2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Merhabalar ikiz anneleri Allah kolaylık versin bulantilariniz çok olmuş muydu nasıl bı çözüm bulmustunuz acaba
Bulantı ben ilaç vs kullanmadım
Hala var ama yiyebiliyorum Allah'tan yine midemde çok gaz oluyor rahatsiz ediyor çok yiyemiyorum artık gidicek bir şekilde

Yok kuzum salı poliklinik muayenemiz var o zaman isticem doktordan yazsın bi tane. Sen beslenme düzenini nasıl yapıyorsun?
1,5 saatte bir önce meme sonra az ml. Mama ile destekliyorum . İkizlerin Aralarında yarım saat falan bırakıyorum önce birini daha sonra birini uyandırıyorum . Biri çok huysuz ve doymuyor , doktor sen istediği kadar ver fazlasını çıkarır zaten dedi ama içim rahatta etmiyor .

Bende 2 saatte bir emziriyorum aynı anda acıkıp ağlarlarsa fena bir durum oluyor bazen tam doymuyor 3 posta emiyorlar bazen aynı anda emziriyorum.mama ilk kez dün gece verdik 30 ml. Ama doymazlarsa ara ara vericem yine.

Ah bu analık duygusu inan bu duygu ileriki yaşlarda da devam ediyor.
Ama kilo alımı iyiyse sorun yoktur canım bence

Bende 2 saatte bir emziriyorum aynı anda acıkıp ağlarlarsa fena bir durum oluyor bazen tam doymuyor 3 posta emiyorlar bazen aynı anda emziriyorum.mama ilk kez dün gece verdik 30 ml. Ama doymazlarsa ara ara vericem yine.
Hanımlar hangi mamayi kullaniyorsunuz

İkisini aynı anda emzirmeyi beceremedim ben ya sen yapmışsın maşallah

Kızlar masallah yavaş yavas bir düzene oturmayi başarmissiniz darisi bize. Ben de bi kac gundur ne sagima yatarken de zorlaniuorum artık. Ara ara da sanci vuruyo normal mi sizce daha 28+2 deyim. Persembe kan uyusmazligi ignesi icin doktora gidicem. Bana ciger gelistirici falan da yapmadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…