kız haftasıyla uyumlu 29 da , erkek olan 30. Haftalık görünüyor. Normal dedi olabilir bunlar dedi , çok şükür bir problem yok kalbinde falanEvet erkek bebeğin daha kilolu olması normal. Haftaları nasıl peki bebişlerin arada fark olsa bile başka parametrelere de bakıyor bebeğin haftasına göre durumu nasıl, gitgide artıyor mu azalıyor mu, bebeklerin mesane ve kalp durumları nasıl vs.
İyi çok güzel fark canım . Valla arada açılıp azalması normal demekki elimizden birşey gelmiyor ki birinin suyu fazlaydı benim sadece o biraz sıkıntı inşallah erken doğuma sebep olmasındasapphire_silk
Ya maşallah ne güzel halen prilam kullanıyorum ona rağmen kusmalrim çok yavaş yavaş geçiyor ilk gebelikmi acaba karnınız çok ciktimi
kız haftasıyla uyumlu 29 da , erkek olan 30. Haftalık görünüyor. Normal dedi olabilir bunlar dedi , çok şükür bir problem yok kalbinde falan
Çok geçmiş olsun , kişiden kişiye değişiyor kesinlikle hamileliğin zorluğu ben de çok zorlandım başlarda da şuan da . Allah kolaylık versin inşallahGünaydın hanimlar hamileligin bu kadar zor gececegini kimse soylemedi.. bizi yine hastaneye yatirdilar idrar yolu enfeksiyonundan mide bulantimi o da tetikliyormus su icemiyorum ne yaparsam su midemi bulandırıyor
Malesef su içmezsen asla geçmez bizim bı tanıdık su icemiyordu sürekli doktor serum bagliyorduGünaydın hanimlar hamileligin bu kadar zor gececegini kimse soylemedi.. bizi yine hastaneye yatirdilar idrar yolu enfeksiyonundan mide bulantimi o da tetikliyormus su icemiyorum ne yaparsam su midemi bulandırıyor
Su çok önemli kızlar evet bol bol için. Hem enfeksiyon için hem bebiş için. Ben kasılmadan dolayı bir gün yattım da bol su içeceksin dedi her gün 3 litre içiyorum.Malesef su içmezsen asla geçmez bizim bı tanıdık su icemiyordu sürekli doktor serum bagliyordu
Çok geçmiş olsun, ben normalde çok içerdim suyu bi ara bulantılardan içemez olmuştum o zaman iyice zorlaşmıştı gebelik. Hem bulantılar, hem kabızlık, hem halsizlik hepsi üst üste binmişti. Soğuk suyun tadı bi nebze daha çekilir gelmişti o zaman bi denesen belki biraz daha içebilirsin öyleGünaydın hanimlar hamileligin bu kadar zor gececegini kimse soylemedi.. bizi yine hastaneye yatirdilar idrar yolu enfeksiyonundan mide bulantimi o da tetikliyormus su icemiyorum ne yaparsam su midemi bulandırıyor
Canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm , Allahım tez vakitte doldursun yerleriniMalesef bebeklerimim kalbi durdu ikisini de kaybettim. Bu aci tarif edilemez icimdeki boslugu dolduramiyorum Allah isteyen kimsenin kolunu bos birakmasin.
Maşallah sağlıkla kucağına alKızlar bebeklerinin ultrasonda yüzünü görebilen var mı yaBizimkiler hiç göstermiyorlar doktor ikizlerde alanları dar olduğu için pek fırsat olmaz diyor . Bugün biraz oğlanı görebildik ama 30.haftadayız daha kızımı göremedim hiç
Amin canımm cümlemiz inşallahMaşallah sağlıkla kucağına al
Peki serklaj yaptirdinmi
Kuzum bizde zor görüyoruz arkaları dönük oluyor ya da yandan görüyoruzKızlar bebeklerinin ultrasonda yüzünü görebilen var mı yaBizimkiler hiç göstermiyorlar doktor ikizlerde alanları dar olduğu için pek fırsat olmaz diyor . Bugün biraz oğlanı görebildik ama 30.haftadayız daha kızımı göremedim hiç
Normal tek gebeliği olan arkadaşım 26.haftada öyle net fotoğraflar almış ki , kıskandımKuzum bizde zor görüyoruz arkaları dönük oluyor ya da yandan görüyoruz
Evet ya kuzucuklarNormal tek gebeliği olan arkadaşım 26.haftada öyle net fotoğraflar almış ki , kıskandım
Bizim bebişler sığamıyor kadraja birbirlerini ittiriyorlar
Aynı bizEvet ya kuzucuklarolsun canım sağlıklı olsunlarda. Ama her kontrole gidişte eşimle diyoruz inşallah dönerler yüzlerini diye
Nasıldı kontrolün? İyi mi boyları kiloları falanAynı bizevet sağlıklı olsunlar yeter
Çok şükür kontrol iyi geçti kuzum , geçen hafta baskı vardı , bu hafta bir sıkıntı görünmüyor dedi . Zaten bende rahatladığım için biliyordum az çokNasıldı kontrolün? İyi mi boyları kiloları falan
İyi çok şükür canım. Bende ptesi gideceğim bakalım nasıl minnoşlarÇok şükür kontrol iyi geçti kuzum , geçen hafta baskı vardı , bu hafta bir sıkıntı görünmüyor dedi . Zaten bende rahatladığım için biliyordum az çokKiloları da iyi dedi çok şükür
Ayaklarım şişiuor ama baya , arada iniyor ama şiş genel olarak . Sen de durumlar nasıl , nasıl gidiyor ? Çatlak falan oluştu mu