- 30 Mayıs 2015
- 4.705
- 10.674
- 33
benimki direkt beni yere çekip üstüme çıkıyorİstediğini nasıl anlıyorsunuz?Ben artık günde 3 defa emziriyorum,3 defa da katı gıda yiyor,gece emzirmeyi de 10 gündür kestim.Gece uyanıp ağlasa da,vermedim.Gündüz sık-sık su teklif ediyorum.Bizde klima da çalıştırıyorum,meme isteği olmuyor,1-2 defs gelip elbisemi kaldırdığı oldu,onda da süt verme zamanımdı.
ben de aynıyım 24 kilo verdimSelamlar kızlarHavalar ısındı iyice huysuz oldu kızım sürekli meme istiyor tükendim bittim ben sık emzirme olayı olduğu için kilo veriyorum kemiklerim kaldı sadece
Çok geçmiş olsun, bence sıcaklardan dolayı olabilirDün gece kızım uyandı, sarıldım heryeri yaş, kustu sandim, zibini bi çıkardım meğer ishal olmuş kaka çıkmış heryerinde, omuzları göğsü heryeri kalaydı yatağı felan batırmış hep, neden olmuş olabilir acaba, eslik eden bi ates, rahatsızlık mizmizlikta yok, gayet iyiydi çok şaşırdım
Biz de misafirlikteyiz, herkesin içinde tişörtümü açıyor , yapışıyor. Yatarken de iki eliyle tutuyor sanki dürüm yiyorbenimki direkt beni yere çekip üstüme çıkıyoratletimi indirip memeyi çıkarıyor. hatta mama sandalyesinde yemeğini yemeyip memeye uzanıyor
Benimki de öyle, neredeyse ek gıda yemiyor çünkü acıkmasına vakit olmuyorSaat başı yakama yapışıyor açmaya çalışıyor meme diyor.ne güzel gece de kesmişsiniz benim için günlerim o kadar zor ki bu yüzden
yaaaa hahahahah başkasında görsem çok gülerdimBiz de misafirlikteyiz, herkesin içinde tişörtümü açıyor , yapışıyor. Yatarken de iki eliyle tutuyor sanki dürüm yiyor
Ben bu yüzden meme kelimesini hiç söylemedim ki,öğrenmesin,çünki arkadaşlarımdan duymuştum ki,sonra herkesin içinde söylüyorlar.Sizinki memeyi çok seviyor sanırım.Benim oğlum da emmeyi seviyor,ama sizinki kadar değil.Yemekleri nasıl yiyor,su içiyormu?Az mı yiyor?Saat başı yakama yapışıyor açmaya çalışıyor meme diyor.ne güzel gece de kesmişsiniz benim için günlerim o kadar zor ki bu yüzden
İstediği zaman dikkatini başka şeye verseniz nasıl olur?Ben sabah uyandığında,öğleden sonra,ikindi vakti gibi ara öğün olarak ve akşam yatmadan önce emziriyorum.1 yaşındaki çocuk için böyle iyimiş.Siz de sadece bu zamanlarda verseniz belki düzene girer.Saat başı yakama yapışıyor açmaya çalışıyor meme diyor.ne güzel gece de kesmişsiniz benim için günlerim o kadar zor ki bu yüzden
Allah yardımcın olsun.benimki direkt beni yere çekip üstüme çıkıyoratletimi indirip memeyi çıkarıyor. hatta mama sandalyesinde yemeğini yemeyip memeye uzanıyor
Ben bu yüzden meme kelimesini hiç söylemedim ki,öğrenmesin,çünki arkadaşlarımdan duymuştum ki,sonra herkesin içinde söylüyorlar.Sizinki memeyi çok seviyor sanırım.Benim oğlum da emmeyi seviyor,ama sizinki kadar değil.Yemekleri nasıl yiyor,su içiyormu?Az mı yiyor?
