Bulantı ben ilaç vs kullanmadımMerhabalar ikiz anneleri Allah kolaylık versin bulantilariniz çok olmuş muydu nasıl bı çözüm bulmustunuz acaba
Maşallah sizeeeeİnşallah o rutin devam eder kuzum bakalım , çok şükür daha iyiyim , geçti gitti Allahım sizleri kolay kurtarsın inşallah
Darısı sizeMaşallah sizeeee
Yok kuzum salı poliklinik muayenemiz var o zaman isticem doktordan yazsın bi tane. Sen beslenme düzenini nasıl yapıyorsun?Sizin Kullandığınız bir gaz damlası var mi canım ?
Resmen gözüm korktu tam 6. Hftada başladı çünkü rabbim yrdimcimiz olsunİnan 12 de ben de aynıyım, 6. Haftada başladı, katlanarak arttı ve prilam idare etmiyor artık. Şimdi Onzyd ile anca yatıştı. Rica ederim, sevgiler
Ah yok korkmasın, herkeste farklı, belki senin hafif geçer. Hem çaresi var, şimdi ben gayet rahatım, Allah çaresiz dert vermesinResmen gözüm korktu tam 6. Hftada başladı çünkü rabbim yrdimcimiz olsun
1,5 saatte bir önce meme sonra az ml. Mama ile destekliyorum . İkizlerin Aralarında yarım saat falan bırakıyorum önce birini daha sonra birini uyandırıyorum . Biri çok huysuz ve doymuyor , doktor sen istediği kadar ver fazlasını çıkarır zaten dedi ama içim rahatta etmiyor .Yok kuzum salı poliklinik muayenemiz var o zaman isticem doktordan yazsın bi tane. Sen beslenme düzenini nasıl yapıyorsun?
Bende 2 saatte bir emziriyorum aynı anda acıkıp ağlarlarsa fena bir durum oluyor bazen tam doymuyor 3 posta emiyorlar1,5 saatte bir önce meme sonra az ml. Mama ile destekliyorum . İkizlerin Aralarında yarım saat falan bırakıyorum önce birini daha sonra birini uyandırıyorum . Biri çok huysuz ve doymuyor , doktor sen istediği kadar ver fazlasını çıkarır zaten dedi ama içim rahatta etmiyor .
Ah bu analık duygusu1,5 saatte bir önce meme sonra az ml. Mama ile destekliyorum . İkizlerin Aralarında yarım saat falan bırakıyorum önce birini daha sonra birini uyandırıyorum . Biri çok huysuz ve doymuyor , doktor sen istediği kadar ver fazlasını çıkarır zaten dedi ama içim rahatta etmiyor .
1,5 saatte bir önce meme sonra az ml. Mama ile destekliyorum . İkizlerin Aralarında yarım saat falan bırakıyorum önce birini daha sonra birini uyandırıyorum . Biri çok huysuz ve doymuyor , doktor sen istediği kadar ver fazlasını çıkarır zaten dedi ama içim rahatta etmiyor .
Hanımlar hangi mamayi kullaniyorsunuzBende 2 saatte bir emziriyorum aynı anda acıkıp ağlarlarsa fena bir durum oluyor bazen tam doymuyor 3 posta emiyorlarbazen aynı anda emziriyorum.mama ilk kez dün gece verdik 30 ml. Ama doymazlarsa ara ara vericem yine.
Ben aptamil prematil aldım.Hanımlar hangi mamayi kullaniyorsunuz
Çok minikler kıyamıyorum işteAh bu analık duygusuinan bu duygu ileriki yaşlarda da devam ediyor.
Ama kilo alımı iyiyse sorun yoktur canım bence
Sma optipro kullanıyorum canımHanımlar hangi mamayi kullaniyorsunuz
İkisini aynı anda emzirmeyi beceremedim ben yaBende 2 saatte bir emziriyorum aynı anda acıkıp ağlarlarsa fena bir durum oluyor bazen tam doymuyor 3 posta emiyorlarbazen aynı anda emziriyorum.mama ilk kez dün gece verdik 30 ml. Ama doymazlarsa ara ara vericem yine.
Biri yardım edip tutturuyor başardık öyle oluncaİkisini aynı anda emzirmeyi beceremedim ben yasen yapmışsın maşallah
Yanında kalan var miBiri yardım edip tutturuyor başardık öyle oluncaama genelde tek emziriyorum
Evet annem var canım senin?Yanında kalan var mi
Kayınvalidem var bu hafta gidecek tek bakacağım artıkEvet annem var canım senin?