Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O erken gebelik testleri beni hiç yanıltmadı seni bilmem tabi geç döllenmedir filan anlamıyorum da. Neyse bakalım hayırlısı olsun iyi yapmışsın
Ben olduğunu sanmıyorum zaten ben değerlendiremedik bu ay pek tüm belirtilerim de regl belirtisi çünkü reglden önce migrenim ni tutar sağ olsun regl bitene kadar 😅

Ben olduğunu sanmıyorum zaten ben değerlendiremedik bu ay pek tüm belirtilerim de regl belirtisi çünkü reglden önce migrenim ni tutar sağ olsun regl bitene kadar 😅
Benimde dün bi leke geldi bugün hiç bir şey yoktu ilk kez böyle oluyor aynı gün söker normalde akşama kadar dedim acaba yerleşmemi dediğiniz gibi şimdi yine lekelenme oldu ama bence sökecek bu kez. Yanma vardı biraz enfeksiyon kaynaklı sanırım ama iki gündür leke olması çok tuaf vücudumda şaştı artık Menepoza giriyorum galiba

hhahahha vallahiii korkuyrum yaa niye bole oldum alistim tabi ovu testinde cift cizgilere bunda gormeyevegim az daha bekliyim hayal kiriklihi oasin diye diyeberteleyipnduruyrum

Canim esli bir paket kullnmak istyrsan sanada oneriyem hem esin hemde sen spermler icin ve yumurtna icim pregnacare him here foto yukledim asagida asastr bunla gebe kalan arkdaslarim var belki bir faydasi olur trendyolda daha uygun eczanler biraz pahali bende bu ay negatif gorrsem onumzdeki ay bundan alicam esli olarak kulllnicam ben bu markanin 19lu vitaminini kullniyrum aile hekimim onerdi buarada 🤲🏻🤰🏼🩵

Canim hisgeldin kaybin icin cok uzuldum umarim saglikli bir gebeligin olusur mucizene kavusursun ekimin 20si ise sat bat 15. Kasim sanirim adetin bitiminden itibaren mi basladin ovu testlerine hergun ayni saatte 2.5 saat onceden sibi alimini keserek yapman gerek canm senin ovu testlerini goremedgimiden yorum yapamiyorum ama silik cizgi cikmasi normal cnku lh hormonu dalgali bir hormon onemli olan t ile c nin ayni kirmizilikta olmasi veya t cizgisi c cizgiidenden daha kipkirmizi olmasi demektir umarim mucizene kavusursun 🩵
Kizz bu vitaminler de kilo yapmasn:)
Saolasn canm paylastgn icn

Günaydin kizlar bugun 11.gun erken gebelik testi yaptim bembeyaz negatif cikti 3gun snra regli olurum muhtemelen okdar agri sanci batmalar bel agirsi yataktan bile dinemeyecek kdar sanci belimin agrisi hepsi boşaymiş anlayacaginix olmayinca olmuyr ara vericem hakkinizi helal edin yoruldum cok yoruldum opuyorum hepisinizi tatli kalin

Canımmmm bende aynı düşüncelerdeydim günler sonra kendimi burada buldum umutsuzluga düşme tam salınca olucak inşallah 🙏

Benimde dün bi leke geldi bugün hiç bir şey yoktu ilk kez böyle oluyor aynı gün söker normalde akşama kadar dedim acaba yerleşmemi dediğiniz gibi şimdi yine lekelenme oldu ama bence sökecek bu kez. Yanma vardı biraz enfeksiyon kaynaklı sanırım ama iki gündür leke olması çok tuaf vücudumda şaştı artık Menepoza giriyorum galiba
Yaş kaç ki menepoz diye düşünüyorsun yerleşme kanaması öyle iki üç leke şeklinde olbiliyor hiç doktora gittin mi bi de daha regl tarihine var senin aynıydı bizim erken değil mi

Canım bana 3 Kasım pik gibi geldi en koyu o zaman gözüküyor ama diğer kızlarda bi baksın döllenme o kadar çabuk belli olmaz çünkü
Çok sağolun, aslında kuruduğu için belli değil ama 30u kopppkoyuydu. Yani dedim ki hangisi T hangisi C , o gün değerlendirdik. Kuruyunca silik çıkmış bir tık. Ama hepsini taze taze yapıldığında gördüğüm halini karşılaştırırsam 30u en belirgin, git gide azalıyor bugün bariz seyreklwşti. 8 gün sonrasına kadar sanıyorum bi belirti vs olmaz, hadi diyelim Allah nasip etti 🥲 o sebeple test yapmadım çıkmaz zaten diye. Bekliyorum bakalım.

