmak nasıl
Cnm aynı ara ara sancilarım oluyor bi korkuyorum sonra geciyor yarin 28 haftalik olucaz insallah. Sen nasilsin bebisleri emzirme isini nasil ayarliyorsun bi memeyi birine digerine birine bi dahaki emzirmede meme degistirip öyle mi veriyorsun. Biraz karisik anlattim ama yani simdi emzirdin birini sag memenden bi dahaki emzirmeye digerine mi sag memeyi veriyorsunÇok sevindim canım gözün aydınuykusuz gidiyor 6.haftaya kadar ( kırkımız çıkana kadar ) 2 saatte bir emzirmem gerekiyormuş dr öyle dedi sarılık olmasınlar diye . Yoruyor o da beni üstüne bir de gaz problemi
Tabiki kuzum zamanla daha iyi olacak emzirme konusunda sorum olacak canım nasıl oluyor pekiZor tabi ki tek çocuk gibi değil ama Allah gücünü veriyor inşallah zamanla daha da kolaylaşır umudum o yönde . Şuan çok minikler sık emip sık acıkıyorlar zamanla daha da iyi olur diye düşünüyorum
Maşallah maşallah Rabbım yardımcın olsun gücüne güç katsın, şuan en deneyimlimiz sen olduğuna göre ara ara bize deneyimlerini yazar misinZor tabi ki tek çocuk gibi değil ama Allah gücünü veriyor inşallah zamanla daha da kolaylaşır umudum o yönde . Şuan çok minikler sık emip sık acıkıyorlar zamanla daha da iyi olur diye düşünüyorum
Korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle Rabbim esirgesin inşallahCnm aynı ara ara sancilarım oluyor bi korkuyorum sonra geciyor yarin 28 haftalik olucaz insallah. Sen nasilsin bebisleri emzirme isini nasil ayarliyorsun bi memeyi birine digerine birine bi dahaki emzirmede meme degistirip öyle mi veriyorsun. Biraz karisik anlattim ama yani simdi emzirdin birini sag memenden bi dahaki emzirmeye digerine mi sag memeyi veriyorsun
Amin canım benim çok teşekkür ederim, ben de yeniyim daha tecrübe kazanmaya çalışıyorum bilinçlendikçe yazarım tabi kiMaşallah maşallah Rabbım yardımcın olsun gücüne güç katsın, şuan en deneyimlimiz sen olduğuna göre ara ara bize deneyimlerini yazar misin
Merhaba bulantim da oldu ama ben en cok sıkıntiyi mide tikanikligi hazimiszliktan cektim maalesef cok ilac kullanmama ragmen bi cözüm bulamadim 6 aya yakın sürdu. Tabii bu kisiden kisiye degisiyor. Ama ikiz gebelik zor gercekten. Allah kolaylik versin hepimizeMerhabalar ikiz anneleri Allah kolaylık versin bulantilariniz çok olmuş muydu nasıl bı çözüm bulmustunuz acaba
Ya bak yavaş yavaş bi rutine koymaya baslamssin cnm ne guzel. Huylarini da oğreniyorsun sen nasilsin sezaryandan sonra toparlayabildin miKorkma bişey olmaz Allah’ın izniyle Rabbim esirgesin inşallah
Canım kız sol göğsümü alıyor sağ tarafı tersine geliyor kavrayamıyor sol meme kızın yani
Oğlan ten sevmiyor sanırımsilikon uç takıyorum sağ memeye , onura o şekilde emziriyorum. Mama ile takviye yapıyorum, ve önce birini doyurup yatırıyorum sonra diğerini aynı şekil .. aynı anda uyandırmıyorm elimden geldiği kadar böyle böyle geçiyo günler
İnşallah o rutin devam eder kuzum bakalım , çok şükür daha iyiyim , geçti gitti Allahım sizleri kolay kurtarsın inşallahYa bak yavaş yavaş bi rutine koymaya baslamssin cnm ne guzel. Huylarini da oğreniyorsun sen nasilsin sezaryandan sonra toparlayabildin mi
Aminn cnm insallahhİnşallah o rutin devam eder kuzum bakalım , çok şükür daha iyiyim , geçti gitti Allahım sizleri kolay kurtarsın inşallah
Ben 12+5 den yazıyorum canım. Hiç kendini dinleyen biri değilim ama bulantı çok rahatsız etti. Prilam yeterli gelmedi. 12 yi geçince doktorum Onzyd 4 mg içebilirsin artık dedi, Çarşamba günü başladım ve huzura erdim. Gece yatarken 2 tane prilam içiyorum, akşam 5 gibi de bir tane Onzyd içiyorum, Çarşamba dan beri iyiyim artık. Doktoruna bir danış istersen. Allah hepimize kolaylık versinMerhabalar ikiz anneleri Allah kolaylık versin bulantilariniz çok olmuş muydu nasıl bı çözüm bulmustunuz acaba
Ay evet aşırı uykusuz ama güzelÇok sevindim canım gözün aydınuykusuz gidiyor 6.haftaya kadar ( kırkımız çıkana kadar ) 2 saatte bir emzirmem gerekiyormuş dr öyle dedi sarılık olmasınlar diye . Yoruyor o da beni üstüne bir de gaz problemi
Tesekku ederim salı günü gidicem soyleyim yoksa mahvoldum 8. Hftadayim yani bu şekilde ilerlemiyor daBen 12+5 den yazıyorum canım. Hiç kendini dinleyen biri değilim ama bulantı çok rahatsız etti. Prilam yeterli gelmedi. 12 yi geçince doktorum Onzyd 4 mg içebilirsin artık dedi, Çarşamba günü başladım ve huzura erdim. Gece yatarken 2 tane prilam içiyorum, akşam 5 gibi de bir tane Onzyd içiyorum, Çarşamba dan beri iyiyim artık. Doktoruna bir danış istersen. Allah hepimize kolaylık versin
İnan 12 de ben de aynıyım, 6. Haftada başladı, katlanarak arttı ve prilam idare etmiyor artık. Şimdi Onzyd ile anca yatıştı. Rica ederim, sevgilerTesekku ederim salı günü gidicem soyleyim yoksa mahvoldum 8. Hftadayim yani bu şekilde ilerlemiyor da
Sizin Kullandığınız bir gaz damlası var mi canım ?Ay evet aşırı uykusuz ama güzelmis kokulular . Gazlı olduklarında biraz zor geçiyor evet