2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Nasıl kalkan kullandınız acaba gümüş olanlardan mı

Evt alacagim ben de yorumlarda genelde cok iyi. Gercekten ilk dogumumda boyle biseyden haberim yoktu olsaydi mutlaka alirdim ben de cunku asiri yara olmustu gogüs uclarim.

Nasıl kalkan kullandınız acaba gümüş olanlardan mı
yok , aventin kalkanını aldım ben. zaten gümüş olanların pek süt toplayacak kapasitesinin olduğunu sanmıyorum. azımsanmayacak kadar süt toplanıyor aventin kalkanına sakın aman nolacak demeyin. hele ki ilk zamanlarında ne kadar kıymetli bir damla süt bile hemen çektirip şırıngayla verin. ( öyle şakır şakır sütüm gelmedi benim de başlarda hoş hala da şakır şakır gelmiyor )

göğüs uçlarım da yara olmadı . onun için de yoğun nemlendirici krem kullanın ( mumsy natural kullandım ben) her emzirme sonrası bolca, kalkanı koyun öyle kapatın. aventin kalkanında delikler var oralardan hava alıyor. benim şansıma göğüs uçlarım içeri , çökük vb gibi değildi. öyle bi durum için silikon uç öneriyorlar.

herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

Kızlar birsey soracam sizlere ikizlere gebeyim kontrole geldigimde rahim ağzı kısalığı var dediler yatış verdiler sizce nolur çok korkuyorum yaşayan varmi aranızda

Kızlar birsey soracam sizlere ikizlere gebeyim kontrole geldigimde rahim ağzı kısalığı var dediler yatış verdiler sizce nolur çok korkuyorum yaşayan varmi aranızda
Geçmiş olsun canım , bir bilgim yok inşallah bişey olmaz Allah’ın izniyle

Dinlenmen lazım genelde artık canım.belki dikiş atarlar. Progestan kullanıyor musun

Bu serklaj kendiliğinden atar mı yani dikiş atarmi bileniniz varmı doktorum imkansız açılmaz dedi ama sanki bende şuan dikiş yok gibi

5+5 haftalık ikizlere gebeyim kızlar. Dün gece önce kırmızımsı sonra kahve takıntılarım oldu bugün yok düşük mü yaptım yaşayan var mı

Bende daha çok yeni 2. Bebegi göremedik tam kaybolabilir demişti kanama falaan olurmu dedim olabilir acile gelirsin demişti sizde gidin isterseniz en azından hap fitil falaan veriyolar
5+5 haftalık ikizlere gebeyim kızlar. Dün gece önce kırmızımsı sonra kahve takıntılarım oldu bugün yok düşük mü yaptım yaşayan var mı

Yaşadık canım hemde adet gibi kan boşaldı kaç kez progesteron pruloton iğnelerle şükür geçti sende güzel doktrunu bul bu iğneler olmazsa zor ikiz gebelikte

Yaşadık canım hemde adet gibi kan boşaldı kaç kez progesteron pruloton iğnelerle şükür geçti sende güzel doktrunu bul bu iğneler olmazsa zor ikiz gebelikte
Benimde 2 kese göründü 2 oluşmamıştı daha kaybolada bilir dedi şuan kanama falan yok tedavisiz oldu ama doktor herhangi bişey vermedi normal mi anlayamadım ya bişey olursa korktum zor diyince

Benimde 2 kese göründü 2 oluşmamıştı daha kaybolada bilir dedi şuan kanama falan yok tedavisiz oldu ama doktor herhangi bişey vermedi normal mi anlayamadım ya bişey olursa korktum zor diyince
Ben anlamıyorum zaten tedaviyle olunca zor gebelik kıymetli bebek denip düşmesin diye her önlem aliniyo ama dogalda insanın yüzüne bakmıyorlar aynısını yaşadım cünki kackez düşük yaptım doğal gebeliklerin de çok derdim iğnesi yokmu diye yok derlerdi ama bu tedaviyle oldu günde 3 haftada 1 ayrı iğne oluyorum

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız şöyle bişey geldi başıma gittim haftama göre kese 1 hafta küçüktü 1 taneydi ihtimal vermiyodum ikize zaten küçük sağlıksızmı acaba diye dayanamadım 1 hafta sonra yine gittim doktora 2. Kesemi var orda dedim yok dedi sonra evet burda bi kese daha var bebek oluşmamış kaybolada bilir devam da edebilir dedi şaşırdım nasıl beklemiyodum kaybolurken kanama olurmu peki geliyim mi dedim acile gelebilirsiniz dedi o kadar şuan ne durumda bilmiyorum açıkcası tekrar gitmek istiyorum en azından 2. Bebegide görürürüm ilk bebeğin kalp atışı gördüm ben dinlemek istemedim çok küçük diye şuan kafam o kadar kaşırık ve ikizin verdi şok endişe gitsem mi başka bi doktora kızımda da hiç kanama falan yaşamadım başımada gelmedi o fiiller iğneler tecrübe sıfır şuan bende

İkizlerde kanama normal oluyo hep denildi siz güzel bı doktor bulun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…