Bizimki babasıyla sadece oyun oynamak istiyor kaçmalı kovalamalı kahkahalı, o kadar eğleniyor ki gümbür gümbür inletiyor kahkahalarıyla onun dışında bana iyice yapıştı hep ben yürüteyim istiyor, yemek yememe bile izin vermiyor.Kızlar bir şey soracağım. Benim oğlum benden çok babasini istiyor. Sizlerde de var mı ? Acaba beni sevmiyor olabilir mi?
Bizde araba da yok toplu taşıma rezilliğiYaaa benimde aynıhep tek biyerlere kaçıp plan yapıyorum iki üç saat yani haftada bir falan yoksa oğlumla yaptıklarımız klasik çünkü arabada durmuyor oto koltuğu asla sevmiyor sürekli sahilde yürüyüş en fazla caddeye gidip orda yürüyüş avm bile en yakın avm maks 15 dk yoksa arabada kriz yurtdışına çıktı arkadaşım oğlu iki yaşında yani çok yoruldum dedi ben asla cesaret edemiyorum
maşallahın var hiç sesini çıkarma40 yaş üstü ben ne yapayım o zaman
Ben geç oldu diye pişman değilim. Gezmişim, tozmuşum,dilediğim gibi yaşamışım şimdi de kalan hayatımı ona göre yaşayacağım.
Benimki babayı neredeyse benim kadar gördüğü için bana daha çok düşkün
minik bir tavsiyeBizimki bisiklette de durmuyor globber almıştık, boş boş sürüyoruz
Oyy allah yardımcın olsun canım ya anaların hakkı asla ödenmezBizde araba da yok toplu taşıma rezilliğibebek arabasında da durmuyor otobüste illa kucağa gelecek her zaman yer veren de olmuyor o yüzden pek de bi yere gidemiyorum çarşamba hastaneye götüreceğim 2 vesait nasıl yapıcam diye düşünüyorum kara kara hava da çok sıcak
Bizde aldık doğumgününde hatta iki dk önce babasıyla yolladım bisikletine bindi gitti ama uzun vadede sever mi bakalım inşallah kullanır demek herkes aynı durum valla kucak olayı çok fenaAllah sabir versin canım. Benim bebe de ne oto koltuk ne bebek arabasını sevdi. Sürekli kucakta gezdiriyoruz bir yere giderken. Şimdi kontrollü bisikletler var ondan alacagim. Belki çok sever bizde rahatlarızarkadaşında ne cesaretliymis. Valla biz 10 dk arabada bir yere gidemiyoruz.
Çok geçmiş olsun. Pamuğa bolca kolonya dökün , şişen yerin üzerine koyun. Bir de parol verebilirsiniz.Bugün 1 yaş aşılarını yaptırdık. Bacağı şişti, iğne yapılan yer. Çok ağlıyor bi yere degdikçe. Nasıl geçer bilen var mı?
Benim bebeğim de arabada durmak istemiyor, genelde kucağımda taşıyorum . Bir de ağırBizde araba da yok toplu taşıma rezilliğibebek arabasında da durmuyor otobüste illa kucağa gelecek her zaman yer veren de olmuyor o yüzden pek de bi yere gidemiyorum çarşamba hastaneye götüreceğim 2 vesait nasıl yapıcam diye düşünüyorum kara kara hava da çok sıcak
Çok teşekkür ederim şimdi uyudu, muhtemelen birazdan dönerken acısına uyanacak. Hemen deneyeceğim. Calpol verdik çok huzursuz oldu yatmadan önce.Çok geçmiş olsun. Pamuğa bolca kolonya dökün , şişen yerin üzerine koyun. Bir de parol verebilirsiniz.
Hassas bebek sizin ki ,Çok teşekkür ederim şimdi uyudu, muhtemelen birazdan dönerken acısına uyanacak. Hemen deneyeceğim. Calpol verdik çok huzursuz oldu yatmadan önce.
Ne zaman aşı yaptırsak ya ateşi çıkar ya huysuzlanır,bacağı mutlaka beze olur. İnstagramda görüyorum bebelerine aşı yaptırıp gezmeye gidiyorlar. Bizimki de şans
Fiyati yüksekmişBizimki bisiklette de durmuyor globber almıştık, boş boş sürüyoruz
Benim ki vin vin diye surmeye çalışıyor. Umarım vok ilerlemeden unuturlar. Sen nereledeydinBenim ki çok meraklıydı, şimdi ara sıra çalıştırınca geliyor, daha öncesinde hep duvarda asılı süpürgeye işaret ederdi, dışarda cafe ya da sokakta temizlik işçilerinin süpürgelerine de aşırı meraklı.
Ne kadar güzel desem mi bilemedim. Senin açından nasıl. Benim ki hiç beni istemiyorBizimki babasıyla sadece oyun oynamak istiyor kaçmalı kovalamalı kahkahalı, o kadar eğleniyor ki gümbür gümbür inletiyor kahkahalarıyla onun dışında bana iyice yapıştı hep ben yürüteyim istiyor, yemek yememe bile izin vermiyor.
Umarım sever . Ne istesek tam tersi çıkıyorBizde aldık doğumgününde hatta iki dk önce babasıyla yolladım bisikletine bindi gitti ama uzun vadede sever mi bakalım inşallah kullanır demek herkes aynı durum valla kucak olayı çok fena
Soğuk kompres yapmaya çalış rahatlatır bacağınıBugün 1 yaş aşılarını yaptırdık. Bacağı şişti, iğne yapılan yer. Çok ağlıyor bi yere degdikçe. Nasıl geçer bilen var mı?
Bende aynı durumdayımMerhaba kızlar, nerdeyse son 1 haftadır uykusuzluktan deliye döndüm. Oğlum gece sürekli uyanıyor,ağlıyor. Gündüz uykuları da kısaldı. Eli hep ağzında,salyalar akıyor. Üstte 4 altta 4 dişi var sanırım yeni diş geliyor. Bitik durumdayım yani
Bir de oyuncaklarla oynamıyor artık,sürekli zarar yapma peşinde. Yürüyemiyor da daha sadece sıralıyor tutmamızı istemiyor. Uykusuz olumca benim tahammülüm hiç kalmıyor. En güzel günleri ama ben büyüsün diye sabırsızlanıyorumçok zorlanıyorum
ay mesajımı tekrar okuyunca fark ettim 31 yaşında değilim ben ya hahahahagah eylülde 33 oluyorumbugün kutlama olacak değil mi doğum günü kutlu mutlu olsun bebişin ♥
ben de 31 yaşındayım ama ben önceden anne olmadığıma pişman değilim ya. ben de çok yoruluyorum ama yine de iyi ki gezip tozmuşum diyorum