Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence pazartesi de gec olmaz canm cunku reglin tam anlamyla baslamadı dimi leke leke hale
Bnce sen git bi gorus
Evett 1 yıl uzun sure insan ypranıyorr ama hersey Allahtan be canm birde beni dusun yasm da var yani 35
Butcem olsa cok beklenez tup yaptirirdm bnde
Ama bu sıralar imkansz
Evet canım öyle yapayıp artık inşallah bu ayda çöp olmaz pazartesi de randevu yokta sekreter geli biraz bekleyip aradan girebilirsiniz belki dedi

canım şöyleki uygulama benim 20 ekim yum gösteriyordu 15-22 full denedik. bende yumurtlama belirtileri oldu 18-21 arası yumurtlama testi yaptım yumurtlama göremedim sonrada saldım. 22 si pazar tekrar bir deneme oldu sonraki hafta olmadı zaten 29 da oldu tekrar. Erken yumurtlasam şuan çoktan regl olurdum. demek ki geç yumurtladım tek 22 si pazar için ümitliyim o yüzden :KK70: 29 da bilemiyorum çok çok geç yumurtladıysam bi ihtimal.
Allah yazdıktan sonra bi sekilde oluyo canım sıkma canını bende bekliyorum 😊

Ben yumurtlamadan önceyi değerlendirdim lanet uygulama üzerinden baktığım için hayatta ki şansım 😂😂😂
Aslında yumurtlama günü olan ilişkinin tutma ihtimali düşündüğümüzün tersine daha düşük canım FLO uygulamasından aldığım bir resmi paylaşıyorum bak

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-31-20-08-26-479_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2023-10-31-20-08-26-479_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 29
Gecen ayda ben oyle yapıp saf gibi regl günüme kadar bekledim meğer yumurtlama günlerinde salak gibi oturmuş gün gecirmisim😂😂
Ahahahha bi yumurtlama günü dolu belki tutar ve fjfnf kız ondan bu kadar rahatım ben nasıl olsa yoktur kafasında kendimi bi sonra ki aya hazırlıyorum gerçi üşüttüm de bu ilişkiden sonra kaçak olmasın ayak dik muhabbeti varya onu yapacam diye hasta olacam onun yüzünden normalde reglim ağrılı olur bu ay bu muhabbete nirvana yaşarım Ağrı'da senin ne zamandı regl tarihin

Aslında yumurtlama günü olan ilişkinin tutma ihtimali düşündüğümüzün tersine daha düşük canım FLO uygulamasından aldığım bir resmi paylaşıyorum bak
Yok canım benim zaten şöyle oldu benim yumurtlama günüm ayın 29 uydu ben 24--26sında ve 29unda birliktelik yaşadım . Senin bu ekran görüntüsünü bende alayım da kendimde de dursun teşekkür ederim 🤭

Ben bir yıldır deniyorum bir yıldır da folik asit kullanıyorum. Korumadıkça devam et bir şey olmaz demişti doktor ama ben bu içmedim kanım filan normal çıkıyor zaten bence fazlası da sıkıntı olur ya hamile kalırsam kullanırım demiştim
Canım folik asit hamilelikten 3 ay öncesine kadar kullanmak gerekiyor kesinlikle, zaten fazlası idrar ile atılan bişey, ondan sorun yok, hem daha kolay hamile kalmayı sağlıyor hem de olası bir hamilelikte bebeğin sağlıklı oluşumunda etkisi büyük diyor doktorlar

Ahahahha bi yumurtlama günü dolu belki tutar ve fjfnf kız ondan bu kadar rahatım ben nasıl olsa yoktur kafasında kendimi bi sonra ki aya hazırlıyorum gerçi üşüttüm de bu ilişkiden sonra kaçak olmasın ayak dik muhabbeti varya onu yapacam diye hasta olacam onun yüzünden normalde reglim ağrılı olur bu ay bu muhabbete nirvana yaşarım Ağrı'da senin ne zamandı regl tarihin
Bende bu ay çok üşüdüm artık kış geldi işimiz daha zor valla😂13 Kasım adetim canim

umha umha canım sende durumlar nasıl yarında senden güzel haberi bekliyoruz bak🥰
Canım dün yazamadım çok ağrım vardı . Adet oldum maalesef 🥲 bu ay da gol değil . Bugün de doktora randevum vardı tekrar bi hormonlar için tahlil verdim bakalım sonuçları bekliyorum inşallah değerlerim kötü değildir 🙏🙈🥲
Sat 2 Kasım
Bat 30 Kasım canım

X