Sorun yokmuş çok şükür kalp atışlarını duydukYaşadık canım hemde adet gibi kan boşaldı kaç kez progesteron pruloton iğnelerle şükür geçti sende güzel doktrunu bul bu iğneler olmazsa zor ikiz gebelikte
Ayy belli oldu canım hayırlı olsunselammm canlarbugün doktor muaynemiz vardı yine sancım çıktı ama doktor haftaya pazartesini görürüz inşallah dedi , eğer bir sıkıntı çıkmazsa 36+2 olarak haftaya çarşamba doğum planlanıyor. Çok heyecanlıyımm
Evet canım belli oldu , bu bayram şekerimiz minnoşlarımız olacak inşallahAyy belli oldu canım hayırlı olsundayanır dayanır inşallah az kalmış çok heyecanlı
Çok şükür canım sağlıkla al kucağına bizede bu haftaları görmek nasip olsunselammm canlarbugün doktor muaynemiz vardı yine sancım çıktı ama doktor haftaya pazartesini görürüz inşallah dedi , eğer bir sıkıntı çıkmazsa 36+2 olarak haftaya çarşamba doğum planlanıyor. Çok heyecanlıyımm
Amirim dağlıkla sıhhatle inşallah cümlemizeÇok şükür canım sağlıkla al kucağına bizede bu haftaları görmek nasip olsun
Çifte bayram olacak size inşallahEvet canım belli oldu , bu bayram şekerimiz minnoşlarımız olacak inşallahkorku heyecan hepsi aldı beni
Öncelikle hayırlısıyla güzel doğumlar olsun inşallah, bebislerin kiloları nasıldı, doktor bu konuda birsey söylüyor mu.Amirim dağlıkla sıhhatle inşallah cümlemizeikiz gebeliğin sorumluluğu korkusu karnındayken bile iki katı oluyormuş , erken doğar, küveze girer gelişimi geri olur falan çok yıprandık bu süreçte . Allahım zamanında kolay doğumlar nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim doktor boyları kiloları ideal diyor , ama ben son haftam diye ıspanak muz ve süte biraz daha ağırlık vereceğim , dilerim 3 er kiloyu görürüz ama zor gibi . Allahım sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip eder inşallahÖncelikle hayırlısıyla güzel doğumlar olsun inşallah, bebislerin kiloları nasıldı, doktor bu konuda birsey söylüyor mu.
Bende çok heyecanlı bekliyorum da merak ettim
tam seni merak ettiğim için girdim sayfaya ki belli olmuş bileee Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhselammm canlarbugün doktor muaynemiz vardı yine sancım çıktı ama doktor haftaya pazartesini görürüz inşallah dedi , eğer bir sıkıntı çıkmazsa 36+2 olarak haftaya çarşamba doğum planlanıyor. Çok heyecanlıyımm
Masallah cnm guzel 36 gayet ideal bence. Saglikli dogumlar nasip olsun sana ve hepimize. Bu arada acilman var mi diye kontrol etti mi doktor.selammm canlarbugün doktor muaynemiz vardı yine sancım çıktı ama doktor haftaya pazartesini görürüz inşallah dedi , eğer bir sıkıntı çıkmazsa 36+2 olarak haftaya çarşamba doğum planlanıyor. Çok heyecanlıyımm
Yaa canım teşekkür ederimm ilgin içintam seni merak ettiğim için girdim sayfaya ki belli olmuş bileee Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
Teşekkürler canım , çok şükür ideal evet . Amin cümlemize sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallahMasallah cnm guzel 36 gayet ideal bence. Saglikli dogumlar nasip olsun sana ve hepimize. Bu arada acilman var mi diye kontrol etti mi doktor.
Demek karindan da acilmaya bakilabiliyor. Bu arada toplam kac kg aldın cnm ben şu an 8 kg almisim biraz hizli gidiyorum gibi geldi 25+2 deyim.Teşekkürler canım , çok şükür ideal evet . Amin cümlemize sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallahultrasondan baktı açılma yok dedi ama kızın başı çok aşırı baskı yapıyor dedi bende hissediyorum baya zaten
En son 22. Haftamda falan 5 kilo almıştım ta ki 6. Aya girene kadarDemek karindan da acilmaya bakilabiliyor. Bu arada toplam kac kg aldın cnm ben şu an 8 kg almisim biraz hizli gidiyorum gibi geldi 25+2 deyim.
Olsun cnm ikizler de normal bence hersey 2 katı. Saglikli dogsunlar biz de saglikli dogumlar gecirelim insallah kilo işi kolay.En son 22. Haftamda falan 5 kilo almıştım ta ki 6. Aya girene kadartotalde 20 kilo aldım gibi
Evet doğru çok haklısın , amin inşallahOlsun cnm ikizler de normal bence hersey 2 katı. Saglikli dogsunlar biz de saglikli dogumlar gecirelim insallah kilo işi kolay.
Kuzum merhaba dikiş atmak riskli dediler yapmadılar rahime halka taktilar kesin çözüm değilmiş erken doğum diyorlar çok küçük bebeklerim doğarsa yaşamazlar dediler çok korkuyorumCanımm nasıl oldun çıktın mı hastaneden? Bir sorun yokturdır inşallahKelebegimx