- Konu Sahibi sehribann16
- #1.941
Bi de canım sen bugün yarın değerlendir mutlakakızlar son olarak testim bu şekilde hangi günü pik kabul edeceğim bir yorumlar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de canım sen bugün yarın değerlendir mutlakakızlar son olarak testim bu şekilde hangi günü pik kabul edeceğim bir yorumlar mısınız
Aynen benimde öyle neden oluyo anlamiyorum sen önceki hamileliginde bunu yasamismiydin canımKız bu ay full ağrı çektim bende herhalde reglke başladı bak öteki regl geliyor hala sancım var
Pazar pazartesiyi değerlendirdim bugünüde değerlendiricem. Yarın çatlar umarımCanım dünü de degerlendirseydin sen yani pazartesi salı çarşambayı değerlendir yarin çatlar büyük ihtimalle yumurtan
Pazar ptesi ve bugün yarın çatlarsa yarınıda inş bakalım hayırlısıBi de canım sen bugün yarın değerlendir mutlaka
Bugun ve yarinida degerlendir ondan sonra beklemeye gec bencePazar pazartesiyi değerlendirdim bugünüde değerlendiricem. Yarın çatlar umarım
Gecen ay belirtilerin mi vardı nasil regl oldun canımBen yine geldim Geçen ay hamile değilmişim sizin düşündüğünüz giib oldu adet oldum bu ay dualarına talibim inşallah doğru yakalarım yumurtlamayı oda tutar
Canım acile gitseydin kan verseydin keşke antibiyotik kullanıcam diyipOkadar ikilemde kaldım ki anlatamam. Erken gebeliğe okadar para vermeyeyim boş yere dedim normal test yaptım. Negatif. Antibiyotiği kullanacağım mecbur ama hala gelen bir şey yok kafayı yiyeceği.
Ne gelirse başım üstüneAnladım canım sen denemeye devam et muayeneye kadar allahtan ümit kesilmez
Yok canım ya git gel yapçam o kadar ruhumu yoruyor vücudumu değildeAslında sökemediğin için gitsen mi ki canım
Canım ben söktürücü ile düzenli oluyorum adet yoksa aylarca olmuyorum gebeliğe engel olmayandan duphaston adı bak seninde küçülmüş gerçekten etkili demek kiBen ayın 21 inde gittim kist var dedi doktor doğum kontrol ilacı verdi kullanmadım soğan kürü deneyip 6 gün denedikten sonra kontrole gittim 1cm küçülmüş dedi. Yorumlara baktım genelde yorumlar iyi merak ettim ondan
Allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez sen yine de iyiye yormaya çalış canım benimAh canım ne güzel açıklamış anlatmış detaylı kız ben tam felaketim yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlama zaten şehricim hiç bir belirtim de yok mümkün değil gibi bu ay önümüzde ki maçlara bakacağız artık
Banada iç diyolar hep yengem ablalarım ama ben içmiyorum hiç gelmiyor içesim tadından dolayı da değil ben sabırsızım içtiğim ay etki yapmadı ya soğudum bidaha içmedimEvet kullandığım ay hamile kaldim diyen çok
Canım çatlamayıp buyuyup kist olmuş olabilir pcos musun sende ben öyleyim bizde görülen bi durum benim geçen ay çatlatma iğnesi ne rağmen bi tanesi çatlamayıp kist oldu 3 cm bizler için en sağlıklısı iyi bi doktor kontrolünde yumrta takibi yaptırmakŞehribancım şöyle benim adetlerim çok düzensiz. 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum bir türlü t çizgim koyulaşmıyordu yani yumurtlayamıyordum. 6 gün önce T ve C çizgim aynı koyulukta çıktı yani yumurtladım ama gel gör ki ilk yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti hala yumurtam çatlamadı testlerde hala pik görünüyor
Soğan kürü ile ben 20 li yaşlarımda kistlerimden tamamen kurtulmuştumCanım ben söktürücü ile düzenli oluyorum adet yoksa aylarca olmuyorum gebeliğe engel olmayandan duphaston adı bak seninde küçülmüş gerçekten etkili demek ki
Canım pik 2 gün sürebiliyor bu akşam da test yapsaydın keşke yaptın mıkızlar son olarak testim bu şekilde hangi günü pik kabul edeceğim bir yorumlar mısınız
Bebişten mi yoksaaaKızlar benim sürekli gözlerim kapanıyor. Uyusam 24 saat uyurum ve göğüslerim de yürürken bile bi hassasiyet oluştu. Bugün henüz çatlamadan sonraki 5. Gün erken değil mi ya
Valla kuzum testi yapınca zaten olumsuz olacağını anladım. Ya bebeği de geçtim bugün leke bile gelmedi bitti tamamen test olumlu çıksa yerleşmeydi diyecektim de oda değil kist mi oldu bende de bilemedim ki 2 gün sonra normal adet tarihim bakalım olacak mıCanım acile gitseydin kan verseydin keşke antibiyotik kullanıcam diyip
Canım kistlerin de çeşitleri var ne kistiydi seninSoğan kürü ile ben 20 li yaşlarımda kistlerimden tamamen kurtulmuştum
Canım bence sen kesinlikle bi kan ver nolur nolmaz herkesin hemen idrar testine dülmeyebiliyorValla kuzum testi yapınca zaten olumsuz olacağını anladım. Ya bebeği de geçtim bugün leke bile gelmedi bitti tamamen test olumlu çıksa yerleşmeydi diyecektim de oda değil kist mi oldu bende de bilemedim ki 2 gün sonra normal adet tarihim bakalım olacak mı