- Konu Sahibi sehribann16
- #1.921
Hayır hepimiz çalışcaz
Bu ayda sen çalış ben dinleneyim be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ayda sen çalış ben dinleneyim be
Teşekkür ederim cevap içinHerkese cevap veriyoruz görmedim ben ne yazdığını kimse burda tanışık değil zaten canım
Evet kullandığım ay hamile kaldim diyen çokBen bi kere yapmıştım 15 gün ama iyi mi değil mi bilmiyorum canım çok iyi diyolar ben sonuç alamadım ama düzenli aylarca yapmak gerek sanırım
arada göremediğimiz mesajlar olabiliyor kusura bakma..ben forumda gördüm yapanlar ama hiç denemedim malesef bir yorum yapamayacağım
arada göremediğimiz mesajlar olabiliyor kusura bakma..ben forumda gördüm yapanlar ama hiç denemedim malesef bir yorum yapamayacağım
mAlesf tatlm geldi zaten bekliyordum
20 ekim 17 kasım bebek:)
Nasıl yani biraz daha açıklayıcı yazar mısın canım çok anlayamadım bende pcosum
Şehribancım şöyle benim adetlerim çok düzensiz. 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum bir türlü t çizgim koyulaşmıyordu yani yumurtlayamıyordum. 6 gün önce T ve C çizgim aynı koyulukta çıktı yani yumurtladım ama gel gör ki ilk yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti hala yumurtam çatlamadı testlerde hala pik görünüyorNasıl yani biraz daha açıklayıcı yazar mısın canım çok anlayamadım bende pcosum
kızlar son olarak testim bu şekilde hangi günü pik kabul edeceğim bir yorumlar mısınız
Bugünü cnm pikkızlar son olarak testim bu şekilde hangi günü pik kabul edeceğim bir yorumlar mısınız
Biraz erken geldi bna pidikolojjk olabilirKızlar benim sürekli gözlerim kapanıyor. Uyusam 24 saat uyurum ve göğüslerim de yürürken bile bi hassasiyet oluştu. Bugün henüz çatlamadan sonraki 5. Gün erken değil mi ya
İnan bi 20 lik dişim zorluyor ara ara iyice bastırmadan çektirmek istiyorum. Bu ay olmasa işime gelir kendimi bu duruma verip belirti bile arayamıyorum. Ben aramadıkça kafam kalkmıyor. Göğüslerim acıyor resmenBiraz erken geldi bna pidikolojjk olabilir
Benim reglime 9,10 gun onceden agrilarm basliyor valla dengemiz bozuldu iyiceNezaman hamilelige karar verip korunmayı biraktiksa vücudumuz error vermeye başladı bakiyorum herkes öyle benimde geçen ay sacma sapan ağrılarım oldu kasiklarimda belimde felan adetken cekiyoruz zaten bu sancıyı bide normalde çekmeye başladık ben de anlamadım canim
Bende arada bakabiliyorum tatlim kizlar yazar illakiBen fazla yabancıyım sanırım cevap alamıyorum kaynak yapmayayim
Benim yumurtlamam regl bittikten bikac gun sonra oluyor ondan sonrada adetime kadar ağrım oluyor gerçekten ne çekiyoruz yaBenim reglime 9,10 gun onceden agrilarm basliyor valla dengemiz bozuldu iyice
Ben yoruldum kizlar siz devam edinHayır hepimiz çalışcaz
Canım dünü de degerlendirseydin sen yani pazartesi salı çarşambayı değerlendir yarin çatlar büyük ihtimalle yumurtan
AhahahhaBen yoruldum kizlar siz devam edin
Kız bu ay full ağrı çektim bende herhalde reglke başladı bak öteki regl geliyor hala sancım varBenim yumurtlamam regl bittikten bikac gun sonra oluyor ondan sonrada adetime kadar ağrım oluyor gerçekten ne çekiyoruz ya
Erken canım birazcık sık dişiniKızlar benim sürekli gözlerim kapanıyor. Uyusam 24 saat uyurum ve göğüslerim de yürürken bile bi hassasiyet oluştu. Bugün henüz çatlamadan sonraki 5. Gün erken değil mi ya