Ayy ne şanslısınızHayırlı olsun.Biz pek dışarı çıkmıyoruz,bahçemiz var,bahçeye çıkarıyorum
Saol canı. Dağa iyisi senin olsun.. Ne güzel.valla bizim.burda yer taş binaHayırlı olsun.Biz pek dışarı çıkmıyoruz,bahçemiz var,bahçeye çıkarıyorum
Kızıma Meva diye seslendiğim de bakiyor. 11 ayllikken anne demeye başladı. O kadar güzel diyor ki eriyorum.Kızlar sizin çocuklar ismine bakiyor mu? Benimkinde tık yok. Anne baba da demiyir
İsmine bakıyor. Sadece baba ve dede diyor ama bilinçli olarak demiyor bence. inek sesi ile horoz sesi çıkarıyor. Ama anne demiyor. Bi de anlamsız de ba be bu gibi heceler çıkarıyor. Erkekler biraz daha yavaş bu konuda bence.Kızlar sizin çocuklar ismine bakiyor mu? Benimkinde tık yok. Anne baba da demiyir
Bizimki de aynı. Gecede 10 kere kalkıyo belki emmeye. Su verince sinirleniyo. Ben de aynıyım emzirmekten hiç kilo alamıyorum saç dökülmesi de bitmiyor bu yüzden. Gün içinde de canı isteyince mızmızlık yapıp emiyor 2 fırt çekip kalkıyor.Selamlar kızlarHavalar ısındı iyice huysuz oldu kızım sürekli meme istiyor tükendim bittim ben sık emzirme olayı olduğu için kilo veriyorum kemiklerim kaldı sadece
Gece işkence çekiyorum sıcak nem o biçim daha yazım başındayız. Nasıl olacak böyle Allah yardımcımız olsun.Bizimki de aynı. Gecede 10 kere kalkıyo belki emmeye. Su verince sinirleniyo. Ben de aynıyım emzirmekten hiç kilo alamıyorum saç dökülmesi de bitmiyor bu yüzden. Gün içinde de canı isteyince mızmızlık yapıp emiyor 2 fırt çekip kalkıyor.
Ayy ne şanslısınız
Bahçemiz küçük,ağaç da yok,2 gülümüz var.Ama çok kolaylık.İstediğim zaman ev haliyle çıkıp geziyoruz,havamızı alıyoruz.Saol canı. Dağa iyisi senin olsun.. Ne güzel.valla bizim.burda yer taş bina
Evet ismine bakıyor,baba diyor,ama bilinçli değil.Ben "bak" ve "gel" kelimelerini sık kullanıyorum,o da ba,ge diyor.Anne demeyi öğretemedim.Yerde 1 şey bulduğunda anneye ver diyorum,bana veriyor,bir şeye olmaz,elini vurma dediğimde elini geri çekiyor,yani dediklerimi anlıyor.Kızlar sizin çocuklar ismine bakiyor mu? Benimkinde tık yok. Anne baba da demiyir
İstediğini nasıl anlıyorsunuz?Ben artık günde 3 defa emziriyorum,3 defa da katı gıda yiyor,gece emzirmeyi de 10 gündür kestim.Gece uyanıp ağlasa da,vermedim.Gündüz sık-sık su teklif ediyorum.Bizde klima da çalıştırıyorum,meme isteği olmuyor,1-2 defs gelip elbisemi kaldırdığı oldu,onda da süt verme zamanımdı.Selamlar kızlarHavalar ısındı iyice huysuz oldu kızım sürekli meme istiyor tükendim bittim ben sık emzirme olayı olduğu için kilo veriyorum kemiklerim kaldı sadece
İsmine uzun zamandır bakıyor ama bilinçli bir kelimesi yok henüz dede baba mama anne diyor ama demek için değil ses çıkarıyor sadece yaramazlık yapınca hayır diyorum onu çok güzel anlıyor güya sinir yapıyor hemen ona engel oldum diyeKızlar sizin çocuklar ismine bakiyor mu? Benimkinde tık yok. Anne baba da demiyir
Saat başı yakama yapışıyor açmaya çalışıyor meme diyor.İstediğini nasıl anlıyorsunuz?Ben artık günde 3 defa emziriyorum,3 defa da katı gıda yiyor,gece emzirmeyi de 10 gündür kestim.Gece uyanıp ağlasa da,vermedim.Gündüz sık-sık su teklif ediyorum.Bizde klima da çalıştırıyorum,meme isteği olmuyor,1-2 defs gelip elbisemi kaldırdığı oldu,onda da süt verme zamanımdı.
Ismine bakıyor, herkesi biliyor anne nerde bana bakar, baba nerde babaya bakar, babanne dede deyince onlara bakar, anne diyor de de (gel gel) diyor, abisi Emir e emmeh diyor, kedi kopek kuş horoz takliti yapıyor, herkesin eşyasını tanır özellikle babanın ne bulsa ah ah diye götürür verir, öpmeyi öğrendi ağzını değdirip ummah diyor, öyle şeyler şuan. Yavaş yavaş öğrenmiyorlar belki bakmak istememiştir seninkiKızlar sizin çocuklar ismine bakiyor mu? Benimkinde tık yok. Anne baba da demiyir
gece hariç benimki de aynıSaat başı yakama yapışıyor açmaya çalışıyor meme diyor.ne güzel gece de kesmişsiniz benim için günlerim o kadar zor ki bu yüzden
canı isterse bakıyorKızlar sizin çocuklar ismine bakiyor mu? Benimkinde tık yok. Anne baba da demiyir
Diş çıkarma durumu varsa o da yapmış olabilir. O gün yediği şey de dokunmuş olabilir.sıcaklardan da ishal olmuş olabilirler kızlar geçmiş olsun