Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yine geldim 🫣 Geçen ay hamile değilmişim sizin düşündüğünüz giib oldu adet oldum bu ay dualarına talibim inşallah doğru yakalarım yumurtlamayı oda tutar 🤩

Ben ayın 21 inde gittim kist var dedi doktor doğum kontrol ilacı verdi kullanmadım soğan kürü deneyip 6 gün denedikten sonra kontrole gittim 1cm küçülmüş dedi. Yorumlara baktım genelde yorumlar iyi merak ettim ondan
Canım ben söktürücü ile düzenli oluyorum adet yoksa aylarca olmuyorum gebeliğe engel olmayandan duphaston adı bak seninde küçülmüş gerçekten etkili demek ki

Ah canım ne güzel açıklamış anlatmış detaylı kız ben tam felaketim yumurtlamadan 3 gün önce ve yumurtlama zaten şehricim hiç bir belirtim de yok mümkün değil gibi bu ay önümüzde ki maçlara bakacağız artık 🙏
Allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez sen yine de iyiye yormaya çalış canım benim 🥰

Şehribancım şöyle benim adetlerim çok düzensiz. 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum bir türlü t çizgim koyulaşmıyordu yani yumurtlayamıyordum. 6 gün önce T ve C çizgim aynı koyulukta çıktı yani yumurtladım ama gel gör ki ilk yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti hala yumurtam çatlamadı testlerde hala pik görünüyor
Canım çatlamayıp buyuyup kist olmuş olabilir pcos musun sende ben öyleyim bizde görülen bi durum benim geçen ay çatlatma iğnesi ne rağmen bi tanesi çatlamayıp kist oldu 3 cm bizler için en sağlıklısı iyi bi doktor kontrolünde yumrta takibi yaptırmak

Canım acile gitseydin kan verseydin keşke antibiyotik kullanıcam diyip
Valla kuzum testi yapınca zaten olumsuz olacağını anladım. Ya bebeği de geçtim bugün leke bile gelmedi bitti tamamen test olumlu çıksa yerleşmeydi diyecektim de oda değil kist mi oldu bende de bilemedim ki 2 gün sonra normal adet tarihim bakalım olacak mı

Valla kuzum testi yapınca zaten olumsuz olacağını anladım. Ya bebeği de geçtim bugün leke bile gelmedi bitti tamamen test olumlu çıksa yerleşmeydi diyecektim de oda değil kist mi oldu bende de bilemedim ki 2 gün sonra normal adet tarihim bakalım olacak mı
Canım bence sen kesinlikle bi kan ver nolur nolmaz herkesin hemen idrar testine dülmeyebiliyor

X