Sabah her gün bir yumurta sarısı, yanında birseyler veriyorum. Karadut özü ile sulandırılmış şekilde veriyorum. Öğlen meyve saati sonrası da yoğurt akşam da 6.7 gibi yemek yiyor sebze yada kıyma tarzı yiyor. Yemek yiyor ya içeri salona geçiyorum meme tutuyor ağlıyor bırakmıyor peşimiİstediği zaman dikkatini başka şeye verseniz nasıl olur?Ben sabah uyandığında,öğleden sonra,ikindi vakti gibi ara öğün olarak ve akşam yatmadan önce emziriyorum.1 yaşındaki çocuk için böyle iyimiş.Siz de sadece bu zamanlarda verseniz belki düzene girer.
Sabah 5-6 gibi uyanıyor , emiyor . 7 de tekrar emerek uyuyor. 8:30 -9 gibi uyanıyor. Kahvaltı yapıyor .İstediği zaman dikkatini başka şeye verseniz nasıl olur?Ben sabah uyandığında,öğleden sonra,ikindi vakti gibi ara öğün olarak ve akşam yatmadan önce emziriyorum.1 yaşındaki çocuk için böyle iyimiş.Siz de sadece bu zamanlarda verseniz belki düzene girer.
Çok sık emdikleri için böyleben de aynıyım 24 kilo verdim
Meyveyi ara öğün ya da sabah kahvaltıdan önce verin,öğlen ve akşam normal yemek verin.Öğlen normal yemek yemediği için günlük kaloriyi az alıyor,bu yüzden de onu anne sütüyle tamamlıyor bence.Sabah her gün bir yumurta sarısı, yanında birseyler veriyorum. Karadut özü ile sulandırılmış şekilde veriyorum. Öğlen meyve saati sonrası da yoğurt akşam da 6.7 gibi yemek yiyor sebze yada kıyma tarzı yiyor. Yemek yiyor ya içeri salona geçiyorum meme tutuyor ağlıyor bırakmıyor peşimibugün mesela yarım saatte bir emmek istedi vermedim 2 saat tuttum o bile uzun süre bizim için.. o kadar yorucu ki hayattan beziyorum bazen.. Geceleri sık sık uyanıyor ne olacak bilmiyorum.
12-1 gibi normal yemek yemeli,emzirmemelisiniz,sizde de günlük kalorisini anne sütünden alıyor.O yüzden ek gıdanı fazla yemiyor.Sabah 5-6 gibi uyanıyor , emiyor . 7 de tekrar emerek uyuyor. 8:30 -9 gibi uyanıyor. Kahvaltı yapıyor .
11 gibi meyve ya da yoğurt yiyor.üstüne meme istiyor.12-1 gibi emip uyuyor. Bazen 2 bazen 3 saat uyuyor ama aralıksız değil, uykusu açılmadan tekrar emziriyorum başka türlü asla uyumuyor. 4 te kalkıyor. Yemek yiyor, meyve yiyor. 6:30-7 gibi akşam emip uykusuna yatıyor, 9-10 ,12-1 ,4-5 arası tekrar emiyor.
Günlük döngümüz bu şekilde .Yaklaşık 9-10 kere emiyor.
Ben de meme değil de süt olarak öğretiyorum.
benimki böyle yese ben de memeyi bıraktırırdım söylediklerini bir haftada anca yiyordurMeyveyi ara öğün ya da sabah kahvaltıdan önce verin,öğlen ve akşam normal yemek verin.Öğlen normal yemek yemediği için günlük kaloriyi az alıyor,bu yüzden de onu anne sütüyle tamamlıyor bence.
Yumurtanın beyazını neden vermiyorsunuz?Ben kahvaltıdan önce yarım muz,rendelenmiş yarım ya da tam elma veriyorum,o yerken pankek(1 yumurta,meyve,yulaf ya da tam buğday unu,ceviz,yoğurt-5-6 tane pankek oluyor) ya da meyveli cevizli muhallebi yapıyorum.Yanında da yoğurt veriyorum.Öğlen ve akşam kıymalı yemek veriyorum,yanında da buharda ya da yemeğin suyunda pişmiş sebzeler oluyor.