2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Ayy belli oldu canım hayırlı olsun dayanır dayanır inşallah az kalmış çok heyecanlı

Çok şükür canım sağlıkla al kucağına bizede bu haftaları görmek nasip olsun

Çok şükür canım sağlıkla al kucağına bizede bu haftaları görmek nasip olsun
Amirim dağlıkla sıhhatle inşallah cümlemize ikiz gebeliğin sorumluluğu korkusu karnındayken bile iki katı oluyormuş , erken doğar, küveze girer gelişimi geri olur falan çok yıprandık bu süreçte . Allahım zamanında kolay doğumlar nasip etsin

Öncelikle hayırlısıyla güzel doğumlar olsun inşallah, bebislerin kiloları nasıldı, doktor bu konuda birsey söylüyor mu.
Bende çok heyecanlı bekliyorum da merak ettim

Öncelikle hayırlısıyla güzel doğumlar olsun inşallah, bebislerin kiloları nasıldı, doktor bu konuda birsey söylüyor mu.
Bende çok heyecanlı bekliyorum da merak ettim
Amin çok teşekkür ederim doktor boyları kiloları ideal diyor , ama ben son haftam diye ıspanak muz ve süte biraz daha ağırlık vereceğim , dilerim 3 er kiloyu görürüz ama zor gibi . Allahım sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip eder inşallah

tam seni merak ettiğim için girdim sayfaya ki belli olmuş bileee Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh

Masallah cnm guzel 36 gayet ideal bence. Saglikli dogumlar nasip olsun sana ve hepimize. Bu arada acilman var mi diye kontrol etti mi doktor.

Masallah cnm guzel 36 gayet ideal bence. Saglikli dogumlar nasip olsun sana ve hepimize. Bu arada acilman var mi diye kontrol etti mi doktor.
Teşekkürler canım , çok şükür ideal evet . Amin cümlemize sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallah ultrasondan baktı açılma yok dedi ama kızın başı çok aşırı baskı yapıyor dedi bende hissediyorum baya zaten

Demek karindan da acilmaya bakilabiliyor. Bu arada toplam kac kg aldın cnm ben şu an 8 kg almisim biraz hizli gidiyorum gibi geldi 25+2 deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…