2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
söylediklerin dişin çıkması yakın diye düşündürdü benim canım kolaylıkla çıkarsın inşallah minik kuzu

benim bebişin uykusu bir tık iyileşti. diş hala yok. ağlayarak uyanmasını artık kaka sancısına bağlıyorum..
dün vücudunda 1-2 yerde alerji belirtileri gördüm. abimlere gitmiştik bütün akşam ağlak ve yanakları kıpkırmızıydı sürekli hapşırdı. hasta oluyor sandım. google a bi baktım ki alerji de aynı şeyleri yaparmış. burun tıkanıklığı nefes almada zorluk vs.. galiba alerji oldu ve sanırım kividen.

Aaa valla bizde de var aynı belirtiler ama kivi vermesim yanakları kırmızı kakası ek gıda zamanı baya katılaştı bizde de muz galiba neyse uykusunun düzelmesine sevindim alerji geçici zaten

Evet pesinden çok gezeceksin bebisin, sen gor gezmeyi
Lütfen ben öyle ümit ediyorum yıkmayın hayallerimi
1 Saat tutacağını bile sanmıyorum. Bu ağlıyor meme istiyor deyip kucağım da buluyorum

Bende 2 kere oldum 38 gün arayla şimdi 40 gün oldu hala olmadım bekliyorum

Diş olayı illallah ettirdi artık ya peşpeşe patlatacak sanırım diğerlerini de çünkü bizim alt dişler çıkalı baya oldu 3,5 ay kadar

Kesinlikle sana katılıyorum, yalnız büyütmek çok iyi, ben kaynanamla yaşıyorum, çocuğuma bakıyor ama ben bakamıyorum vakit geçiremiyorum çocuğuma, yedir yika, topla sil süpür hoop akşam, ertesi gün yine aynı, emerken birde yemek yedirirken beraberiz, 4 ogün sofra seriyorum en az 2 çeşit yemek istiyorlar her ogüne, bazen bi yerlere gidince onlar, öyle rahatliyorumki, kizim ve oglumla kahvalti yapiyoruz, kizimi uyutup evi ocagi topluyorum, uyanirsa mama sandalyesinde otururken az bisey yemek yapiyorum yiyoruz, yine uyku saati gelince uyuyor aksam yemegini koyuyorum, bu kadar, çokmu yorgunum hafif evi toplar yatarım ama imkani yok, sabahlara kadar gözümgözüme değmese bile dinlenme imkanim sifir
Kizlar kac ögün ek gida veriyorsunuz?
Ben 3 defa veriyorum, kahvaltı ediyoruz, öğlen beraber yiyoruz, akşam da beraber yiyoruz, akşamları hafif olsun diye cacık yada yoğurtlu biseyler yediriyorum, uydurarak yapıyorum yemeklerini

Kızlar benim gibi bez markası deneyen varsa, molfix in kalıbı gayet büyük ve güzelmiş, ben kalıbı geniş diye goon kullanıyordum, Amazon da molfixin 100 lü paketi 290 tl diye molfix alayım dedim iyikide almışım, 2 tane 100 erli paket geldi, müşteri hizmetlerine yazdım, ben bi tane paket aldım 2 tane geldi diye, paketleme esnasında karışıklık olmuş, bizden size hediyemiz olsun dediler 290 tl ye 200 tane bez almış oldum. Ama genişliği çok iyi goondan daha geniş karnını belini güzel sarıyor, tavsiye ederim

Yok kuzum demek istediğim kaka yapabilecek kadar uyanık hale geliyor
kaka için uyanıyorsa gaz sancısı olabilir
Kaka için uyandığını sanmıyorum ben ya çünkü acıkma ağlaması yapıyo emziriyorum doyuyo yatağa bırakana kadar uyuyo bıraktığım an gözler cin mübarek
Of of herkeste sanırım aynı problem mevcut ya bizimkinin bütün damak şiş ama gelen diş yok 8 aylık oldu nerdeyse hala diş çıkarcak
Sorma valla benim gündüz vaktim olsa hemen uyurum ama yalnızım birde memuriyet dolayısıyla ailelerden uzakta yasıyoruz kimsem yok yardımcı olabilecek mental sağlığım için çok endişeliyim ama yapacak hiç bir şey yok iyi olsunda ben uyuyunca geçer diyip geçiştiriyorum kendimi

Doğduğun günden beri kızıma molfix kullanıyorum. 5 numara kullaniyoruz biz

İdrar yolu enfeksiyonunu kökden çözdüğünü söylüyor,grupta bu rahatsızlığı olanlar vardı,umarım işinize yarar

Kizlar kac ögün ek gida veriyorsunuz?
dünden itibaren öğünlerini azaltmaya başladım,çünki kabız olmaya doğru gidiyordu,kaka yaparken çok zorlanıyordu,bu gün bir az normale döndü gibi,oğlum verdikce yiyordu,son günler bir az çok vermişim sanırım.7.5 aylıkken 3 öğüne geçmiştim,pişmanım bir az,8.ayı bekleseydim daha mı iyi olurdu diye düşünceler var kafamda.Yarın oğlum 8 aylık olacak.

Ben molfix i sleepy ile birlikte 2 aylık filandı galiba kullandım net hatırlayamıyorum sonra goon premium soft a geçtim hala da kullanıyorum şimdi. molfixin yumuşaklığı nasıl( 64 beze 300 tl verdim bugün )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…