Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de gittigm erkek doktor bende bilerek oyle sectim:)
En son gittiğim de erkek benim o kadar ilgili o kadar babacan yaklaşıyor ki ben umutsuzum diye yumurtalığımı gördü oh oh çok güzel 17.5mm dedi kalktım ultrosondan gerçekten mi falan dedim inanmıyor demi yat kız geri göstercem kendin bak diyor çizdi etti gösterdi ne anlıcam ben ondan 😂 kağıdını da çıkartıp vereyim istersen diyor. Anam ötekiler höt höt ama maalesef ki bu doktor devlette olduğu için onla devam edemeyeceğim gibi randevu bulamıyorum adama yok yani

Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE 🌸💗💗💕🦋

İSİM SAT BAT🤰🏻🌸
@mormnekse 👣💌
sehribann16 sehribann16 3 Ekim30 Ekim
@nilda212125 Ekim22 Kasım
@Snnn0 👣💌
Blue8816 Blue8816 20 Ekim17 Kasım
@zingarina106 Ekim3 Kasım
@Blue_girll7 Ekim6 Kasım
M Manolya- 10 Ekim14 Kasım
@gunesligun272710 Ekim10 Kasım
@umha7 Ekim4 Kasım
M Mucizee35 14 Ekim10 Kasım
@Morkide27 Ekim27 Kasım
@umudunuyitrme18 Ekim13 Kasım
@VERA8815 Ekim11 Kasım
@adamsu27 Eylül8 Ekim
@ikikedibirdeli19 Ekim15 Kasım
@Gksu2115 Ekim12 Kasım
@cilek gezegeni608 Ekim8 Kasım
Benide al kuzum sat 12.10. Bat 6 kasim

Benimde 12 Ekim rgl günüydü 16 17 kahve şekilde bitti 19 da basladik 21 niye kadar 22 ara verdik sonra 25 e kadar oldu 25 de pinti sonra 26 27 aramız limoniydi yapmadık umarim tutmuştu Aten sperm 72 saat yaşıyormuş ama bugün test yaptım negatif yapmazdım ama rüyamda hamilesin göğsüne bak diolardi uyanır uyanmaz yaptım ama malesef

Kızlar merhaba benimde ovülasyon testimi yorumlarmısınız? 15 ekimde adetim basladı 19 ekimde bitti 20nde rahim filmi çekildi rahim filminde hiçbir sorun çıkmadı tüplerim açıkmış 1.5 yıldır çocuğumuz olmuyor testin görüntüsünü paylaşıyorum yorum yaparsanız çok sevinirim🙏Eki Görüntüle 3328871 Eki Görüntüle 3328872 Eki Görüntüle 3328873
Selam cNm Rabbimm hayirlisi ile nasip etsin evlatlarimizi insallsh
Dun ve bgn cizgilern cok net degerlendir mutlaka:)

Benimde 12 Ekim rgl günüydü 16 17 kahve şekilde bitti 19 da basladik 21 niye kadar 22 ara verdik sonra 25 e kadar oldu 25 de pinti sonra 26 27 aramız limoniydi yapmadık umarim tutmuştu Aten sperm 72 saat yaşıyormuş ama bugün test yaptım negatif yapmazdım ama rüyamda hamilesin göğsüne bak diolardi uyanır uyanmaz yaptım ama malesef
Bebeim bende klomen kullandgm ay kendimi hamile gornustum cok etkilendim o ruyadan
Ama malesef regli oldum
Bilincaltmz da ne varsa onu goruyoruz sanrm

Bebeim bende klomen kullandgm ay kendimi hamile gornustum cok etkilendim o ruyadan
Ama malesef regli oldum
Bilincaltmz da ne varsa onu goruyoruz sanrm

Daha 7-8 gün var canım doktor sonradan benden özür diledi kan örneğini büyük laboratuvara göndericem falan dedi ne bilim
Oooo sekerimm daha gunune varms azck sabr et bekle bence

X