Ah canım rabbim yardımcın olsun , doğumdan sonra uykusuz gecelerle boğuşuyorsun ama , ikiz hamilelik daha zor günlerin kolay geçsin inşallahKızlar masallah yavaş yavas bir düzene oturmayi başarmissiniz darisi bize. Ben de bi kac gundur ne sagima yatarken de zorlaniuorum artık. Ara ara da sanci vuruyo normal mi sizce daha 28+2 deyim. Persembe kan uyusmazligi ignesi icin doktora gidicem. Bana ciger gelistirici falan da yapmadilar
Aminn cnm aminn. Evt tahmin ediyorum uykusuz geceleri ama bu sekilde de kolay degil uyku da yok yemekten tad almada yok. Tabii sikayet etmiyorum Rabbim saglijla dogurmami ve burdaki arkadaslarin dogurmasini nasip etsin. Sen 35. Haftada mi mi dogum yapmistin cnmAh canım rabbim yardımcın olsun , doğumdan sonra uykusuz gecelerle boğuşuyorsun ama , ikiz hamilelik daha zor günlerin kolay geçsin inşallah
32.haftada yapıldık biz ilk doz ciğer geliştirici iğneleri . Yaparlar daha , önlem alırlar kesinlikle merak etme
Onların varlığı güç veriyorAminn cnm aminn. Evt tahmin ediyorum uykusuz geceleri ama bu sekilde de kolay degil uyku da yok yemekten tad almada yok. Tabii sikayet etmiyorum Rabbim saglijla dogurmami ve burdaki arkadaslarin dogurmasini nasip etsin. Sen 35. Haftada mi mi dogum yapmistin cnm
Allah kolaylık versin bakılıyor aslında ufak tefek yardım isteniyor onda da eşim olsa yeterKayınvalidem var bu hafta gidecek tek bakacağım artık
Aynen canım bebekler idare ediliyor , lohusalık psikolojisi ve kv stres ediyor beniAllah kolaylık versin bakılıyor aslında ufak tefek yardım isteniyor onda da eşim olsa yeter
Cnm yardımlari eminim cok kiymetli ama kayinvalide ne kadar iyi olursa olsun insan rahat edemiyor. Benimki de Allah razi olsun iyidir yardim istesem gelir hemen ama cok genc olmadigi icin ben bisey yapsa zorlanir veya istemeye cekiniyorum ben de boyle olunca. Kimseye yük olmayi sevmeyen biriyim. En guzeli rutine koyup kendi basimizin caresine bakmak sanırımAynen canım bebekler idare ediliyor , lohusalık psikolojisi ve kv stres ediyor beni
Evet her şey batıyot bazen banadaAynen canım bebekler idare ediliyor , lohusalık psikolojisi ve kv stres ediyor beni
Metsil verdi işe yaramadı Nurse harveysi tavsiye etti bakalım onu deniyoruzEvet her şey batıyot bazen banadaneyse geçecek inşallah gaz için damla falan yazdırdınmı?
Biogaia mı öyle bişi verdi benimkide. Daha kullanmadık bir tanesi kusuyor ya sürekli anlamadıkMetsil verdi işe yaramadı Nurse harveysi tavsiye etti bakalım onu deniyoruz
Bizde de öyleBiogaia mı öyle bişi verdi benimkide. Daha kullanmadık bir tanesi kusuyor ya sürekli anlamadık
Benimkilerde erkek kafa aşağıda kızın kafa yukarıda, benim sol ayağım şişti baya bugün doktora gittim. Yarın varis çorabı alacam. Sizinde ayağınız şişmiş miydiKızlar bugün kontrolum bardi ikizlerin birinin başı asagida biri tam tersi ayaklar asagida sagli sollu. Bu sekilde olan varmiydi. Bi de doktor yine suyun sinirda ekmegi falan kes dedi. Bayram dolayisiyla biraz baklavalari kacirdim belki de ondan su yine sinirda cikti
Bol bol su iç canım dinlen hep . Benimde bir aralar bebeklerin pozisyonu öyleydi kız dönmüştü oğlan tersti ama sonradan o da doğum pozisyonu almıştıKızlar bugün kontrolum bardi ikizlerin birinin başı asagida biri tam tersi ayaklar asagida sagli sollu. Bu sekilde olan varmiydi. Bi de doktor yine suyun sinirda ekmegi falan kes dedi. Bayram dolayisiyla biraz baklavalari kacirdim belki de ondan su yine sinirda cikti
Benimkilerde erkek kafa aşağıda kızın kafa yukarıda, benim sol ayağım şişti baya bugün doktora gittim. Yarın varis çorabı alacam. Sizinde ayağınız şişmiş miydi
Ne kadar sisti ayakkabi zor mu oluyor yani gozle farkedilecek durumda mi? Benim de bacaklarimda varis olustu ince ince maalesef sonradan gecmiyormustaBenimkilerde erkek kafa aşağıda kızın kafa yukarıda, benim sol ayağım şişti baya bugün doktora gittim. Yarın varis çorabı alacam. Sizinde ayağınız şişmiş miydi
Midem o kadar yukari sıkıştiki cnm doya doya su bile icemiyorum agzima geri cikiyor. Diyorum bi dogum yapayim iceeckler sular yiycekler hepsini doya doya yiyip icicemBol bol su iç canım dinlen hep . Benimde bir aralar bebeklerin pozisyonu öyleydi kız dönmüştü oğlan tersti ama sonradan o da doğum pozisyonu almıştı
Evet canım sol ayağım gözle görülebilecek şişlikte. Dün doktorlarla görüştüm, bugün bacagimdan ultrason cekilecem birde idrar tahlili verecem.Ne kadar sisti ayakkabi zor mu oluyor yani gozle farkedilecek durumda mi? Benim de bacaklarimda varis olustu ince ince maalesef sonradan gecmiyormusta
9.gun yaptırdım 600lerdeydi canım. 32. Haftadayiz ikizlerimlemerhaba hanımlar aranızda tüp bebek ikiz annesi olacak var mı,varsa kan testi yaptığınızda kaç çıkmıştı ve kaçıncı gün yaptırdınız yazarsanız çok sevinirim
lah sağlıkla kucağınıza almak nasip oldun benim de değerlerim sizinki gibi,keseyi kalp atışını ne zaman gördünüz acaba transferden kaç gün sonra9.gun yaptırdım 600lerdeydi canım. 32. Haftadayiz ikizlerimle
12. Günü gittim keseleri gördü. 6 haftalikti. 8. Hafta gittiğimde duydukMaşal
lah sağlıkla kucağınıza almak nasip oldun benim de değerlerim sizinki gibi,keseyi kalp atışını ne zaman gördünüz acaba transferden kaç gün sonra