- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Denemen daha doğru olur canım akşam eve gidince yaparsın daha net anlamış oluruz ama iki saat öncesinde sıvı almamış olmaya dikkat etmen lazımCanım bugün denemedim ya dün çatlamıştı diye denememe gerek kalmadığını düşündüm denemem gerekirmiydi çalışıyorum diye aklıma gelmedi
Ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bir gebenin günlüğünden aldım. Dün pik günüydü değerlendirdik. Daha önce de ovulasyon testi yaptım ancak faydası olmadı..herhangi bir sağlık problemim yok. İncir ve havuç yiyorum bol bol bu ara
Yaaaaa ne is yapiyorsun canmOrası öyle tabi hem sosyalleşmiş de oluyorum hantallığım gitti ama çok yorucu full ayaktayım haftada 2 gün olmasına rağmen ayaklarım şişiyo hep
Malesef canım bende pcosdan muzdaribim 1 yıldır korunmuyodum ama olmadı malesef eşimin değerli çok iyiymiş sorun bendeCanım sende de mi polikistik over var bende de var 3 yıllık evliyim yoğun çalıştığım için çocuk düşünmüyordum 3 aydır deniyoruz olmuyor hormon testi yaptırdım doktor değerlerin gayet iyi dedi kilo ver dedi 7 kilo verdim doktorum yumurta takibi yaptır dedi bende bu ay ilk defa denedim ovulasyon eğer olmazsa yumurta takibi yapıcam
Bana 1 saat oncesinden alma demislerdiDenemen daha doğru olur canım akşam eve gidince yaparsın daha net anlamış oluruz ama iki saat öncesinde sıvı almamış olmaya dikkat etmen lazım
Eğer ki bi sağlık sorunumuz yoksa ovulasyon testi çok faydalı kesinlikleBen de ovulasyon takibi yapıyorum. Bir gebenin günlüğünden aldım. Dün pik günüydü değerlendirdik. Daha önce de ovulasyon testi yaptım ancak faydası olmadı..herhangi bir sağlık problemim yok. İncir ve havuç yiyorum bol bol bu ara
Ayyyy söylemen iyi oldu canım evet polikistik over sendrom kiloyla çok orantili sen ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsun canımAyy bnde vereyim o zaman 60 lara duseyim
Ama aklinda olsun klomen verirse doktorun dikkat et kortizon icerikli bir ilaç canm
LCW deyim canım full masa başı işi var bitane ama ben istemedim bu haftada iki gün daha iyi kafam dağılsın yeterYaaaaa ne is yapiyorsun canm
Hep ayakta zor tabii
Bnde hep oturuyorum isim geregi
2 yapalım biz garanti olsun aşkıBana 1 saat oncesinden alma demislerdi
Ayyyy evet canım öyle yapim akşam denicem inşallah Allahın izniyle tutar yaaaDenemen daha doğru olur canım akşam eve gidince yaparsın daha net anlamış oluruz ama iki saat öncesinde sıvı almamış olmaya dikkat etmen lazım
İnşallah canım benim testi bize de atmayı unutma sakınAyyyy evet canım öyle yapim akşam denicem inşallah Allahın izniyle tutar yaaa
Son adet tarihini bide gelecek adet tarihini yazar mısın canım listemize ekleyeyimAyyyy evet canım öyle yapim akşam denicem inşallah Allahın izniyle tutar yaaa
Tamam canım kesin atarım rabbim hepimizin kucağına sağlık bir bebiş versin nasip etsin inşallahİnşallah canım benim testi bize de atmayı unutma sakın
Son adet tarihim 10 Ekim Beklediğim tarih 14 kasım canım 35 günlük periyotta oluyorum geneldeSon adet tarihini bide gelecek adet tarihini yazar mısın canım listemize ekleyeyim
Tamam canım seninki pko onlarda adet düzensizliği yok benim ki pcos aşırı adet düzensizliği var en son 4 ayı buluyodu aralığımSon adet tarihim 10 Ekim Beklediğim tarih 14 kasım canım 35 günlük periyotta oluyorum genelde
Amin bebeğimTamam canım kesin atarım rabbim hepimizin kucağına sağlık bir bebiş versin nasip etsin inşallah
Tamam canım seninki pko onlarda adet düzensizliği yok benim ki pcos aşırı adet düzensizliği var en son 4 ayı buluyodu ben
Canım sen ne zamandır deniyorsun peki regl düzene girmiyor mu hiçTamam canım seninki pko onlarda adet düzensizliği yok benim ki pcos aşırı adet düzensizliği var en son 4 ayı buluyodu a
ben ilaç ile düzenli regl oluyorum bi kere bırakmıştım Nisan gibi galiba 2 ay olmadım tekrar içmeye devam ettim bebeğide 1 yıl oldu düşüneli ama ilk defa geçen ay tedavi gördüm femara ve çatlatma iğnesi ama doktorum yoktu diğer doktor da salak rahim duvarı belirli kalınlığa gelmden iğneyi vurmuş o yüzden tutmadı bu ayda dinleniyorum çünkü yumrta buyuyp çatlamamış 30 mmlik kist olarak duruyor onun düşmesini bekliyorumCanım sen ne zamandır deniyorsun peki regl düzene girmiyor mu hiç
Canım o bana da oluyor yılda bi kere aşırı dengesizleşiyor inşallah Allahın izniyle en kısa zamanda rabbim hepimize nasip ederCanım
ben ilaç ile düzenli regl oluyorum bi kere bırakmıştım Nisan gibi galiba 2 ay olmadım tekrar içmeye devam ettim bebeğide 1 yıl oldu düşüneli ama ilk defa geçen ay tedavi gördüm femara ve çatlatma iğnesi ama doktorum yoktu diğer doktor da salak rahim duvarı belirli kalınlığa gelmden iğneyi vurmuş o yüzden tutmadı bu ayda dinleniyorum çünkü yumrta buyuyp çatlamamış 30 mmlik kist olarak duruyor onun düşmesini bekliyorum
Bende 7 ay falan oldu canm istiyoruzAyyyy söylemen iyi oldu canım evet polikistik over sendrom kiloyla çok orantili sen ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsun canım