hhahahha vallahiii korkuyrum yaa niye bole oldum alistim tabi ovu testinde cift cizgilere bunda gormeyevegim az daha bekliyim hayal kiriklihi oasin diye diyeberteleyipnduruyrum
Canim esli bir paket kullnmak istyrsan sanada oneriyem hem esin hemde sen spermler icin ve yumurtna icim pregnacare him here foto yukledim asagida asastr bunla gebe kalan arkdaslarim var belki bir faydasi olur trendyolda daha uygun eczanler biraz pahali bende bu ay negatif gorrsem onumzdeki ay bundan alicam esli olarak kulllnicam ben bu markanin 19lu vitaminini kullniyrum aile hekimim onerdi buarada
Canim hisgeldin kaybin icin cok uzuldum umarim saglikli bir gebeligin olusur mucizene kavusursun ekimin 20si ise sat bat 15. Kasim sanirim adetin bitiminden itibaren mi basladin ovu testlerine hergun ayni saatte 2.5 saat onceden sibi alimini keserek yapman gerek canm senin ovu testlerini goremedgimiden yorum yapamiyorum ama silik cizgi cikmasi normal cnku lh hormonu dalgali bir hormon onemli olan t ile c nin ayni kirmizilikta olmasi veya t cizgisi c cizgiidenden daha kipkirmizi olmasi demektir umarim mucizene kavusursun