Yaş kaç ki menepoz diye düşünüyorsun yerleşme kanaması öyle iki üç leke şeklinde olbiliyor hiç doktora gittin mi bi de daha regl tarihine var senin aynıydı bizim erken değil mi
Evet senle aynıydı espri olarak dedim canım şükür bende bir sorun yok eşimde bende de yok deyip maalesef testlere gitmiyor oda ayrı bir dert 6 gün önceden böyle şeyler geldi başıma işte. İlk kez bu kadar erken lekelenme başladı ve yerleşme denen kanamada en fazla iki gün sürermiş ondan umutlu değilim de bu kadar düzenli olana adetim niye bu hale geldi acaba

Evet kızlar bir ovulasyon mağduru da benim🥺 pik oldu değerlendirdik şu an ovulasyon sonrası 13.gün tekrar belirginleşmeye başladı :KK43: anlayamıyorum. Ovulasyon sonrası 10. Gün gebelik kaset test yaptım fakat negatif, bu testleri de yorumlayabilir misiniz her sayfaya yazdım :KK43:
IMG_8840.jpeg
IMG_8841.jpeg

Aynen öyle canım birbirimizi teselli etçez artık yapcak bişeyimiz yok kendime sürekli yeni ay yeni umut diye söylüyorum öyle avunuyorum
Öyle canım bazen semicenkin şarkısını şarkısını bağırarak söyleyesim geliyor tanrım reva mı buğğğğ diye şaka şaka isyan etmek hiçbir zaman yok 🙏🏻💖 umudumuz Allah'tan

Canımmmm bende öyleyimmm senin gibi ki biliyorsun direk tüp bebek dedim senin bana söyledigin gibi canını hiç sıkma Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur doktorunu araştır onun içinde kesinlikle olumsuz degilim ben ama umutsuzlukla karar verme
Her adet olduğumda böyle net ümitsiz oluyorum ama bi kaç gün sonra toparlıyorım mecbur napalm el mahkum :KK43:

Evet senle aynıydı espri olarak dedim canım şükür bende bir sorun yok eşimde bende de yok deyip maalesef testlere gitmiyor oda ayrı bir dert 6 gün önceden böyle şeyler geldi başıma işte. İlk kez bu kadar erken lekelenme başladı ve yerleşme denen kanamada en fazla iki gün sürermiş ondan umutlu değilim de bu kadar düzenli olana adetim niye bu hale geldi acaba
Hayır canım hayırrr benim bi tanıdığımın 10 gün çamur gibi olmuş akıntısı pedi doldurmicak şekilde

Çok sağolun, aslında kuruduğu için belli değil ama 30u kopppkoyuydu. Yani dedim ki hangisi T hangisi C , o gün değerlendirdik. Kuruyunca silik çıkmış bir tık. Ama hepsini taze taze yapıldığında gördüğüm halini karşılaştırırsam 30u en belirgin, git gide azalıyor bugün bariz seyreklwşti. 8 gün sonrasına kadar sanıyorum bi belirti vs olmaz, hadi diyelim Allah nasip etti 🥲 o sebeple test yapmadım çıkmaz zaten diye. Bekliyorum bakalım.
Sat ve bat tarihin ne canım listeye eklim

Evet kızlar bir ovulasyon mağduru da benim🥺 pik oldu değerlendirdik şu an ovulasyon sonrası 13.gün tekrar belirginleşmeye başladı :KK43: anlayamıyorum. Ovulasyon sonrası 10. Gün gebelik kaset test yaptım fakat negatif, bu testleri de yorumlayabilir misiniz her sayfaya yazdım :KK43:Eki Görüntüle 3330294 Eki Görüntüle 3330295
Canım nadir de olsa bazı kadınlar bir ayda iki kez yumurtlayabiliyoru çünkü şöyle düşün mesela diğelim 2 yumurtan oluştu biri çatladı diğeri ondan daha küçük olduğu için geriden gelip oda çatlayacak olabilir testler varsa da bile adetten önce negatif olabiliyor bizim elimizden gelen sabırla kırmızıları beklemek ne kadar zor olsa da :KK43: elimizden gelen başka bişey yok çünkü

X